Konu: Timmy_Layton | Retarded RP, Refuse RP, GBI, Fear RP İhlali, Bug Abuse, Trolling  (Okunma sayısı 331 defa)

#0 - 02.11.2020 05:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Timmy Layton @Dola    (Yaptığı trollingden sonra şikayetten kaçmak için adını Roshan Colosimo yapmış bulunmakta.)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Leo_Hill @nevzvt Julia_Camerron @sadlanamari Arnaldo_Vespucci @AllMighty Neal_Moritz @compass

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.11.2020 - 02:30'dan 04:30'a kadar peşi sıra ihlaller.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Çoklu ihlaller: Retarded RP, Refuse RP, GBI, Fear RP İhlali, Hard Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahsı 1 Kasım 2020 tarihinde, tahminimce akşam saat sekiz sularında Güvenli Bölgeye dahil olan Richardson Company adlı işletmede gördüm. Başka bir tartışma daha çıkarmış ve @Smokey tarafından düşürülmüş vaziyetteydi. İçerideki arkadaşlarımdan birisine kendisinin daha önce de evimin bahçesine dalarak (https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=91999.0) bu şikayette de olduğu gibi çoklu ihlaller ile Casper Livingston'a saldırdığını, pek çok kez sorun yarattığını vesayre söyledim. Arkadaşımı oradan uzaklaştırıp başka bir konuyu konuşmak adına kendisini bırakmasını, zaten hırpalandığını ve bu gidişle daha fazla hırpalanacağını söyledim. Şahıs bunun akabininde bana küfürle geri dönüş yaparak "pomaplı tüfekle ateş açmakla" tehdit etti ve mekandan çıktı. Arkasından çıkıp aracından inmesini söylediğimde de merak etmeyeceğimi, geri geleceğini söyledi.

Gece saatlerinde tekrar mekana geldi. Karşımda dikilip; "Bana laf atan sen miydin?" diye soru sorduğunda evet dememin akabininde saldırdı ancak Leo_Hill'in yardımıyla ben düşmeden kendisini sıkıştırarak düşürdü. Yaralı durumdayken, kendisini uyarmaları için illegal dostlarımı devreye sokmak için telefon açtığımda Fear-RP ihlali yaparak "Anneni de ara." ve "Sizi yaşatmıyacağım, yaşatanın a**** k*****." şeklinde bir cümle kullandı. Akabinde hiçbir yaralı rolü yapmadan "Şahsı sertçe iter ve kalkarak koşmaya başlar." diye saçma bir emote vererek koşmaya başladı. Bisikletine atladı. Leo_Hill kendisinin üstüne atladığı emote'u vermesine rağmen buna aldırış etmeyerek kaçtı.

Neal_Moritz adlı karaktere ulaştım ve olayı anlattım. Leo_Hill ve Neal_Moritz ile kendisini ararken Ganton - Binco'da yakaladık ve pusu kurarak çıktığı zaman yakaladık ve saldırmaya başladık. Şahıs bisikletine binerek ESC-Bug yaparak kaçmaya başladı. 02:52'den itibaren bakarsanız 02:53'de pusu kurduğumuzu ve devamını da hitlog'dan da görebilirsiniz. Ardından gece saat dört - dört buçuk gibi şikayet konusu oluştururken Ruslan_Hetmanov, Julia_Camerron karakterlerine AFK / Oyun altta iken saldırmaya başlayarak düşürdü. Daha sonrasında da PM'den hem şahsımı hem Leo_Hill'i hem de Julia_Camerron adlı şahısları saçma mesajlar atarak darlamaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahsın ilk toplu ihlali değil ve ısrarla yapıyor. 1000-1500DK ceza alıyor ve AFK atarak cezasını bitirdikten sonra tekrar sunucuyu trollemeye devam ediyor. NC atarak da OOC sicilini temiz göstermeye çalışıyor. Şahsın eylemlerinin sunucu için ciddi bir parazit olduğunu düşünüyorum / düşünüyoruz ve gerekenin yapılmasını talep ediyoruz.

