Konu: Araç Motor Ömrü/Bakım hk.  (Okunma sayısı 1221 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.11.2020 09:44
Merhabalar, v3 oyun moduyla birlikte gelen araçlara motor ömrü sistemi hakkında bazı önerilerim olacak:
- Araçların motor ömrünün çok hızlı azaldığını düşünüyorum. Bir aracın motor bakımlarını yaptığımız kilometreye göre ortalama 2 veya 3 günde 1 yaptırmamız gerekiyor.(%50 seviyesine ulaşıyor) Bu da can sıkıcı bir durum, bu sürenin artması gerektiğini düşünüyorum. Yani kısaca özetlersek, bir aracın motor bakımlarını daha uzun sürelerde yaptıralım atıyorum bir hafta gibi. Ve buna oranla aracın motor bakım ücretinin artması sağlanabilir.
Yani ben şu anda aracımın motor ömrünü 3 gün gibi bir sürede %50 seviyesine getirip $10.000 ödüyorsam, bunu 1 haftada %50 seviyesine getirip $20.000 ödeyeyim, mantığı herkes anlamıştır umarım.

- Şu anki sistemde araçların motor bakım ücretlerinin bir tık fazla olduğunu düşünüyorum, sistem fiyatı yüksek olan araçlar için 2-3 günlük sürede bir araca $15.000 ödenebiliyor. Araçlara hem spawn ettiğimiz için vergi gelmesi hem de motor bakım ücreti dolayısıyla bir araca çok fazla masraf yapıyoruz. Burada iki önerim var:
*Vergi sistemi araçlardan kaldırılabilir.
*Motor bakım ücreti bir tık düşürülebilir. (%10 - %15 oranla)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 06.11.2020 09:50
Destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 06.11.2020 12:37
Destek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 06.11.2020 13:43
Destek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 06.11.2020 14:16
Selamlar, araç motor ömrünün iyi olduğunu düşünüyorum, şahsen premier kullanıyorum ve 1 haftada sadece 1200 ödüyorum (%50) pek aktif olmadığımdan dolayı. Eskiden aktif olmasak bile alınan bu araç vergileri daha fazla idi, haftada en az 5k öderdim premier için. Motoru kullanılmadığı sürece masraf da gelmiyor fakat vergi sisteminin kaldırılması hakkında destek veriyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 06.11.2020 15:04
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 06.11.2020 15:53
Bana soracak olursanız bakım sistemini dallandırmak lazım. Parça bazlı yüzdeler olabilir, aracın kilometresine göre parça parça bakım yaptırılabilir. Ne bileyim filtre balata değişimi vs. Eğer ki herhangi bir parçaya belirli bir yüzdenin altına düşene kadar bakım yaptırılmazsa muhattabı olan parça arızalanabilir ve araç çalışmaz. Bu şekilde araçları bakımlı tutmak bir zorunluluk olur ve tamirciler için gayet güzel roller çıkar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

JSW

*
v2 Oyuncusu 2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda OyundaydıRoleplayer
#7 - 06.11.2020 16:05
Selamlar, araç motor ömrünün iyi olduğunu düşünüyorum, şahsen premier kullanıyorum ve 1 haftada sadece 1200 ödüyorum (%50) pek aktif olmadığımdan dolayı. Eskiden aktif olmasak bile alınan bu araç vergileri daha fazla idi, haftada en az 5k öderdim premier için. Motoru kullanılmadığı sürece masraf da gelmiyor fakat vergi sisteminin kaldırılması hakkında destek veriyorum.
Bana soracak olursanız bakım sistemini dallandırmak lazım. Parça bazlı yüzdeler olabilir, aracın kilometresine göre parça parça bakım yaptırılabilir. Ne bileyim filtre balata değişimi vs. Eğer ki herhangi bir parçaya belirli bir yüzdenin altına düşene kadar bakım yaptırılmazsa muhattabı olan parça arızalanabilir ve araç çalışmaz. Bu şekilde araçları bakımlı tutmak bir zorunluluk olur ve tamirciler için gayet güzel roller çıkar.

İkisi de mantıklı.

Belirtildiği üzere, aracınızı ne kadar kullanırsanız o kadar motor ömrü azalıyor sonrasında da tamir ettiriyorsunuz gerçek hayatta olduğu gibi 0 araç aldığınız vakit arıza yapması ne kadar düşük ihtimalse kilometresi yüksek ve bakımsız bir aracın da arıza yapması bir o kadar mantıklı.

#haftasonlarınısanayidegeçirenlerderneği
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 06.11.2020 17:16
Sizin haftada ödediğiniz rakamın daha fazlasını her gün ödüyorum. Bu aktiflik durumuna bağlı birşey. Konuya destek veriyorum,bakım maliyeti düşürülebilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok