Merhabalar, v3 oyun moduyla birlikte gelen araçlara motor ömrü sistemi hakkında bazı önerilerim olacak:
- Araçların motor ömrünün çok hızlı azaldığını düşünüyorum. Bir aracın motor bakımlarını yaptığımız kilometreye göre ortalama 2 veya 3 günde 1 yaptırmamız gerekiyor.(%50 seviyesine ulaşıyor) Bu da can sıkıcı bir durum, bu sürenin artması gerektiğini düşünüyorum. Yani kısaca özetlersek, bir aracın motor bakımlarını daha uzun sürelerde yaptıralım atıyorum bir hafta gibi. Ve buna oranla aracın motor bakım ücretinin artması sağlanabilir.
Yani ben şu anda aracımın motor ömrünü 3 gün gibi bir sürede %50 seviyesine getirip $10.000 ödüyorsam, bunu 1 haftada %50 seviyesine getirip $20.000 ödeyeyim, mantığı herkes anlamıştır umarım.
- Şu anki sistemde araçların motor bakım ücretlerinin bir tık fazla olduğunu düşünüyorum, sistem fiyatı yüksek olan araçlar için 2-3 günlük sürede bir araca $15.000 ödenebiliyor. Araçlara hem spawn ettiğimiz için vergi gelmesi hem de motor bakım ücreti dolayısıyla bir araca çok fazla masraf yapıyoruz. Burada iki önerim var:
*Vergi sistemi araçlardan kaldırılabilir.
*Motor bakım ücreti bir tık düşürülebilir. (%10 - %15 oranla)