Savunmalık bir şey göremiyorum, sadece rol yaptım. Aşşağılayıcı bir hareket yok. OOC KİN ile alakalı en ufak bir şey göremedim. Buffalo-Hatred ile alakalı hiç bir alakam yoktur, kişilerin birliklerine bile girmedim. Tamamen asılsız veya kanıtlı olmayan şeylerle böyle beni yaftalamanız aşırı garip. Ekran görüntüsünde de garip bir durum görmüyorum? İptal olan roller hakkında bir şey söylemedim bugüne kadar, size rolde bahsettiğim laflar tamamen Italyanlarla savaş vakti kolkola gezmeniz ile alakalı ve bu tamamen IC. Neden IC olağan bir şeyi forumda OOC olarak görüyorum. Kafanızda ne kuruyorsunuz en ufak fikrim yok, fakat söylediğiniz veyahut bahsettiğiniz işlerle alakam yoktur. Eski karakterlerime göz atmanı öneririm. Kinim asla OOC değildir, tamemen rolde ki sorundur yani bu "oyun içi" Şikayetlerde adımın geçmesi, böylece garip laflar yaftalanması sadece gülünç bir durum. RolePlay yapıyorum, Jontray Barnett karakteri Oggy kimliği ile alakası yoktur, tamamen oyun karakteri ve senaryosu doğaçlama ile giden bir karakter.
"Hiçbir birlik liderine karşı utandırıcı, küçük düşürecek rol yapılamaz. (Yüzüne tükürmek, üzerine idrar boşaltmak, tasma takmak gibi bir çok rol engeli vardır.)" Buna yakın veyahut benzeyen hiç bir rol yapmadım.
Küfür etmek ya da hakaret etmek gibi ufak şeylerin olmadığı açık olduğu için bu şikayeti oluşturdum zaten. Zamanında bir şikayette, birlik liderine "Keltoş" gibi bir hitap kullandığım için bir ceza almıştım. Defalarca tarafıma yapılan "Kaşşar" gibi bir ithamı R20 rütbesinde olan bir kişiye karşı yapıyorsunuz. "İtalyanların Karısı" gibi bir hitap şeklini kullanmak, o kadar kalabalığın içinde silahı kafasına dayamak ve tehdit etmek gibi hareketler genel olarak küçük düşürmeye yönelik olduğunu düşünüyorum ve bu yüzden şikayet açtığımı da belirtmek istiyorum. Kimseyi yaftaladığım da olmadığını ek olarak eklemek isterim çünkü bir PM konuşmasından sonrasında, "Helikopterle geldin gördüm" gibisinden bir ifade kullanılmıştı kendisi de bunu gayet iyi biliyor loglar kontrol edildiğinde durumun OOC olduğunu ifade etmek için kullanmıştım.
Kafamızda bir şeyler kurduğumuz yok tamamen var olan şeyleri burada açık bir şekilde ifade ediyoruz. RolePlay'in de, IC ve OOC'nin de ne olduğunu gayet iyi biliyorum yıllardır bu tarz platformlarda rol yapıyorum. Olayın sizin karakterinizin doğaçlama vs. gitmesi gibi problemler değil şikayetin asıl konusu aşağılayıcı tarzda rol yapamaması bu da var olan bir kurala dayandığı içindir.
"Hiçbir birlik liderine karşı utandırıcı, küçük düşürecek rol yapılamaz. Daha mantık çerçevesinde düşünmek için, "İtalyanların karısı" hitabını gerçek hayatta normal birisine söylendiğinde, "Aaa, ne kadar ayıp abisi." falan gibi bir tepkiyle karşılık verilmeyeceğinin farkında olmanızı isterim.
Küfür etmek, itmek, vurmak aşağılayıcı/küçük düşürücü role girmez. Küfürü sıradan bir oyuncu bile birlik liderine edebiliyor. Sokaktan geçen birisinin sıradan küfürleri veya yaptığı hareketler olmadığının farkına varılmasını da bir şeyleri algıyla sıyrılma hareketlerini hatalarını kapatmaya çalışmak da sanırsam dönemimizin en büyük problemi.
Söyleyeceklerim ve ekleyeceklerim bu kadar admin kararı bekleyebilir.
Saygı ve sevgiyle.