Konu: Cevad Aliyef 06.11.2020  (Okunma sayısı 168 defa)

#0 - 06.11.2020 20:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cevad Aliyef- StormCrow   

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.11.2020 20.10-20.30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracıyla bana çarptı daha sonra role girmeden hızlıca kaçtı bende takip ettim, daha sonra tamir paranı vereyim dedi yaklaştım ateş açtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Rol bilgisi ve birliği bulunmamakta ban talep ediyorum.

#1 - 07.11.2020 00:12
Selamlar, ortada ihlallik bir durum yok.

@meikaN doğrular umarım. Biz onlarla araç kovalamacasındaydık, onlar beni kovalıyor. Ben kaçıyordum. Sizde bu takibe katıldınız. Bende sizi onlardan sanıp ateşledim. Zaten size karşı bir ateş gelmemiş. Aracınıza sıkmışım, hatam varsa da affola.

@newrealsoldier 'de olaya şahitlik edebilir. Beni uzun süre takip ettiniz sizi @meikaN 'n yandaşı sandım. O yüzden aracınıza ateşledim.

Bu arada DC'den rol yapmak güzelmiş. Mixinizi sevdim. <3

#2 - 07.11.2020 08:31
Public Discord sunucumdayız, oyunu oynamayan dostlarım ile sohbet ediyordum. Sesi silmek aklıma gelmedi mi sanıyorsun? Oyun dışı sohbet dönüyor, sesi gelenler o arada LOL oynuyor ve dönen muhabbet Discord Developer'i olmak üzere olan bir arkadaşım ile ilgili zaten mantıklı düşünürsen mix yapsam neden kimse gelip bana yardım etmedi?
Ek olarak herhangi bir birliğin yok zaten kendinde demişsin tamir paranı veririm, benim onlarla alakam olmadığını sende bende biliyoruz.
Takip etme sebebim tamamen role girmeden kaçman.

#3 - 10.11.2020 05:00
Yasaklı.