Konu: Krikor Azizan, @_FletcheR_  (Okunma sayısı 458 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.11.2020 14:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @_FletcheR_  Krikor Azizan 

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:kapsamlı(video)

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: c-bug- shot + c-shot

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 30 ve 37. saniyeler arasında 1. c-bug'ı yapıyor. 57. saniyeden 1.04 saniyeye kadar ise 2 adet düz vuruş sonradan eğilerek sıkıyor. Deagle vuruş animini 1-2 saniye erken yaparak çatışmada üstünlük sağlıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): Videonun yedeği alındı, gizlemekle uğraşmayın. Küçük dünyanızda takılmaya devam edin, yanlış kişilerle uğraşmayın.

#1 - 10.11.2020 14:35
Öncelikle şu TOXİC ağzından bir kurtul.

Ardından yavaş bir şekilde savunmamıza geçelim. 30. saniyede arabanın arkasında cover alıyorum ve ateş ediyorum daha sonra Lawrence Castucci isimli arkadaşın kaçtığı için peşinden gidiyorum eğiliyorum bir atış daha yapıyorum ve kalkarak cover bölgesine geçiyorum. Burada her hangi bir cbug,c shoot yok. Eğer bu konular hakkında bilgin yoksa zamanın olunca bana discorddan ulaş gerçek c-bug nasıl yapılır sana öğreteceğim. Her neyse  son sahne 1.00-1.04 arasında iki mermi atıyorum, eğiliyor ve bekliyorum öyle ateş ediyorum. Burada animasyonu hızlandıracak hiç bir şey yok, ateş edip kalkıp tekrar oturmuyorum bir şey yapmıyorum. Videoda cbugluk,c shootluk hiç bir şey yok. Sanırım size göre çatışmada en ufak eğilme c bug oluyor.. Savunmam bu kadar yönetim gerekli kararı verebilir.

#2 - 10.11.2020 14:40
Savunman bu kadarsa yetkili kararı bekleyelim.
Ek olarak videoda sprinthook.asi var. Ne işe yaradığını sorarsanız, space'e bas-çek ile hızlı koşabilirsiniz, fakat bu asi bas-çek yapmadan direkt olarak hızlı koşmanıza yarıyor. Videoda açık olarak gözüküyor.

#3 - 10.11.2020 14:51
Kimin ile uğraşacağımı size soracak değilim. İsterseniz sizin ile de uğraşırım problem değil. Videoda görüldüğü üzere Eğiliyorum, vurup düştüğünü görünce kalkıyorum ve adımlamaya çalışıyorum. W A S D'yi üç parmağı koyunca baş parmak boşta kalıyor, siz dört parmaklı mısınız? Aynısını deneyerek sizde bas çek yapabilirsiniz. Savunmam bu kadar, Toxic olmanıza gerek yok. Vurunca "kralım" vurulunca şikayet açmanıza da gerek yok.
« Son Düzenleme: 10.11.2020 15:08 _FletcheR_ »

#4 - 27.11.2020 14:45
Merhaba,

Kanıtlar incelendi. Videoda herhangi bir sorun gözükmüyor, c-bug gibi bir şey söz konusu değil.

Şikayet kapatıldı.