Konu: Karakter Yaş Arttırımı  (Okunma sayısı 691 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.11.2020 00:50
Bildiğiniz üzere karakterin üzerinde herhangi bir değişiklik yapmak istiyorsak "Karakter Değişimi" satın almamız gerekiyor. Sadece yaş için bu olay değiştirilebilir. /yetenek üzerinden her seviye başına 1 puan verilebilir ve 3/3 olduğu zaman karakter 1 yaş atlayabilir. Bu özellikle hiyerarşi sistemi ile ilerleyen birlikler için mantıklı olacaktır, yüksek kıdemlerde yaşı düşük olması mantıksız oluyor. Yüksek seviyeli oyuncular daha geç seviye atlayacağı için 3/3 yerine tek puan ile de artabilir.
« Son Düzenleme: 09.11.2020 17:31 Nixon »
Hmmm
2
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
Arda,, ble55phemy,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 09.11.2020 00:51
 :o Sonuna kadar destekliyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 09.11.2020 16:27
Karakter başvurumu 3 ay önce yapıp, sunucuya tekrar başladığım için tam hatırlamıyorum ama sanırım sadece doğum tarihini giriyoruz karakterimizin. Zaten IC saat de OOC ile beraber işlediği için her sene mantıken yaş atlamış oluyoruz. Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 09.11.2020 16:34
Destek  :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 09.11.2020 16:44
Karakter başvurumu 3 ay önce yapıp, sunucuya tekrar başladığım için tam hatırlamıyorum ama sanırım sadece doğum tarihini giriyoruz karakterimizin. Zaten IC saat de OOC ile beraber işlediği için her sene mantıken yaş atlamış oluyoruz. Desteklemiyorum.
Hiyerarşik sistemle ilerleyen birlikler için düşün, 21 yaşında akademiye girip bir sene içerisinde departmanda kalırsa çavuşa kadar yükselebilir, hala 21 yaşında çavuş rolü yapıyormuş gibi. Bu durumdan dolayı mantıksız geliyor. Mantıklı düşünürsek 21 yaşında bir çavuş olması çok saçma.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 09.11.2020 16:53
Hiyerarşik sistemle ilerleyen birlikler için düşün, 21 yaşında akademiye girip bir sene içerisinde departmanda kalırsa çavuşa kadar yükselebilir, hala 21 yaşında çavuş rolü yapıyormuş gibi. Bu durumdan dolayı mantıksız geliyor. Mantıklı düşünürsek 21 yaşında bir çavuş olması çok saçma.
Orası da öyle tabii, ama yapılacak bir şey yok bence, zaman OOC ile beraber ilerlerken, karakterimizin doğum tarihi belli iken senede üç dört yaş atması, daha saçma bence.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 09.11.2020 17:29
Orası da öyle tabii, ama yapılacak bir şey yok bence, zaman OOC ile beraber ilerlerken, karakterimizin doğum tarihi belli iken senede üç dört yaş atması, daha saçma bence.
Her şeyi gerçeğe uyarlamak zaten imkansız. Bir kişiyi hapse atarken de yıllarca atmamız gerekiyor fakat dakika bazlı atılıyor. Öyle de düşünebilirsin.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 10.11.2020 12:16
Ama bu isteğe göre olmalı, çünkü çocuk rolü yapmak isteyenler bu rolden zamanla çıkacağını düşünürsek, desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 10.11.2020 18:00
Ama bu isteğe göre olmalı, çünkü çocuk rolü yapmak isteyenler bu rolden zamanla çıkacağını düşünürsek, desteklemiyorum.
/yetenek üzerinden seviye arttıkça isteğe göre puanlanıyor zaten, seviye arttıkça yetenek puanı artsın demedim ki.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok