Konu: [4.11.2020 - Hugo Friedemann] Car ramming  (Okunma sayısı 354 defa)

#0 - 04.11.2020 18:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hugo Friedemann @et yiyen çiçek

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Chloe Light @selimbozzkurt

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 4/11/2020 00:21

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıslar ile IC olarak tartıştık, daha sonra bu tartışma ileriye gitti. Karşı tarafın bu tartışmayı OOC'ye yansıtarak sinirlendiğini düşünüyorum. Aracımızda seyir halinde şahısları takip ederken videoda göründüğü gibi önüme kırarak aracın hasarının %100 olmasını sağlıyor. Daha sonra ise kaçıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı almalarını istiyorum.

« Son Düzenleme: 05.11.2020 14:00 Khanex »

#1 - 04.11.2020 19:00
5 dakika içerisinde savunmamı yapıyorum.

#2 - 04.11.2020 19:19
Merhaba böyle bir şikayet açılacağını bildiğim için ss almıştım.Siz kurnaz olabilirsiniz ama bende Sultan Ahmette turist değilim.Savunmama bu cümleler ile başlamak istiyorum.

Öncelikle f7 kapatarak video çektiğiniz için sizi kınıyorum olay anlattığınız şekilde gelişmedi ben ve arkadaşlarım ( @OrionLudus , @cante , @TOSUNUM , @sukutt ) dün gece araba ile gezer iken sizinle çarpıştık ve aramızda sözlü bir sürtüşme yaşandı ve siz arkadaşlarınızı arayarak olay yerine çağırdınız. Arkadaşlarınız geldi ve biz olaysız şekilde dağılacakken son kez bana küfür ettiniz ve bende emote vererek size çaprtım ardından kaçtım. Siz benim olduğum aracı kovaladınız, bende pit manevrası uygulayarak sizi etkisiz hale getirdim ve kaçmaya devam ettim.

Gerekli ssler:
Spoiler: GösterGizle

Size son bir tavsiye yalan dolan ile işiniz olmasın dürüstlükten asla şaşmayın! İyi eğlenceler.

edit: son sste kavga istemediğimi belirtiyorum ve tam dağılacak iken Kulbart karakterinin tekrar küfür edip beni kışkırttığını görebilirsiniz.

edit2: arkadaşlarım şahit olduklarını belirtirse sevinirim.

« Son Düzenleme: 04.11.2020 19:35 et yiyen çiçek »

#3 - 04.11.2020 19:25
Şahitiliğimi onaylıyorum.

#4 - 04.11.2020 19:27
Şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 04.11.2020 19:47
Şahitliğimi onaylıyorum. Videoda zaten CR olmadığı görünüyor. Kendiniz gelip çarpıyorsunuz.

#6 - 04.11.2020 20:17
Şahidim.

#7 - 05.11.2020 00:55
Benim olay ile pek alakam yok sadece şahısa çarptığımız için belirli bir miktar para verdim ondan başka bir muhattabım olmadı ve şunuda eklemek istiyorum şikayetler benim bildiğim kadarıyla şahitle değil kanıtla olur iyi geceler iyi roller dilerim

#8 - 05.11.2020 01:39
Benim olay ile pek alakam yok sadece şahısa çarptığımız için belirli bir miktar para verdim ondan başka bir muhattabım olmadı ve şunuda eklemek istiyorum şikayetler benim bildiğim kadarıyla şahitle değil kanıtla olur iyi geceler iyi roller dilerim
Orada altı-yedi tane kanıt sundum zaten attığım yorumları dikkatli okumanızı tavsiye ediyorum.

#9 - 05.11.2020 01:53
Şahitliğimi onaylıyorum. Videoda zaten CR olmadığı görünüyor. Kendiniz gelip çarpıyorsunuz.

:d?