İzmir'de deprem oluyor demiyorum, avize sallandığında deprem oluyor sanıyor küçük kardeşim, role ara verip yanına gidiyorum. Rolüde kısa kesip bitirdim zaten hal ve hareketlerimdende bu anlaşılır. Sizden uzakta bir kenara gidip oyundan çıkışımı sağladım. Siz aramış benim sen görüldüğüm yerde aracımın fotoğrafını çekmiş SS diye yolluyorsunuz. Ayrıca IC olaydan dolayı OOC olarak bana teklifte bulunuyorsunuz. SS'leriniz var ama hepsi sahte SS'ler. Diyorum ki olayın temeli güya gelmiş size çarpmışım sonrada kaçmışım. SS'iniz var mı diyorum ilk çarptığım an? Konuyu değiştiriyorsunuz. /q atma olayı zaten baştan aşağı yanlış şekilde ifade edilerek üzerime suç atılıyor. Başka şahit yok diye baskıcı olup konuyu oldu bitti sen hatalısına getiriyorsunuz. Üstünkörü gösteriyorsunuz, SS'imiz var sağlam şikayet diye. Gerçeği ise yalan bir şeyi role döküp ardından IC olarak hapse girmeymiş başka olaylarmış gelip forumdan bana şikayet açıyorsunuz. Ben Vice Roleplay Destek Ekibi'nin konuyu en iyi şekilde inceleyeceğine inanıyorum. Daha neyden şikayet ettiğiniz bile belli değil her konudan bir şeyler söylüyorsunuz ben ise cevaplıyorum. Uzun lafın kısası açtığınız şikayet yalandır.
1- /q olayında hal ve hareketlerimden anlaşılacağı üzere rolü kısaca bitirip, uzak biryerde oyunu kapatıyorum, afk bırakmıyorum çünkü daha önce afk bırakmama rağmen role devam edip aracıma ve bana zarar verenler oldu.
2- Belirtseydin diyorsunuz böyle önemli bir olayda vakit kaybetmemeye çalışırken onu yazmakla uğraşamazdım. Dikkat ederseniz direkt /q atmadım en olabilecek şekilde rolü bitirip uzak bir yerde rolü bitirdim ve oyundan çıkış sağladım.
3- Konunun ana olayı olarak söylediğiniz şey aracınıza çarpmammış, bu olayla ilgili SS'iniz yok. Olayı oldu bittiye getirmek için oyun içi /pm kanalından bana zarar verecek rol tekliflerinde bulunuyorsunuz ve buraya attığınız sslerin hepsi, rolü bitirip benim uzak biryerde oyundan çıkış sağladıktan sonra arkamdan gelip benim aracımı bulup onu çekmeniz yani tamamen karalamak için olaydan sonra çekilmiş yanlış anlaşılmasını sağlayacak yalan SS'ler. 3. kez yaptığımıda belirtmişsiniz, olay sadece 2 kere arada ne kadar saat farkı varken yaşandı ve 2. olayda yine sahte birşeyler ayarlamak için siz gelip beni buldunuz, ben değil. 3. yaptığıma dair bir kanıtınız yok çünkü chat ekranında da yazdı, bağlantısı koptu diye. 1dk içerisinde yeniden giriş sağladım. Dikkat ederseniz onlada ilgili bir kanıtınız yok. Şişirilmiş ve abartılmış, yanlış anlaşılmaya çok açık yalan bir şikayet bildirmişsiniz. Böyle yalan ve kurgu birşey için hem kendinizin hem karşınızdakinin oyun zevkini bölüp, vakit kaybettirmeniz cidden çok üzücü.