Şimdi bazı arkadaşlar oyunun eski olduğunu, taş çağından öncelerde mağra adamlarının tekerlek ile taş mızrağı keşfetmenin hemen o arasında oyun çıktığından, sene 2020'de böyle sorunların olmasının gayet normal olduğunu söyleyecek ama, bu durum hakikaten artık kabak tadı vermeye başladı. Şu zamana kadar bu kabağın üzerine biraz yoğurt dökerek biraz tuz muz ekerek idare ediyordum ama kabak yine kabak, pattes yine pattes. Bu oyunda ne zaman ALT+TAB kombinasyonu ile başka bir sayfaya girip işlerimi hallettikten sonra geri oyuna gelmeye çalışsam oyun bir açılmıyor. Sonra CTRL+ALT+DEL kombinasyonu ile oyunu görev yöneticisi üzerinden kapattığımda oyun geri geliyor, kapanmıyor ama bu uzun bir süre sürüyor. Yani bir rol sırasında ALT+TAB atarsam, haydi bakalım al başına belayı, geri gelene kadar rol yaptığım adam; "lan ben bunun AFK olması ile mi uğraşacağım, hadi lan ordan" diyip gidebiliyor. Bunu yaşayan arkadaşlar var mı? Varsa çözüm olarak ne yapıyor? Bu illetin çözümü ne? Bana lütfen "ALT+TAB ATMA!" gibi aşırı yaratıcı şeyler yazmayın. Bu arkadaşların çözüm üretim zekasını, Covid-19 aşısı bulmak üzerinde kullanmalarını talep ediyorum.