Konu: [12/11/2020 John Wheeler] Yetersiz Rol Bilgisi  (Okunma sayısı 482 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.11.2020 01:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: John Wheeler @stepfather

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rashid Dovanisian @Laurenn

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01:30 12/11/2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yetersiz Rol Bilgisi

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bugün gece saatlerinde baskın yapıldı ve rehin alındık. Wheeler birliği her zamanki gibi rol yaptığını sanarak ilginç bir rol serüvenine bizi dahil etti, gerçekten oynadığım oyundan utandım bir de bu adamlar r19-r20. Her neyse, rol esnasında vurulmuşum ve olayın şokunda olduğum için konuşmuyorum. Adam /b kanalından rol yapıcak mısın? Yazıyor. Bunun gibi defalarca /b kanalığını böldüğünü, aşağıdaki SS'lere bırakacağım. Bir diğer konu ise ağızlarında bir laf var, "fear or ck" :D Gerçekten komik. Rolü sizlere kim öğretti bilmiyorum ama bence sunucunun rol destek ekibi ile iletişime geçin, gerçekten destek oluyorlar.(Tamamen sizin iyiliğinizi düşündüğüm için bu şansı kullanmanızı öneririm hem de bizim gibilerin rol keyfini kaçırmayın.) CK izni olmamasına rağmen konuşmuyorum diye adam CK rolü yaptı, uyardık anlattık yapamayacağını, laftan da anlamadı. @Flexman sağolsun rolü isteğim ile takip etti kendisi de uyardı ve ikna oldular. Daha sonra aynı rolü tekrar yaptılar, tekrar CK rolü yaptılar. Fear yapmam gerektiğini zaten biliyorum ve yapıyorum. Eğer yapmıyorsam foruma konu açarsın ve CK iznimi talep edersin, uygun görülürse verilir. Gerçekten SA-MP hayatımda hem bu kadar güldüğüm hem de bu kadar oyuncusuna üzüldüğüm bir dönem olmamıştı, kanıtları aşağı bırakıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Allah sabır versin

#1 - 12.11.2020 02:05
Savunma yapacağım.

#2 - 12.11.2020 02:30
Şahitliğimi onaylıyorum, ek olarak;

Şikayet ile ilgisi olmayanın yorum atmasına gerek yok, en iyi rolcü diye tabir etmişsiniz. En iyi rolcü? :D?

Bu ss örnek olarak gösterilebilir, truckerde brawl rolüne giriyoruz ardında birlik üyeleriniz (En iyi rolcüler) arabadan inip yazdığı cümleyi size açıklamak istiyorum

"abilerime mi saldirionuz lan!    >:( >:( "

:frowning: insanların rolleri değişebilir, ama en iyi rolcü olarak adlandırmak saçmalık, rolünü yapar. Bilmediği konuda yardım alır, gözünüzde en iyi rolcü nasıl olur? Godfather izleyip mafya rolü yapan mı, yoksa kendisini karakterin yerine koyabilen mi? Bazılarında hiçbirisi yok, ama olmak için çabalıyor.Evet "lan" abilerinize saldırdık.
« Son Düzenleme: 12.11.2020 02:33 Laurenn »

#3 - 12.11.2020 03:04
@Jilet kardeşime burdan teşekkür ediyorum bilen biliyor sıkıntı yok dostum.

Arkadaşları tanımıyorum bile bugün rolde de ilk kez gördüm sanırım birliğime karşı OOC kinlenmişler nedenini dahi bilmiyorum. CK talebini attım sen canını sıkma. Arkadaş gerekli SS'leri atmış /do dan sorma nedenim gayet belli Fear yapmıyor. Şikayete bakacak yetkili Fear yapmadığını görür, atladığı kısımları bende koyacağım ek olarak savunma yapma gereği duymuyorum ortada yetersiz rol bilgisi gibi bir durum yok.

Burada "biraz daha eğil eminim beğeneceğin bir şeyler çıkar"
https://i.hizliresim.com/qrLB4t.png
Aslında bu yeterli ama bir kaç tane daha atayım.

/do dan trollediği ve acı çekmemiş gibi rol yapması. Yasaklanmış rollerde bulunmakta (Acıya, hasara duyarsız robot karakter rolleri)
https://i.hizliresim.com/KKPgVe.png

En sonda hala fear rp yapmayıp "solumdaki orospu çocugu neyin peşinde" gibi bir cümle kuruyor ve karakterime kafasına sıktırtmaktan başka çare bıraktırmıyor.
https://i.hizliresim.com/k1Cdnq.png

Tak diye çekip sıkan yok kişiyi defalarca uyardım bana bir daha ters bir şey derse kafasına sıkacağımı en az 2 kere söyledim ve dediklerim dikkate almayıp  rollerere uymadı ve fear rp yapmadı savunmam bu kadardır ayrı bir şikayet açmayacağım bakacak yetkili kişinin fear rp yapmadığının yasaklanmış roller yaptığının farkına varır gerekli SS lerde var zaten. OOC kini bir kenara bırakıp rolden zevk almaya bakalım iyi roller dilerim.

Arkadaşların işine yarayacağını düşündüğüm için oyun kurallarını şöyle bırakayım https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=189.0

« Son Düzenleme: 12.11.2020 03:15 stepfather »

#4 - 12.11.2020 03:25
Sadece suçlamaların için savunma yapacağım, birliğinizdekiler ile maalesef bir türlü aynı frekansa giremediğimiz için hiçbir şekilde diyaloğa girmeyeceğim.