Ek olarak forum Arama motoruna Timmy Layton ve Timmy_Layton yazarsanız diğer oyuncuların da ne kadar şikayetçi olduğunu görebilirsiniz.

« Son Düzenleme: 02.11.2020 07:25 Vonagall »

#1 - 02.11.2020 05:22
Şahitliğimi onaylıyorum, şahıs sürekli kavga peşinde, ağresiflik sergiliyor. rolde yenilince role uymuyor.

#2 - 02.11.2020 05:26
Şahitliğimi onaylıyorum, güvenli bölgelerde illegal rol izni almadan, brawl izni olmadan saldırmaya kalkışıyor. Bu kişinin üç tane karakterini gördüm, Roshan_Bell, Timmy_Layton ve şimdi de Roshan_Colosimo. Sunucudaki rol kalitesi ortalamasının kalkması için bu adamın banlanması gerekiyor. Huzur vermiyor. Rolden caydırıyor resmen.

#3 - 02.11.2020 05:38
"Şahitliğimi onaylıyorum, durduk yere DM atıp oyuncu kitlesini rahatsız ediyor.. Aksi taktirde pm üzeri rahatsız edip"
Oyun zevkim kalmamıştır bırakıyorum diye bir hitap kullandı başka karaktere geçti, her karakterinde bu kişi sanırım DM kullanarak insanların rollerine engel oluyor özellikle İC barımda sürekli durduk yere saldırı yapıyordu. Yani @Smokey isimli arkadaşımıza rol esnasında karıştı... Artı şahit olduğum bir konu @Stance'ye bile saldırdı market caddesi ve GBI ihlali vardır bu kişinin @Leo yani @nevzvt dahil rolüm olmadan bana barda rolsüz iken vurup kaçtı gereken yapılsın parazit oluyor sürekli tehditler savuruyor yok barınızı yakacağım, gibi öldüreceğim hitaplarında bulunuyor.. Her oyuncu bu kişiden şikayetçidir DM atılıyor durduk yerde.
Gerekenin yapılacağına inanıyorum. :) :)
« Son Düzenleme: 02.11.2020 16:26 sadlanamari »

#4 - 02.11.2020 09:19
Şahitliğimi onaylıyorum. Ek olarak Timmy_Layton karakterinin rollerini yetersiz ve keyifsiz buluyorum.

#5 - 02.11.2020 16:28
"Şahitliğimi onaylıyorum, durduk yere DM atıp oyuncu kitlesini rahatsız ediyor.. Aksi taktirde pm üzeri rahatsız edip"
Oyun zevkim kalmamıştır bırakıyorum diye bir hitap kullandı başka karaktere geçti, her karakterinde bu kişi sanırım DM kullanarak insanların rollerine engel oluyor özellikle İC barımda sürekli durduk yere saldırı yapıyordu. Yani @Smokey isimli arkadaşımıza rol esnasında karıştı... Artı şahit olduğum bir konu @Stance'ye bile saldırdı market caddesi ve GBI ihlali vardır bu kişinin @Leo yani @nevzvt tehditler savurup arkadaşımıza dahil  barda rolsüz iken vurup kaçtı gereken yapılsın parazit oluyor sürekli tehditler savuruyor yok barınızı yakacağım, gibi öldüreceğim hitaplarında bulunuyor.. Her oyuncu bu kişiden şikayetçidir DM atılıyor durduk yerde.
Gerekenin yapılacağına inanıyorum. :) :)

#6 - 02.11.2020 17:32
Şahitliğimi onaylıyorum.

#7 - 03.11.2020 21:18
Konuya bakıp bakıp çıkıyor, savunma yapmaya da niyeti yok tahmin ettiğim gibi.

#8 - 06.11.2020 10:14
Merhaba, incelendi.

Diğer şikayet konusuyla birlikte cezaları birleşip ağır bir ek ceza alacak, devamı gelirse yasaklanmaya gidilebilir. K&A.