Konu: [29.10.2020 - /q] Darius_Cody  (Okunma sayısı 372 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.10.2020 16:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Darius Cody @Lancer

Olaya dahil olan şahit karakter adı: John Walker

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.10.2020 15:04

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kaufmann Taksi durağında hırsızlık olduğuna dair ihbar alıp olay yerine yöneliyoruz. Darius karakterini taksinin başında kilit zorlarken görüyoruz. Bizi görünce direkt bisikletine koşuyor. John Walker karakteri de kaçmaması için taser'la vuruyor. Şahıs bu durumdan kurtulması imkansız, şahsı yakaladık. Rolü devam ettirmesi için beklerken /b bölüp /q attı veya bağlantısını koparttı bir şekilde. Direkt olarak bölgeden uzaklaşmayıp 6 dakika gibi bir süre bekleyip yeniden bağlanmasını bekledik. Şahıs gelmeyince oyunumuza devam ettik.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Altı dakika boyunca orada beklediğimizin kanıtı:

Ek açıklamalar(varsa): Şahsın savunması yeterli bulunursa IC yasalar gereği hapse atılmasını talep ediyoruz.
Araç Hırsızlığı ile ilgili IC kanun:

#1 - 29.10.2020 16:49
İnternetim kesikti ondan dolayı role devam edemedim. Her bağlantı koptu yazısını /q olarak yargılamanız çok üzücü. İsterlerse role kaldığımız yerden devam edebiliriz problem yok.

#2 - 29.10.2020 16:52
 Her bağlantı kopma durumunu /q olarak yargılamamız sizi rahatsız ediyorsa, bizi de rolde kaybeden kişilerin nasıl oluyorsa her zaman bağlantılarının kopması rahatsız ediyor. Umarım söylediğim şeyi anlayabilmişsinizdir. Gerçekten bahsettiğiniz gibi internetiniz koptuysa OOC ceza almak yerine IC olarak hapse gireceksiniz.
« Son Düzenleme: 29.10.2020 16:54 Reich »

#3 - 29.10.2020 16:56
Bizim de her güç aşımı yapan memur gördüğümüzde rahatsız olmamız gibi evet. İnsanlara rol ve cevap hakkı tanıyın, hiç problem değil daha savunma yapmayacağım. Kendine oynayabilir şahıs.

#4 - 29.10.2020 17:00
Bizim de her güç aşımı yapan memur gördüğümüzde rahatsız olmamız gibi evet. İnsanlara rol ve cevap hakkı tanıyın, hiç problem değil daha savunma yapmayacağım. Kendine oynayabilir şahıs.
Güç aşımı için yazacağınız yer burası değil. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=1026.0 bu linki buraya bırakayım. Ayrıca tartışmaya yol açacak şekilde konuşmalarınızı bir kenara bırakmanızı öneriyorum.

#5 - 29.10.2020 17:07
Kafanıza göre. :)

#6 - 29.10.2020 18:03
Sen "Taksi durağında araçları çalıyorlar, zarar veriyorlar" diye ihbar atarsan, üstüne o "çalıyorlar" dediğin kişi sensen, yakalandığında /b den iki kere "?" yazarsan onun da üstüne birkaç dakika sonra oyuna girip PMni kapatırsan ben bunu rolden kaçmak olarak algılarım ki herkes öyle algılar. İnternetin koptuysa eğer neden PMni kapatıp üstüne bizimle iletişime geçmedin ki? Ben sana PM atmayı denedim, eğer senin PM durumun açık olsa veya bize geri dönüş sağlasan şikayet yanlısı bile değildim. Fakat siz hem rol yapıyorsunuz hem de tüm illegal birlikleri domine edebilecek bir birlikten müdahale görünce de böyle yollara başvuruyorsunuz. Güç aşımıysa eğer sorun VCPDnin Resepsiyon kısmından çevrimiçi işlemlerden bana şikayet açabilirsin. Hani şu PM olayı loglardan kontrol edilmese  bile rolden kaçmak istediğin çok açık.

#7 - 29.10.2020 18:57

#8 - 29.10.2020 19:28
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=91387.msg258465#msg258465 kişiye 13 gün önce yine aynı ihlâlden açılan şikayet linki. Şansa bakın ki yine bir PD üyesi tarafından şikayet açılmış.

#9 - 29.10.2020 19:41
Ne niyetli olduğunuzu ben az da olsa anladım.  John Walker adlı arkadaşına 2 saattir PM'den ulaşmaya çalışıyorum ki dibindeyim farkında değil. İyi niyetimle geliyorum anlatıyorum her şeyi fakat sırf dememişim vurdumduymazmışım gibi bana cevap vermeye bile tenezzül etmiyor. Amacınız buysa hiç sorun değil fakat insanlara karşı tavırlarınızı bir an önce düzeltmeniz gerekebilir. Ben işin dalgasında değilim, @Reich 'e de özel ileti attım fakat bir kelime bile yazmadı. Ben sizinle ortak noktaya varmaya çalışırken sizin bana olan tavrınız beni üzdü. İnanmıyorsanız özel iletilere bakın derim. Hem oyundaki hem buradaki, sözüm bu kafanıza göre bir suç yüklemesi yapabilirsiniz.