Konu: Stephan Petrosian-Birden fazla ihlal.  (Okunma sayısı 223 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.11.2020 23:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Stephan_Petrosian @Senseii

Olaya dahil olan şahit karakter adı:N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Öncelikle selamlar, Olayı anlatacak olursam, Stephan adlı karakter mahallemizi yani Hood bölgemizi tek başına basıyor ve sistemsel/aksesuar olarak bıçağı olmadan beni bıcaklıyor beni yerde defalarca kez bıçaklıyor ve bayıldı emotesi veriyor bu bildiğin CK rolü. Ardından kaçırıp hoodlarına götürüyor ve bağlıyor. Öncelikle tek başına hoodu nasıl basıp beni alıyor sonrasında olmayan birşeyi nasıl var olarak gösterip beni bıçaklıyor? Ha hadi bıçakladı diyelim defalarca kez ard arda bıçaklayıp bayıldı emotesi çok saçma. Bunun üzerine ben Refuse Rp'den ceza alıyorum 200dk hatalı bir rol üzerine ceza aldığımı düşünüyorum.. iyi günler.
Yapılan ihlalleri açıkların:
-Var olmayan birşeyi varmış gibi göstermek.
-Hood bölgesinden tek başına oyuncu kaçırmak
-Karşı tarafa imkan sunmadan rol yapmak

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa):Şahısın gerekli cezayı almasını istiyorum ve hatalı bir cezalandırma aldığımı düşünüyorum.

« Son Düzenleme: 13.11.2020 23:23 Cerkesya »

#1 - 13.11.2020 23:33
Selam, öncelikle rolü @Flexman  takip etti, defalarca kez uyarıldın ve rolün sonunda jaillendin. Bahsettiğin ihlallere gelelim;
Var olmayan bir şeyi varmış gibi göstermek, emote ile bıçak çekme/yaralama emotesi verebilirim. Bunu sana Flexman'da iletti.
Hood bölgesinden tek başına oyuncu kaçırmak diye bir ihlal yok?
Karşı tarafa imkan sunmadan rol yapmak diyorsun, baygın bir şekilde bana kalkıp yumruk atıyorsun :P
İyi forumlar!

#2 - 14.11.2020 11:59
Selam, öncelikle rolü @Flexman  takip etti, defalarca kez uyarıldın ve rolün sonunda jaillendin. Bahsettiğin ihlallere gelelim;
Var olmayan bir şeyi varmış gibi göstermek, emote ile bıçak çekme/yaralama emotesi verebilirim. Bunu sana Flexman'da iletti.
Karşı tarafa imkan sunmadan rol yapmak diyorsun, baygın bir şekilde bana kalkıp yumruk atıyorsun :P
İyi forumlar!

Dostum, sen Ame den şahısı bayıltır diyemessin ve ard arda bıçak darbesi atar öldürmek demektir, bunları yazmamışım herhalde ;) Ve sen hatalı rol yaptığın için ben devam etmedim

#3 - 14.11.2020 17:07
İyi forumlar!

Dostum, sen Ame den şahısı bayıltır diyemessin ve ard arda bıçak darbesi atar öldürmek demektir, bunları yazmamışım herhalde ;) Ve sen hatalı rol yaptığın için ben devam etmedim
tamam dost, yetkili kararı bekleyelim

#4 - 14.11.2020 17:08
İyi forumlar!

tamam dost, yetkili kararı bekleyelim

Bekleyelim.

#5 - 16.11.2020 13:35
Yetkili yok mu?

#6 - 17.11.2020 18:19
2 hafta oldu, yetkili yok herhalde bakacak.

#7 - 17.11.2020 18:21
Merhaba,

Konuyu sürekli üste çekmeniz daha hızlı bakılmasını sağlamayacaktır. Şu anda genel olarak oyuncu şikayetlerinde bir yoğunluk var bu yüzden sabırla beklemeniz gerekmektedir.

#8 - 20.11.2020 18:59
Merhaba,

Atılan kanıtlarda elinizde herhangi bir obje yok, aksesuar olarak veyahut sistemsel olarak. Sistemsel olarak bıçak bulamazsınız bu yüzden genellikle kaçırma rollerinde beyzbol sopası kullanılır. Bu sebepten dolayı var olmayan bir şey ile yaralayıp(!) role uyum sağlamasını istemişsiniz. Bu yüzden Stephan_Petrosian karakteri Retarted RP kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.