Herkese merhaba, bu denli kural ihlali içeren bir rol sergilemenize rağmen böyle bir şikayetle karşı karşıya kalmak beni açıkçası çok üzdü.
Öncelikle olaya başından başlamak istiyorum. IC olarak arkadaşım ve bir zamanlar aynı birlikte bulunduğum Jeffrey, Marshall vs. gelip onlara ateş ettiğinizi söyledi. Bir kere o kadar masum rollerine giriyorsunuz OOC olarak ama ilk ateş eden sizsiniz. Sunucuda hiç bir zaman DM amaçlı rollere girişmedim, sivil durumdayken de ilk defa size sıktım. Jeffrey ve Marshall'a ateş ettiniz ve kaçıp benden yardım istediler. Ben de karşılığını verdim ve birliğim olmadığı için, bazı üyelerinin de bariz kural ihlali yapmayı sürdürdüğü için bu çatışma rollerine son vermek istedim ve sizi kaçırmayıp hoodunuza geldim ve el sıkışmak istedim, karakterin buna karşılık vermedi, Douglas karakteri ise küfür etmeye agresif rol sergilemeye devam etti ve brawl attık, sen YKI yaptın ama bunu burada konuşmayacağım, açacağım şikayette değineceğim. Mademki çatışma rollerinden DM'cilerden sıkıldın, neden sivil üç kişiye ateş ediyorsun? Karakterler sivil olduğu için istediğiniz gibi vurup karşılık almayacağınızı falan mı düşündünüz? Sadece kendimizi savunduk ve bu daha fazla devam etmemesi için rolleri barışma rolüne doğru sürdürdük, siz ise bu saçma savaşın devam etmesi yönünde rollerinize devam ettiniz, bu dediklerimi attığınız ekran görüntüleri doğruluyor zaten. Dediğim gibi dostum, sivilken ateş ettiğim ilk karakterlre sizlersiniz, daha önce de DM'den hiç bir şekilde ceza yemedim hiç bir sunucuda da DM atmak amacıyla rollere girmedim, girenleri de hep kınadım. Çatışmak istemeyip rol yapmak isteyen tayfalardan değilsiniz çünkü küfür edene ateş etmişsiniz ve karşılık alıp yere düşünce de şikayet açmışsınız. Sivil karakterler olarak size savaş açmadık, açamayız da zaten bunun farkındayız fakat sadece karşılık verdik ve bunu sürdürmemek için direttik, siz devam etmesi için dayandınız.
Tarafımda rollere giren üyelerimin de savunmasının da bu yönde olacağını düşünüyorum. İyi akşamlar.