Konu: Sergeyev Kalashnikov - Yefrem Zaytsev [14.11.2020.]  (Okunma sayısı 251 defa)

#0 - 14.11.2020 14:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yefrem Zaytsev - Sergeyev Kalashnikov @Rick_Balloni , @Omer060

Olaya dahil olan şahit karakter adı:El Corona / SUR13 birlik üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Deatmatching, İllegal kural ihlali, İllegal birlik kural ihlali.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlarla El Corona'da sözlü olarak tartıştık, arkadaş 2 dakikaya buradayım diyip gitti(?). Sözlü tartışma sonrasında silah çekerek Deatmatch kural ihlalini yaptı. Ayrıca, 10 gün illegal kural ihlalini söylememe zaman bırakmayarak direkt silah çekti ki bana illegal kuralını söylemedin diyor. İlginç. Ayrıca, Sivil karakterler birlikli birine sıkamıyor ki bu kural da ihlal edilmiş durumda. Bu iki şahıs, önceden de bir çok kural ihlalini yaptılar. Yapmaya devam ediyorlar. Kalıcı olarak yasaklanmalarını ve böyle kişilerin Vice platformunda bulunmasından rahatsızlık duyduğumu da belirtmek istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: , , ,

Ek açıklamalar(varsa): Şikayeti boş sözlerle bulandırmayın, iddia edilen kural ihlaline savunma yapıp admin kararını bekleyin. İyi günler.

#1 - 14.11.2020 16:26
Arkadaşım beni aradı silahı getirmemi söyledi birine sıkıcaz dedi ve bende sıktım, tartışma sonucu olduğunu bilmiyordum ve  taa öncelerde hatırlarsan beni dövmüştünüz bil bakalım o yüzden mi sıktık sana?

#2 - 14.11.2020 16:56
Arkadaşım beni aradı silahı getirmemi söyledi birine sıkıcaz dedi ve bende sıktım, tartışma sonucu olduğunu bilmiyordum ve  taa öncelerde hatırlarsan beni dövmüştünüz bil bakalım o yüzden mi sıktık sana?

Gerçekten sana gülüyorum kanka. Radomir Pavlovic'deki karakterimi OOC olarak mı sıktın yani? Radomir Pavlovic karakterimde seni dövmüştüm, ayrıca sen orada refuse rp yaparak rolden kaçtın. Yapamayacağın şeyler yaptın, eğer bu karakterimde seni dövdüysem kanıtlarını buraya atmanı istiyorum. Aaa, gel şu adama sıkacaz. Silahını al diyenlere uyup yanlış şeyler yaparsan da şikayet yemeyi de göze almalısın. Seni ic olarak tanımıyorum bile. Şikayetimi asla geri çekmiyorum, mevcut kişilere şikayetim devam ediyor. Ayrıca;

Alıntı
Şikayeti boş sözlerle bulandırmayın, iddia edilen kural ihlaline savunma yapıp admin kararını bekleyin. İyi günler.

« Son Düzenleme: 14.11.2020 17:02 Dagger »

#3 - 14.11.2020 17:45
Şahitliğimi onaylıyorum, ufak bir tartışma konusu olayları buraya kadar getirmemeli.

Daha mantıklı bir savunma yaparsan seviniriz, iyi forumlar.

#4 - 14.11.2020 18:33
Burada DM yok insanlar küfür ediyor diye birbirini öldürüyor ve illegal birlik kural ihlalide yok çünkü arkadaş bana pm den vs 10 gün illegal kuralını anlatmadı iyi günler iyi forumlar admin kararını bekleyelim.

#5 - 14.11.2020 18:36
10 Gün illegal yapamayacaksanız neden orada gelip bana laf atıyorsunuz durduk yere dükkana bakmaya gelen adama küfür edip tehdit ediyorsunuz vuruncada laf ediyorsunuz arkadaşlar lütfen daha dikkatli olalım.

#6 - 14.11.2020 20:17
10 Gün illegal yapamayacaksanız neden orada gelip bana laf atıyorsunuz durduk yere dükkana bakmaya gelen adama küfür edip tehdit ediyorsunuz vuruncada laf ediyorsunuz arkadaşlar lütfen daha dikkatli olalım.

Şikayete savunma yapıp, admin kararını beklesen iyi edersin. Boş sözlerle, şikayeti kirletme lütfen. Ki, küfür bile etmedim. Laf da atmadım. "Ne iş" demem, senin silah çekmen anlamına gelmez.

#7 - 14.11.2020 21:06
Laflarınıza dikkat ediniz. Admin kararı bekleyelim dedim savunmamı yaptım.

#8 - 15.11.2020 10:43

Gerçekten sana gülüyorum kanka. Radomir Pavlovic'deki karakterimi OOC olarak mı sıktın yani? Radomir Pavlovic karakterimde seni dövmüştüm, ayrıca sen orada refuse rp yaparak rolden kaçtın. Yapamayacağın şeyler yaptın, eğer bu karakterimde seni dövdüysem kanıtlarını buraya atmanı istiyorum. Aaa, gel şu adama sıkacaz. Silahını al diyenlere uyup yanlış şeyler yaparsan da şikayet yemeyi de göze almalısın. Seni ic olarak tanımıyorum bile. Şikayetimi asla geri çekmiyorum, mevcut kişilere şikayetim devam ediyor. Ayrıca;

Alıntı
Şikayeti boş sözlerle bulandırmayın, iddia edilen kural ihlaline savunma yapıp admin kararını bekleyin. İyi günler.

Bende sana gülüyorum kanka, şehirde herkesi düşman edinirsen sonun bu olur. El Corona'dan işletme alacağımız için Sergeyev'in oraya gelmesi sizinde ona küfür edip tehdit etmeniz? Ve sonra diyorsun ki 10 illegal kural sergileyemeyiz, iyi forumlar  :)

#9 - 15.11.2020 13:52

Alıntı

Bende sana gülüyorum kanka, şehirde herkesi düşman edinirsen sonun bu olur. El Corona'dan işletme alacağımız için Sergeyev'in oraya gelmesi sizinde ona küfür edip tehdit etmeniz? Ve sonra diyorsun ki 10 illegal kural sergileyemeyiz, iyi forumlar  :)

SS at, yaptığımı kabulleneyim. Admin kararı, boş sözlerle şikayeti kirletmeyin.