Konu: Dm - LaMarcus Watkins 29.10.2020  (Okunma sayısı 578 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.10.2020 00:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: LaMarcus Watkins @nimphelos

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Flint Trailers Özgürlükçüleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.10.2020 00.32

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.
[/b]

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Olayın başında pizzacıda kendi aramızda bir rol yapıyorduk sonra sıra sıra kingpinden üyeler geldi normal başlayan konuşma sorguya sonrada küfürleşmeye döndü. Orda kendi aramızda takılırken kovulur gibi hareketlerle karşılaştık ve aracımıza binip gittik. Aramızdan bi arkadaş sadece şunu dedi gitmek için "karanlık çöküyor gidelim" LaMarcus orada bize küfür etti araçlardan inin dedi inmedik devam ettik sonra idlegasta benzin alırken yine küfür etti bir kaç kere arkadaşımız "siktir git" dedi ve araçla bizi takip etti, ilerledik durduk ırkçılık yapmayın dedi araçtan ırkçı olmadığımızı açıklamak için indim biraz ilerledi ve araçtan inip bizden 3 kişiyi vurdu. Neden böyle bir şey yaptı anlamadım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.upload.ee/image/12447232/sa-mp-015.png
https://www.upload.ee/image/12447233/sa-mp-016.png

Ek açıklamalar(varsa): Yok

« Son Düzenleme: 29.10.2020 00:44 sukutt »

#1 - 29.10.2020 00:46
Selam.

Karakterin geçmişe dayalı "dazlak" kültürüne ön yargılı olması, sizin Idlewood'a gelip ırkçılık yapıp üzerine arabayla kaçarken küfür etmeniz üzerine sizi takip ettim, sizi sözlü şekilde uyardım ve araçlarınızdan inip etrafımı yedi kişi veya sekiz neyse sardınız, bunun üzerine karakterim olayın doğal etkisiyle ve adrenaliniyle inip üzerinize ateş açtı, bir kaç kişiyi vurduktan sonra zaten olayı uzatmayıp arabama binip kaçtım, DM yapıyor olsaydım hepinizi vururdum, tamamen refleks halinde gelişen, rolsel bir durumdu. Ekstra olarak bunun üzerine yaralı rolü yapmadığınız için size PM attım. (( Bu kadar ışık hızıyla şikayet açmanızı da tebrik ediyorum, muhtemelen karşı şikayet yerine hızlı davranmak istediniz ama şikayet açmayacağım. ))

İyi geceler.

#2 - 29.10.2020 00:51
Irkçılık dediğin ne? Ne yaptık gerçekten bilmiyorum, ben bir şey yapmadım idlewoodda olayı uzatmadan gittik. İdlewooda bize agresif davranan sizin tarafınız, gelip sorguya çektiniz bildiğin, bize küfürde ettiniz. O zaman ben tek tek sizden birilerini bulup sokakta vurayım bu mudur mantık ? Ne dazlağız ne de ırkçıyız. Orda zaten rollerimizde yoldaş dedik ırkçı olmadığımızı anlayın diye fakat sizler agresiflik yaptınız pizzacıda bile çok durmamızı istemediniz hep bi kovar tavırlarınız vardı. Sonra idlegasta benzin alırken bize küfürler ettin arkadaşımda sana küfür etti bizi kovaladın. 7 kişiyi tek kovalayıp etrafımda 7 kişi gördüm demen ne kadar doğru? Araçtan ben düzgünce konuşmak için indim Tyler arkadaşım konuşalım dedi sana aramızda tek küfür eden kişi(olayın başında) Kropotkin oldu o da küfürüne karşılık verdi. Bizi illa silahla vurman mı gerekliydi? Toplam 7 kişiyiz araçtan sanırım 3 kişi indik ilk başta. İnenlere kurşunu yağdırdın zaten. Biz de saklanmak için aracın arkasına saklandık denk gelse bizi de vuracaktın. Ayrıca ışık hızında açmamızın nedeni pmden seninle iletişim kuramamam. Pmden neden yaptığını sordum cevap vermedin. Yaralı rolü yapmayan arkadaşlarımı da uyardım rollerini yaptılar.
Yaralı rolünü gerçekleştiren arkadaşlarım:
https://cdn.discordapp.com/attachments/770312730837516310/771128627738968094/sa-mp-121.png (Deamon'u fast rp konusunda bilgilendirdik swde yeni bir arkadaşımız)
https://www.upload.ee/image/12447274/sa-mp-140.png
« Son Düzenleme: 29.10.2020 01:08 sukutt »

#3 - 29.10.2020 00:53
Kesinlikle her şey bu kadar anlattığın kadar masumdu, ben hatalıyım, aynen. Daha fazla savunma yapmayacağım, iyi roller dilerim.

