"Fakat sen kafana çuval yiyip yere düşüyorsun. Ardından hiçbirşey olmamış gibi Chinatown'da onu bekliyorsu" Belirttiğim gibi kendi tedavimi gerçekleştirdim akabinde chinatown'a geçişimi sağladım.
DM konusuna gelirsek ,DM: Sebepsiz yere birilerine zarar verme, öldürme.belirttiğim gibi sebeplerim var ve bunlar yetersiz sebepler değil.
"Bunu amerikada böyle toplumlara karşı Polis departmanı yapamıyor. Bunda hemfikir olalım." Bu konuda açıklamam ise onaylı hood bölgesi olsaydı arkadaşımızın dediği doğruydu fakat bu garajı polis 3 kere sebepsiz yere rahatça basmış ve kimse bir şey yapamamış, garaja isteyen çete rahatça girmiş istediğini yapmış.
Garaj sahibi buna sesini çıkarmamış yani ne diyeyim ki?

"Nonrp ihlalinden bahsedersek şöyle açıklayalım: Başta Kenji karakterinin yaptığı rolsel olarak saçma gelebilir. Çünkü ev soyma nedeni bambaşka bir durum. Fakat sen kafana çuval yiyip yere düşüyorsun. Ardından hiçbirşey olmamış gibi Chinatown'da onu bekliyorsun ve sonunda garaja gelip bütün toplumun içinde araçtan inip sıkıyorsun." Ve bu açıklama'da beni çok güldürdü bu ilhali yapmadım log kayıtlarıma bakılabilir ama yapmış olsaydım bu Non-RP değil Sürekli Roleplay ihlaili olurdu.