Konu: Jackal Lambert || Birden fazla kural ihlali ||  (Okunma sayısı 316 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.11.2020 02:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jackal Lambert

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rolde bulunan herkes şahidimdir.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.11.2020  00:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Kişinin leveli 1  olmasına rağmen birlikle birlikte savaşıyor, eline silah alıp beni defalarca öldürüyor gereksiz dm yapıyor ve saçma saçma mantık dışı emoteler veriyor gereğinin yapılmasını istiyorum.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ekran görüntülerinde her şey ortada her türlü kuralı ihlal ediyor bu kişi sürekli farklı farklı kişilere kural ihlali yapıyor, umarım hakettiği cezayı alır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını bekliyorum.

« Son Düzenleme: 11.11.2020 02:12 thedaimonn »

#1 - 11.11.2020 02:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Kişinin leveli 1  olmasına rağmen birlikle birlikte savaşıyor, eline silah alıp beni defalarca öldürüyor gereksiz dm yapıyor ve saçma saçma mantık dışı emoteler veriyor gereğinin yapılmasını istiyorum.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ekran görüntülerinde her şey ortada her türlü kuralı ihlal ediyor bu kişi sürekli farklı farklı kişilere kural ihlali yapıyor, umarım hakettiği cezayı alır.

+

#2 - 11.11.2020 11:39
Merhabalar, bulunduğum durumdan bende pek memnun olmadığım için sadece bir el ateş ettim, ve kabzayla seni düşürdüm bunda herhangibi bir sorun olacağını düşünmüyorum sadece IC sinirlendim ve sen FEAR RP ihlali yaparak senin ayağına 1 el sıktım.

#3 - 11.11.2020 14:40
Merhabalar, bulunduğum durumdan bende pek memnun olmadığım için sadece bir el ateş ettim, ve kabzayla seni düşürdüm bunda herhangibi bir sorun olacağını düşünmüyorum sadece IC sinirlendim ve sen FEAR RP ihlali yaparak senin ayağına 1 el sıktım.

Savunmanı hiç mantıklı bulmuyorum tek beni öldürmedin bankanın içinde bile ooc haberleşerek adam öldürdün hepsinin kanıtı var gün içinde sana bol bol şikayet açılacak

#4 - 11.11.2020 15:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jackal Lambert

Alıntı
N/A

+

#5 - 11.11.2020 15:29

Savunmanı hiç mantıklı bulmuyorum tek beni öldürmedin bankanın içinde bile ooc haberleşerek adam öldürdün hepsinin kanıtı var gün içinde sana bol bol şikayet açılacak
Hiçbir şey olmamış gibi (Sıksana) demen FEAR-RP ihlaline girer ve seni CK etme hakkım bulunur ve Pablo yaralı şekilde telefonundan nasıl mesaj gönderiyor? ve Yaptığınız haraketler mixten ibraet banka önünde adam vuramassınız, polisler sizi her türlü yakalar.

#6 - 11.11.2020 15:31
Koltuğun her zaman bir envanteri bulunur alt tarafını kaldırdığın zaman,
Ve bant çıkarmanın agresif rol olduğunu düşünmüyorum, Sıksana diyorsun ve ayağına sıkıyorum hiçbir şekilde tepkime vermiyorsun ve utanmadan şikayet açıyorsun.

#7 - 11.11.2020 15:37
1 level olarak silah kullanıp savaşman hiç mantıklı gelmiyor ayrıca orda bankanın dışında olan çatışmada sen içerideyken nasıl bir anda tepki gösterip ateş edebiliyorsun? Hile kullandığını düşünüyorum 1 level olarak silah taşıman ve kullanabiliyor olman bunu gösteriyor.

#8 - 11.11.2020 15:55
1 level olarak silah kullanıp savaşman hiç mantıklı gelmiyor ayrıca orda bankanın dışında olan çatışmada sen içerideyken nasıl bir anda tepki gösterip ateş edebiliyorsun? Hile kullandığını düşünüyorum 1 level olarak silah taşıman ve kullanabiliyor olman bunu gösteriyor.
Hile kullandığımı nereden çıkardın? hile falan kullandığım yok MİX yapıyorsunuz bariz belli, Banka nerden çıktı şimdi? işte mix yaptığınız belli dediğim gibi sana düşmüyor mantıklı olup olmaması buna yetkililer karar veriyor.

#9 - 11.11.2020 16:39
Forumda mix ne alaka? :D Gerçekten çok saçmalıyorsun ve hile kullandığına eminim + olarak hakkında bir sürü şikayet var yakın zamanda farklı kişiler tarafından şikayet açılacak zaten bundan eminim