Konu: İlanlar hk.[EKLENECEK]  (Okunma sayısı 318 defa)

#0 - 05.11.2020 23:42
Merhabalar, forumda ilanlar sayfasına baktığımda non-rp ve kural dışı koyulmuş birkaç ilan görüyorum.
Mülk satışları kuralı çerçevesinde bir mülkü sistem değeri + interior değeri + $50.000 ekleyerek en fazla satışını gerçekleştirebiliyoruz. Durum böyle olunca ilanlara sistem fiyatının en fazla $200.000 üstünü maksimum olarak koyma limiti gelsin. Atıyorum benim mülkümün sistem değeri $250.000 ise ben bu mülkü ilana en fazla $450.000'a koyabileyim. Koyulan 999.9999.999$ ilanlar var ve görüntü olarak can sıkıcı.
« Son Düzenleme: 08.02.2021 04:43 Thorin the dealer »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 05.11.2020 23:46
Aynen öyle. Arabayı $100 veya $10 'a koyan insanlarda var, sistem fiyatı baz alınarak minimum ve maximum bi fiyat sınırı getirilebilir.

Örneğin ilandaki ilk araçların bu fiyata satılmayacağından az çok hem fikirizdir sanırsam.
« Son Düzenleme: 06.11.2020 14:17 raistlinn »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 06.11.2020 00:19
Bence gayet normal bir durum gerçek hayatta da aynı araca/eve farklı fiyatlar verenler var, müşteri hangisini almak isterse onu alır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 06.11.2020 07:27
Bence gayet normal bir durum gerçek hayatta da aynı araca/eve farklı fiyatlar verenler var, müşteri hangisini almak isterse onu alır.

Bencede öyle gerçek hayatta piyasa serbesttir, herkes istediği fiyata evini satabilir ama kâr oranı hesaplanıp devlet tarafından vergi alınır. Ayrıca şu anda bir ooc kural mevcut bu yüzden bu öneriyi sundum bence o ooc kuralında kaldırılması gerek ama bu daha önce kabul edilmedi.

Ooc kural kaldırılmadığı içinde ilanlara bu limitin koyulması doğru olacaktır.
« Son Düzenleme: 06.11.2020 18:41 Magnentius »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 06.11.2020 10:08
Serbest piyasa her zaman iyidir hemde adam özel inteiror(Paralı olan)çatı gibi şeyler ekleyince fiyatının artması normal. Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 06.11.2020 10:21
Destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 06.11.2020 16:26
Serbest piyasa her zaman iyidir hemde adam özel inteiror(Paralı olan)çatı gibi şeyler ekleyince fiyatının artması normal. Desteklemiyorum.

Ben şu anda OOC kural olduğu için böyle konuşuyorum şu anda özel interiorda olsa mülklerini belirli bir limitin üzerinde satamıyorsun, satarsan kural ihlaline giriyor dolayısıyla ilanlarda bu şekilde limitlendirilmeli.
Bana kalırsa bende bu ooc kuralın kaldırılması taraftarıyım ama daha önce kabul edilmedi. Sanırım yetkililerin düşüncesi ooc olarak satın alınan özel interioru ev/iş yeri gibi yerlerde kullanıp mülkü değerinden çok fazlaya satılmamasını sağlamak, bu yüzden ooc para yatıranlar kolayca ic para elde edebilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 06.11.2020 17:13
Merhabalar, forumda ilanlar sayfasına baktığımda non-rp ve kural dışı koyulmuş birkaç ilan görüyorum.
Mülk satışları kuralı çerçevesinde bir mülkü sistem değeri + interior değeri + $50.000 ekleyerek en fazla satışını gerçekleştirebiliyoruz. Durum böyle olunca ilanlara sistem fiyatının en fazla $200.000 üstünü maksimum olarak koyma limiti gelsin. Atıyorum benim mülkümün sistem değeri $250.000 ise ben bu mülkü ilana en fazla $450.000'a koyabileyim. Koyulan 999.9999.999$ ilanlar var ve görüntü olarak can sıkıcı.

Dipnot: Mülk satış kuralını başından beri desteklemiyorum ve ticketlar açmıştım ama kabul edilmedi, serbest piyasaya bir satış limiti koyulmasını doğru bulmuyorum. Bu yüzden mülk satış kurallarının kaldırılması içinde düşüncülerinizi paylaşabilirsiniz.

İsteğin başı ve sonu birbiriyle çakışıyor. Hem limit getirilsin diyorsun hem limite karşıyım. Önce buna bi karar verelim. :D
Anlatmak istediğin konuya gelirsek eğer.. Kişi ilana istediği fiyata yazabilir. Bunun satışı ve kural ihlali onun sorumluluğuna kalmış. Bu adam evi 999.999.999$'a ilan kurmuş diye bende gidip onu alıcak değilim sonuçta. Bizi alakadar eden bi konu değil. Gerçek hayattan örnek verirsek Sahibinden.com'a girip ilanlara bakabilirsin. DESTEKLEMİYORUM
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 13.11.2020 12:58

tamamına katılmasam da bisikletini $999.999.999'a satılığa koyanlar falan oluyor bisikletleri satılığa koyma vb. durumlar engellenebilir
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok