Konu: Eddie Altidore Yetersiz rol bilgisi+ Eksik emote+Yaralı kural ihlali  (Okunma sayısı 322 defa)

#10 - 04.11.2020 12:11
Vurulduktan sonra kimseye sıkmadım, ss'lerde görüldüğü gibi sadece arabayla ezdim ki orada araba kullanmama engel bir şey yok, vurulma rolümden 2 saat geçmişti. Sizi vuran Tyrone'dir, ben sıkmadım kimseye. Kanıtlarda her şey net zaten şikayet açmaya yer aramayın artık.

ARKADAŞIM, nasıl engel yok ya nasıl? Yaralısın, 123124151253 mermi yedin. Nasıl olur da araç sürüyorsun kardeşim? Nasıl engel var, harbiden hasta mısın? SS'lerde görüldüğü üzere sıkıyorsun. Savunmanı yaptıysan, yönetim kararı.

Alıntı yapılan: uyumsuzarmy
Eve dostum CK izni almadım ve karşıdaki adama 21312312132 mermi sıktım nerden anladın?

#11 - 04.11.2020 12:48
Vurulduktan sonra kimseye sıkmadım, ss'lerde görüldüğü gibi sadece arabayla ezdim ki orada araba kullanmama engel bir şey yok, vurulma rolümden 2 saat geçmişti. Sizi vuran Tyrone'dir, ben sıkmadım kimseye. Kanıtlarda her şey net zaten şikayet açmaya yer aramayın artık.

ARKADAŞIM, nasıl engel yok ya nasıl? Yaralısın, 123124151253 mermi yedin. Nasıl olur da araç sürüyorsun kardeşim? Nasıl engel var, harbiden hasta mısın? SS'lerde görüldüğü üzere sıkıyorsun. Savunmanı yaptıysan, yönetim kararı.

Alıntı yapılan: uyumsuzarmy
Eve dostum CK izni almadım ve karşıdaki adama 21312312132 mermi sıktım nerden anladın?
hahaha hala dalga geçiyor umarım yetkililer görür artık, tek bu şikayette yapmıyorlar bunu

#12 - 04.11.2020 13:55
SS'lerde gayet net gözükmesine rağmen vurmadığını inkar ediyorsun, sinir edici bir durum olmaya başladı, yönetici kararı lütfen saçma sapan savunmalar yapmayın.

#13 - 06.11.2020 10:32
Karakter 4. seviyeye gelene kadar yediği neredeyse 3. oyuncu şikayeti ve diğer ikisinde tarafınızda rol hatası bulundu. Açıkcası normal/sıradan karşılayacağımız bir durum değil, devam ederse Eddie Altidore karakterinin akıbeti iyi görünmüyor.

"Ahahahahhha hasta mısın?!" bizim forumumuzda kullanabileceğiniz bir tutum değil. Vice Roleplay forumu üzerindeki konuşma tarzlarınıza özen gösterin. Oyuncu şikayeti konusunun direkt olarak yetkili ekip tarafından okunduğunu ve pek çok oyuncu tarafından da takip edildiğini unutmayın, bu konuşma tarzlarına son verelim. Son kez, tarafınızı ortak nezaket ve huzura davet ediyorum. @spectre @Dagger

İki forum hesabı karakterleriyle birlikte takibimiz altında, şimdilik bu şikayetten cezai işlem sonucu çıkmayacak. (Halihazırda karakterlerin başka oyuncu şikayetlerinden cezaları mevcut, davranışların sakinleşmesi için süreç beklenecek.)