Konu: [06.11.2020 - Eddie_Altidore ] Brawl Kuralı İhlali.  (Okunma sayısı 165 defa)

#0 - 06.11.2020 00:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Eddie Altidore @spectre

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Angola Deutsch @masallahimvar

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.11.2020 00:12

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 
Alıntı
2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlegas'da aracıma benzin alırken bir araç önümü kesti ve hakaretler edip araçtan inmemi söyledi. Araçtan indim ve kişi hala araçtaydı, teke tek gelmemizi söyledi. Bunu kabul ettim ve kişi araçtan inince saldırmaya başladım, oyuncu brawl rolü ortasında bagajdan shotgun marka silahını çekerek ateşlemeye başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 06.11.2020 01:35
Brawl rolü anlaşmalı olur, seninle rol için anlaştığımızı hatırlamıyorum? Bana saldırdın bende silahımı çektim.

#2 - 06.11.2020 03:24
Brawl rolü anlaşmalı olur, seninle rol için anlaştığımızı hatırlamıyorum? Bana saldırdın bende silahımı çektim.
Anlaşmalı mı olur? SS'te IC olarak anlaşıyorsunuz zaten "teke tek in arabadan" sonra bir anda silah çekiyorsun, bu mu yaptığın rol?

#3 - 06.11.2020 15:58

SS'de IC olarak anlaşmalı olduğumuz bariz açık, ayrıca silah çekmenizde herhangi bir problem yok. Durduk yere bagajınızdan silahını alıp ateş ettiniz.
Ayrıca yumruk halinde saldırdığımda bile silah çekmeniz kural ihlaline giriyor.

#4 - 06.11.2020 17:06
Benim karakterim belki korkak rolü yapıyor? Silahına güvenip millete artislik yapıyor?, burada bir ihlal yok dostum. Anlaşma dediğimde OOC olurdu, pm'den sorardım brawl yapalım mı diye, ıc'dan sana yalan söylemiş olabilirim, senin bana 2 kişi dalmayacağın ne mağlum? Ortada bir kural ihlali göremiyorum dostum. Benim karakterime saldırdın, oda silahıyla kendini korudu.

#5 - 06.11.2020 17:26
"senin bana 2 kişi dalmayacağın ne mağlum" ahahah, neyse uzatmaya gerek yok yetkili kararı bekle

#6 - 07.11.2020 19:09
Benim karakterim belki korkak rolü yapıyor? Silahına güvenip millete artislik yapıyor?, burada bir ihlal yok dostum. Anlaşma dediğimde OOC olurdu, pm'den sorardım brawl yapalım mı diye, ıc'dan sana yalan söylemiş olabilirim, senin bana 2 kişi dalmayacağın ne mağlum? Ortada bir kural ihlali göremiyorum dostum. Benim karakterime saldırdın, oda silahıyla kendini korudu.

Silahına güvenip millete artistlik yaparsan bu DM kapsamına girer, realist düşün gerçek hayatta nasıl silahına güvenip millete artistlik taslayamıyorsan, oyun içersinde de bu geçerli. Ayrıca IC olan bir şeyi OOC anlaşamazsın, anlaşma dediğin şey OOC'den olmaz. Ve PM'den brawl yapalım diye soru sorulmaz. IC ve OOC chati çok karıştırıyorsun, yetkili kararını bekleyelim.

#7 - 14.11.2020 04:37
Hesap yasaklı, bu bağlamda K&A.