Konu: [04.11.2020] Connor_Murphy  (Okunma sayısı 342 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.11.2020 04:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Connor_Murphy @meikaN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.11.2020 02:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bug abuse

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs böyle bir bug bulmuş, içeride /ecal yazıyor normalde seviyesine göre içeride eşya çalması beklenir. Fakat arkadaş hiç bir şekilde saniye beklemeden dışarı çıkıyor. Aracının yanına geliyor ve eline çuval ışınlanıyor. Beklemeden hareket edebliiyor. Bu haraketi onu diğer oyunculardan üstün kılıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 04.11.2020 04:06 fearwend »

#1 - 04.11.2020 04:14
Bu problem benim elimde olan bir durum değil, sunucuda var olan bir sorun. Bazen soygun süresinde bekletiyor, bazen hareket etmene izin veriyor. Ayrıca zamandan kazandırmıyor, yani bug beni bir adım öne geçirmiyor, zaten eşyanın içeriden çalınması süresini bekliyorum. Sadece karakterim hareket edebiliyor. Yani bu açık oyunda var olan bir açık, hiç bir şekilde beni avantajlı hale getirmiyor.

#2 - 04.11.2020 12:11
Bu problem benim elimde olan bir durum değil, sunucuda var olan bir sorun. Bazen soygun süresinde bekletiyor, bazen hareket etmene izin veriyor. Ayrıca zamandan kazandırmıyor, yani bug beni bir adım öne geçirmiyor, zaten eşyanın içeriden çalınması süresini bekliyorum. Sadece karakterim hareket edebiliyor. Yani bu açık oyunda var olan bir açık, hiç bir şekilde beni avantajlı hale getirmiyor.
Şuanda yaptığınız şey yönetimi kandırmak, videoda herşey belli siz içeride ecal yazıyorsunuz ve hiç bir şekilde saniye beklemeden dışarı çıkıyorsunuz. Normalde haraket etmemeniz gerekiyor. Bu size zaman kazandırıyor.

#3 - 18.11.2020 20:00
Şikayetle alakam yok, kendimi tutamadım kusura bakmayın. Aynı olay geçenlerde benim de başıma geldi, ilk kez soygun sistemini deneyecektim. Bir ev seçtim ve girdim, içeride ilk başta 4 eşya çıkarttım, her birinde o süreyi hareket etmeden bekledim. 4 eşyayı sattım, geri geldim. Tekrar içeriden eşya çıkartırken artık hareket edebiliyordum, sebebini anlamadım. Bu olayın Connor Murphy ile alakalı olduğunu düşünmüyorum, sistemde var olan bir bug  ya da sistemin izin verdiği bir olay şahsi fikrim.

#4 - 18.11.2020 21:03
Şikayetle alakam yok, kendimi tutamadım kusura bakmayın. Aynı olay geçenlerde benim de başıma geldi, ilk kez soygun sistemini deneyecektim. Bir ev seçtim ve girdim, içeride ilk başta 4 eşya çıkarttım, her birinde o süreyi hareket etmeden bekledim. 4 eşyayı sattım, geri geldim. Tekrar içeriden eşya çıkartırken artık hareket edebiliyordum, sebebini anlamadım. Bu olayın Connor Murphy ile alakalı olduğunu düşünmüyorum, sistemde var olan bir bug  ya da sistemin izin verdiği bir olay şahsi fikrim.
Bu öyle yapılmıyor diye biliyorum, sen yaptıysan seninkide bug. Herhangi bir şekilde direkt olmuyor ben soygun yaparken gayetde bekliyorum.

#5 - 19.11.2020 04:41
Olay üzerinden on beş gün geçti fakat hala hiç bir şekilde sonuçlanmadı. @Thorin @Flexman @Heavenly

#6 - 26.11.2020 12:11
Merhaba,

Ufak bir sistem açığı, developer ekibine iletildi. Herhangi bir yaptırım uygulanmayacak.

Şikayet kapatıldı.