Konu: [13/11/2020 Eric Watson] GodMode  (Okunma sayısı 422 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.11.2020 14:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Eric_Watson @fireman0141
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Martin Dracula @warg in the hood Fabian Goldstein @Chavo Rashid Dovanisian @Laurenn
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.11.2020 00:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Spoiler: GösterGizle

Alıntı
5-) 3. PARTİ YAZILIMLAR

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Alıntı
— ELM olarak adlandırılan cleo modu, Vice Platformu içerisinde resmi oluşuma üye olan tüm üyeler tarafından kullanılabilir.
— Camhack - CamHunt gibi kamera açısı değiştiren programlar sadece admin gözetimi altında, belirli bir süre, video veya ekran görüntüsü edinmek için kullanılabilir.
— Objelerin içerisinden geçmeye izin veren Add-On'un kullanımı yasaktır. Bu sorunun fixlendiği versiyonlarına izin verilir.
— Bilgisayar donanımlarının sahip olduğu ek veya harici makro programlarının kullanımı da yasaktır.
— Diğer oyunculara görünen animasyon modları, dans cleosunun sunucuda kullanımı yasaktır.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Dün gece saatlerinde Eric Watson karakterini bir köşede kıstırıp 6 kişi silahıyla adama ateş açıyor.(iki tanesi deagle) Aşağıda bırakacağım videodaki defalarca yediği hiti görebilirsiniz. İlk başlarda yediği hitler shotgun ve deagle mermileri. Hiçbir şekilde ilk vuruşlarda canı azalmadı. Sanırım olayın heyecanıyla hileyi kapatmayı unuttu, daha sonra açtı ve sadece iki-üç hit ile yaralıya düştü. Videoda her şey açık ve net.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yok

#1 - 13.11.2020 14:19
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 13.11.2020 21:23
Olay anında bende şaşkınlığımı gizliyemedim, bu sıkış'da düşürebildiler fakat bu olaydan 5 dakika önce yine aracıma ateş açtılar karakterim ölmedi aralarından biri /b'den God??? yazdı bende şaşkınlıktan bir şey diyemedim sonra burada düşürebildiler. Bunun üzerine araştırmalar yaptım ve Burnout birliğinde kullanmaya başladığım araç modunda sıkıntı gördüm. O birlikteyken hiç çatışma rollerine girmediğim için bunun farkında değildim. Yani sıkıntı hile kullanmamda değil kullandığım araç modundaymış . Araç modumu buraya bırakıyorum, artık modu kullanmıyorum. Gerekli testler yapılırsa bilinçli şekilde bunu yapmadığım anlaşılabilir.

https://yadi.sk/d/983MvYBObM5QeA

Dipnot: Hile kullanacak birisi değili,. karaktrime bin saat harcadım ve çok ilerledim bunları kaybetmeyi göze alacak değilim.  Olay günü 5 defa bu olaydan önce RK oldum belirtmek isterim.
« Son Düzenleme: 13.11.2020 21:27 fireman0141 »

#3 - 14.11.2020 03:02
Son olarak belirtmek isterim, herşeyi tüm doğruluğu ile söyledim. Başka yalancılar gibi Lag oldu diyip aradan sıyrılmaya çalışabilirdim ama yalancı biri değilim.
Tüm gerçekleri savunmamda belirttim.

#4 - 25.11.2020 13:31
Merhaba,

Rolün gidişatını bozan bir şey olmamış, en sonunda kişi düşmüş. Kişi de bunu anlayışla karşılıyor, herhangi bir agresif davranışta bulunmuyor. Rol sırasında bunu üstün görüp kaçmaya vesaire çalışmıyor. Bu tip modların her türlüsünü deneyip oyununuza öyle entegre ediniz. Bu seferlik sizi uyarıyoruz, aynı durum ile karşılaşırsak eğer yasaklanırsınız.

Şikayet kapatıldı.