Konu: Dm - LaMarcus Watkins 29.10.2020  (Okunma sayısı 571 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 29.10.2020 01:26
Şahitliğimi onaylıyorum, yaptığımız konsept gereği sokak çeteleriyle sürtüşmeler yaşamıyoruz bir çok konudada idlewood zencileriyle bir araya gelip rollerimizde onlardan iyi niyetle bahsediyoruz. Söylediğiniz gibi bir ırkçılık yapılmadı. Alınganlık rölüne girmiş olabilirsiniz ama bu alınganlığın sonucu 3 kişiyi vurmak olmamalıydı kanaatimce.

O zaman problemi IC olarak çözmek yerine şikayet açmayı tercih etmeseydiniz keşke alınganlık olarak düşünüyorduysanız. Daha fazla yazmak istemiyorum arkadaşlar, gereksiz ithamlarda bulunulmuş, hepinizle daha önce uzun uzun roller yaptım, hiç birinizle en ufak problemim olmadı ama sürekli olarak konu altından yazmaya devam ediyorsunuz.

IC olarak çözmeye çalışsak eminim etrafımız 10 kişi tarafından çevrilir hakaret ve küfürlere maruz kalır bugün yaşadığımızın çok daha fazlasını yaşardık. Ayrıca alınganlık olduğunu düşünmedim düşünsem dahi yinede bir ihlal olduğunu yazdım, tekrar okumanızı tavsiye ederim.

İyi geceler, kirlilik yaratmamak adına daha fazla yazmayacağım.

#11 - 29.10.2020 01:27
Alıntı
O zaman problemi IC olarak çözmek yerine şikayet açmayı tercih etmeseydiniz keşke alınganlık olarak düşünüyorduysanız. Daha fazla yazmak istemiyorum arkadaşlar, gereksiz ithamlarda bulunulmuş, hepinizle daha önce uzun uzun roller yaptım, hiç birinizle en ufak problemim olmadı ama sürekli olarak konu altından yazmaya devam ediyorsunuz.

Dostum bizi vurdun vurdun, ben yine de ilk olarak şikayet açmamak için  sana şikayet açmamak için pmdende yazdım cevap vermedin. Her yaptığım konsept veya rolde agresiflikten uzak durmaya çalıştım. Ben konuyu da uzatmak istemiyorum şikayet konusundan sapmasın bizim taraftan daha fazla cevap gelmeyecek gerisi adminlere kalmış.

#12 - 29.10.2020 01:37
İncelenmek üzere kilit.

#13 - 29.10.2020 23:52
Merhaba. İki tarafın atışması sonucu şikayeti açan taraf bölgeden uzaklaşmış ama takip edilmiş. Sonucunda LaMarcus karakteri tekrar role girmiş, atışma durumu tekrar yaşanmış. Etrafınızın sarıldığını söylüyorsunuz ama fiziksel bir eylem yapılmamış (üstünüze saldırılması vb). Bunun yanı sıra şikayetçi tarafın ve sizin savunmalarınıza baktığımda etrafınızın tam olarak sarıldığını (tüm araçtakiler tarafından) anlamak güç. Bu rolün devamında silah çekilip ateş edilmesi bariz olarak Deathmatching kuralının ihlaline giriyor.

LaMarcus Watkins karakterine DM kuralı kapsamında ceza eklenecek.
« Son Düzenleme: 30.10.2020 00:06 Heavenly »