Konu: [12.11.2020] Arsen Kasparian - Krikor Azizian  (Okunma sayısı 367 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.11.2020 16:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arsen Kasparian @Replika  Krikor Azizian @_FletcheR_

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tommy McWilson @Nasmier

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.11.2020 15:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11)Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13)Stadium
7.14)Verdant Bluffs Malikanesi

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood'da aracıma bindim, şehirde geziyorum. Havana Club arkasında bir anda aracıma pit yedim, araç takla attı. O sırada kişiler tarafından vuruldum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli ceza verilsin.

#1 - 12.11.2020 16:48
Her vurulduktan sonra böyle şikayet mi açacaksınız? Komik..

Kurallar şu şekilde, kovalamaca güvenli bölge dışında başladıysa güvenli bölgeye kaçılamaz, kaçarsan zaten ihlal. Senin yaptığın ihlal ama biz es geçelim hadi.

Fazla uzun lafa gerek yok, kovalamaca Idlewood'da başladı, ben de sadece iki tane SS var bunlar zaten yeterli olur. @_FletcheR_ 'in kovalamacının Idlewood'da başladığının kanıtları da var, benimki zaten yeter.

Alıntı

— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir. Aynı şekilde, illegal role maruz kalan bir kişinin saatlerce güvenli bölgeye saklanması/kamp kurması yasaktır.

« Son Düzenleme: 12.11.2020 16:50 Replika »

#2 - 12.11.2020 16:50
Olaya tamir noktasının 20 metre batısında şahit oldum ve aracıma ateş edildiği için inip karşılık verdim. Güvenli bölge ihlaline benim bulunduğum kısım itibariyle şahidim ve şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 12.11.2020 16:51
Olaya tamir noktasının 20 metre batısında şahit oldum ve aracıma ateş edildiği için inip karşılık verdim. Güvenli bölge ihlaline benim bulunduğum kısım itibariyle şahidim ve şahitliğimi onaylıyorum.

Aracına ateş mi edildi? Fletcherde video olmasa inanacağım gerçekten, Luca Peretti'yi vururken arkadan bana ateş ettiniz 57 canım kaldı daha sonra dönüp senide vurduk. Karşılık verdik.

#4 - 12.11.2020 16:52

Size ateş edilmedi, Arsen Kasparian'a ateş ettiğiniz için vuruldunuz, kendimizi savunduk. @Replika kardeşimin söylediği gibi olay GBİ dışında başladı, ölmemek için GBİ'a kaçmanız pek olgun bir davranış değil. İstendiği taktirde kanıtlar sunulabilir, iyi günler..

#5 - 12.11.2020 16:57
Söylediğim gibi ben sadece olayın son kısmında dahil oldum, GBI'ye kaçma meselesini bilmiyorum ve ocean bar tarafından yukarıya çıkarken aracıma ateş edildiğini gördüğüm için müdahale ettim yoksa kişiyi tanıdığımdan veya silah sesi duyduğumdan değil. Zaten ateş etmediğimi iddia'da etmedim ben. Yine de kişiye ateş ettiğiniz bölge güvenli bir bölge o bölgede değil de kişiyi takip edip veya sonrasında güveni olmayan bir bölgede onu yakalamalıydınız her ne kadar kişi güvenli bölgeye sığınıyor olsa da bunu yapmalısınız sonuçta konmuş kurallar mevcut.

#6 - 12.11.2020 16:59
Söylediğim gibi ben sadece olayın son kısmında dahil oldum, GBI'ye kaçma meselesini bilmiyorum ve ocean bar tarafından yukarıya çıkarken aracıma ateş edildiğini gördüğüm için müdahale ettim yoksa kişiyi tanıdığımdan veya silah sesi duyduğumdan değil. Zaten ateş etmediğimi iddia'da etmedim ben. Yine de kişiye ateş ettiğiniz bölge güvenli bir bölge o bölgede değil de kişiyi takip edip veya sonrasında güveni olmayan bir bölgede onu yakalamalıydınız her ne kadar kişi güvenli bölgeye sığınıyor olsa da bunu yapmalısınız sonuçta konmuş kurallar mevcut.

Gerekirse elimizdeki videoyu youtubeye atıp size sunarız, size ateş etmedik her neyse bana sıktınız karşılık verdik. Kurallar açık kovalamaca güvenli bölge dışında başladı, güvenli bölgeye kaçtığı için onu orada vurduk. Bu kadar, daha fazla bir şey yazmayacağım size ateş falan etmedik, siz sıkınca karşılık verdik.

#7 - 12.11.2020 17:00

Size ateş edilmedi, arabanıza gelmesi mümkün değil. Tamircide tamir ettirdiğiniz arabanızdan indiniz ve Arsen'e ateş ettiniz. Bizde kendimizi savunarak sizi vurduk. Olay bundan ibaret bir kural ihlali yok, gerekli kararı yöneticiler verecektir.

#8 - 12.11.2020 17:02
Her vurulduktan sonra böyle şikayet mi açacaksınız? Komik..

Kurallar şu şekilde, kovalamaca güvenli bölge dışında başladıysa güvenli bölgeye kaçılamaz, kaçarsan zaten ihlal. Senin yaptığın ihlal ama biz es geçelim hadi.

Fazla uzun lafa gerek yok, kovalamaca Idlewood'da başladı, ben de sadece iki tane SS var bunlar zaten yeterli olur. @_FletcheR_ 'in kovalamacının Idlewood'da başladığının kanıtları da var, benimki zaten yeter.

Alıntı

— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir. Aynı şekilde, illegal role maruz kalan bir kişinin saatlerce güvenli bölgeye saklanması/kamp kurması yasaktır.

Ahaha, kurallara uyarak vurmayı öğrenirseniz açmayacağım. İlk olarak sizinle bir etkileşimim bile olmadı, tek taraflı beni takip etmişsiniz. Sabre'de benim olduğumu bilmeniz ayrı bir konu neyse. İkinci olarak düz bir şekilde aracımı sürüyorum, hiç bir yere sığınma girişiminde bulunmadım. Kendin aracıma yandan vurdun, araç ters yattı. Savunma bu kadarsa admin kararını bekleyelim.

#9 - 12.11.2020 18:49
Allah Allah, kuralları bana mı öğretiyorsun? Idlewood'dan itibaren seni kovalamaya başladık, güvenli bölgeye kaçtığında araban patladı ve seni vurduk. Bir savaş halindeyiz, iki birikte savaşta herkes gördüğü yerde birbirine ateş ediyor. Kurallar açık bak bir daha alıntılıyorum, iyi gör.

Alıntı