Alıntı
Burada "biraz daha eğil eminim beğeneceğin bir şeyler çıkar"
https://i.hizliresim.com/qrLB4t.png
Aslında bu yeterli ama bir kaç tane daha atayım.

Yaptığın rolün saçmalığından bahsedeceğim, o kadar kötü ve iğrenç görünen bir rol ki gerçekten gülüyorum. Yapabildiğiniz ya da yapmayı sandığınız mafya rolleri, *Christian'ın yanına eğilir* "-Bok kokuyor bu amına koyduğum." Böyle bir rolde alacağın cevapta tam olarak bu olacaktı. Bu cevabıma karşılık işkence yapabilirdin.

Alıntı
/do dan trollediği ve acı çekmemiş gibi rol yapması. Yasaklanmış rollerde bulunmakta (Acıya, hasara duyarsız robot karakter rolleri)
https://i.hizliresim.com/KKPgVe.png

Rolde tepki veriyorum, elimi yüzüme tutuyorum. Bana /do kanalından acı çekiyorsa bağırsın diyorsun.
 Sağlam rolcü.(?)

Karakterimi senin düşüncelerin ile mi yönlendireceğim?

Alıntı
En sonda hala fear rp yapmayıp "solumdaki orospu çocugu neyin peşinde" gibi bir cümle kuruyor ve karakterime kafasına sıktırtmaktan başka çare bıraktırmıyor.
https://i.hizliresim.com/k1Cdnq.png

Orada Ronnie karakteri ile samimi bir şekilde özel konuşuyoruz, orada değilsin bile. Onun samimiyetiyle yanımızda ilginç hareketleri olan adamı işaret edip ona bir soru soruyorum. "Orada hepinizi öldüreceğim, hepinizin kafasını keseceğim, siz bana bir şey yapamazsınız, öldürebiliyorsanız öldürün" Tarzı konuşmuş olsaydım buna Fear-RP yapmadığımı kanıt gösterebilirdin, ki ortada böyle bir durum yok. Forumda kuralların bulunduğunu biliyorsun, buraya atmak yerine önce bir incelemeni dilerim. Rolde bile senin yüzünden rol bölünüyor admin sana laf anlatıyor, CK talep etmen gerek forumdan diye ama anlamıyorsun çünkü bilmiyorsun neyin ne olduğunu baştan savma oynuyorsun, birisi sana bir şey anlatmaya çalıştığında da anlamıyorsun. Her neyse, daha fazla diyaloğa girmeyeceğim söylediklerimi de anlayacağını düşünmüyorum, yetkili kararı bekleyebiliriz.

#5 - 12.11.2020 03:32
Savunma yapmama gerek yok yazacağımı yazdım /incele diye bir komut var karakterinin kokusu berbattı bende o sıra sana yakınlaştığım için ona göre rolümü sağladım adın ne diye soruyorum "Bu nası roğğğhlll iğrenğğhnçç rolğğğ bilmiyor" gibi tavıra giriyorsun enteresan bir durum aynı zamanda komik. Karakterini bana göre yönlendirmeyeceksin ama yaralısın ve kafana silah dayanıyorsa denileni yapmazsan, ölümle tehdit ediliyorsan ne deniyorsa yapmak zorundasın FEAR RP ne demek bilmediğine eminim. Daha fazla yazı yazmaya gerek yok yazmayacağım senden de aynı şeyi bekliyorum yoksa sonu gelmez 3 sayfa olur 5 sayfa olur admin kararı iyi roller dilerim.

#6 - 12.11.2020 03:35
Savunma yapmama gerek yok yazacağımı yazdım /incele diye bir komut var karakterinin kokusu berbattı bende o sıra sana yakınlaştığım için ona göre rolümü sağladım adın ne diye soruyorum "Bu nası roğğğhlll iğrenğğhnçç rolğğğ bilmiyor" gibi tavıra giriyorsun enteresan bir durum aynı zamanda komik. Karakterini bana göre yönlendirmeyeceksin ama yaralısın ve kafana silah dayanıyorsa denileni yapmazsan, ölümle tehdit ediliyorsan ne deniyorsa yapmak zorundasın FEAR RP ne demek bilmediğine eminim. Daha fazla yazı yazmaya gerek yok yazmayacağım senden de aynı şeyi bekliyorum yoksa sonu gelmez 3 sayfa olur 5 sayfa olur admin kararı iyi roller dilerim.

Düşünelim ki söylediklerinde haklısın(tamamiyle haksızsın), madem rolde kafama silah dayayıp bana istediğin şeyleri söyletmek istiyorsun o zaman direkt beni CK etmek rolü yerine benden CK izni isteyebilirdin, sana göre Fear-RP yapmıyorum çünkü. Bu adam korkmuyorsa CK'da verirdi belki? Burada zaten yetersiz rol bilgin olduğu anlaşılıyor, ben de sana iyi bir rol öğretmenin olmasını dilerim. Tarafımdan daha fazla cevap gelmeyecek, sonuçlanabilir.

#7 - 12.11.2020 04:04
Merhaba,

Öncelikle her iki tarafında forum üzerindeki üslubuna dikkat etmesi gerekiyor. Laurenn kullanıcısı, üslubu nedeniyle uyarı puanı aldı. Şikayeti inceleyecek olan yetkilinin işini zorlaştırmamak adına savunmanız bittiyse lütfen belirtin, ikili tartışmalarda bulunmamaya özen gösterin.

#8 - 14.11.2020 18:12
Merhaba,

Rol esnasında takipteydim zaten, işlem uygulansaydı o sırada uygulanırdı. Sonradan herhangi bir ceza-i işlem uygulanmayacak. K&A