Konu: YETERSİZ ROL BİLGİSİ, METAGAMİNG  (Okunma sayısı 332 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.11.2020 13:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @BullarD Elizabeth Venossa

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @woldia @Candravero

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.11.2020 öğlen 12 civarları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yetersiz rol bilgisi, METAGAMİNG

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İyi forumlar. Üstteki SS'te arkadaşı vuruyorum RK'ya düşürüyorum, sonrasında birlik arkadaşımı telefonla arayıp onu kaçırmasını söylüyorum. Sonrasında birlik arkadaşım onu kaçırıyor ve rolünü yapıyor, sonrasında Elizabeth arabaya biniyor nasıl oluyorsa nos tüpünü arabadan söküp kavrayıp birlik arkadaşımın kafasına vuruyor :S

#1 - 13.11.2020 13:45
Şahitliğimi onaylıyorum, bana da pm yağdırdı oyundan birliğimi sorup durdu. Anlam veremedim açıkcası :)

#2 - 13.11.2020 14:19
Şikayete ek olarak bu ekran görüntüsünü koyuyorum.

#3 - 13.11.2020 15:49
Şahitliğimi onaylıyorum banada PM'den birliğimi sordu ve bana sıktı.

#4 - 13.11.2020 21:35
Şahıs savunma yapmıyorsa gerekli cezayı almasını talep ediyorum :)

#5 - 14.11.2020 12:57
O pm lerin öncesi var arkadaş bana sen hangi birliktensin, neden sıktın diye sorular sordu bendeonun için ona sizin hood neresiydi dedim olay budur.

#6 - 14.11.2020 12:59
Bu arkadaşlar zaten bütün hileleri kullanıp bütün ihlal leri vururken kaçırırken yapıyor ama biz roşü bölmemek amacıyla devam ediyoruz sırf şikayet olsun diye yapmayın arkadaşlar........

#7 - 14.11.2020 13:04
Bu arkadaşlar zaten bütün hileleri kullanıp bütün ihlal leri vururken kaçırırken yapıyor ama biz roşü bölmemek amacıyla devam ediyoruz sırf şikayet olsun diye yapmayın arkadaşlar........
Her şey ortada, meta gaming ile hood bölgemizi bulmaya çalışıyor.

#8 - 14.11.2020 17:17
Elizabeth karakterinin sahibi cezalandırılacak.

Ek olarak, karşı tarafın ihlalleri olduğunu düşünüyorsanız oraya "her hileyi yapıyorsunuz sonra böyle ediyorsunuz" yerine "her hileyi" yaptıklarının kanıtlarıyla konuşmalısınız. Bu tutumdan artık sıkılalım ve bu tutumu bırakalım, ortaya arkasız lafları atmak şikayet konularına uygunsuz kaçıyor.