#4 - 29.10.2020 00:56
Şahitliğimi onaylıyorum.
« Son Düzenleme: 29.10.2020 00:58 cante »

#5 - 29.10.2020 00:57
Şahitliğimi onaylıyorum. Old nicklerinden de tanıdığım kadarıyla bu olayı seninle 3 kez yaşadım. Yeni userlerin oyun zevkini kırıcı hareketler. Gayet normal davranıyoruz, bizi ''tek'' başına takip ediyorsun ve normal olarak üstünlüğümü kullanarak küfür edebilirim. 7 kişinin önünü keserek üç kişiyi silahla yaralaman ne kadar doğru? :)):D  :)
« Son Düzenleme: 29.10.2020 01:00 TOSUNUM »

#6 - 29.10.2020 00:58
Şahitliğimi onaylıyorum, açtığımız her birlikte kimseyle sorun yaşamamaya çalışıyoruz ama böyle durumlar şahsen beni üzüyor.

#7 - 29.10.2020 01:07
Şahitliğimi onaylıyorum, yaptığımız konsept gereği sokak çeteleriyle sürtüşmeler yaşamıyoruz bir çok konudada idlewood zencileriyle bir araya gelip rollerimizde onlardan iyi niyetle bahsediyoruz. Söylediğiniz gibi bir ırkçılık yapılmadı. Alınganlık rölüne girmiş olabilirsiniz ama bu alınganlığın sonucu 3 kişiyi vurmak olmamalıydı kanaatimce.

#8 - 29.10.2020 01:13
Şahitliğimi onaylıyorum, yaptığımız konsept gereği sokak çeteleriyle sürtüşmeler yaşamıyoruz bir çok konudada idlewood zencileriyle bir araya gelip rollerimizde onlardan iyi niyetle bahsediyoruz. Söylediğiniz gibi bir ırkçılık yapılmadı. Alınganlık rölüne girmiş olabilirsiniz ama bu alınganlığın sonucu 3 kişiyi vurmak olmamalıydı kanaatimce.

O zaman problemi IC olarak çözmek yerine şikayet açmayı tercih etmeseydiniz keşke alınganlık olarak düşünüyorduysanız. Daha fazla yazmak istemiyorum arkadaşlar, gereksiz ithamlarda bulunulmuş, hepinizle daha önce uzun uzun roller yaptım, hiç birinizle en ufak problemim olmadı ama sürekli olarak konu altından yazmaya devam ediyorsunuz.

Örnek.
Alıntı
Old nicklerinden de tanıdığım kadarıyla bu olayı seninle 3 kez yaşadım. Yeni userlerin oyun zevkini kırıcı hareketler.

Edit: Yeni userlara benim kadar destek olan biri var mıydı acaba da bu yorumu yapıyorsun bilmeden etmeden? Bir şeyi yazarken ölçüp, tartın, biçin öyle yazın, ayıptır.

#9 - 29.10.2020 01:18

O zaman problemi IC olarak çözmek yerine şikayet açmayı tercih etmeseydiniz keşke alınganlık olarak düşünüyorduysanız. Daha fazla yazmak istemiyorum arkadaşlar, gereksiz ithamlarda bulunulmuş, hepinizle daha önce uzun uzun roller yaptım, hiç birinizle en ufak problemim olmadı ama sürekli olarak konu altından yazmaya devam ediyorsunuz.

Örnek.
Alıntı
Old nicklerinden de tanıdığım kadarıyla bu olayı seninle 3 kez yaşadım. Yeni userlerin oyun zevkini kırıcı hareketler.

Edit: Yeni userlara benim kadar destek olan biri var mıydı acaba da bu yorumu yapıyorsun bilmeden etmeden? Bir şeyi yazarken ölçüp, tartın, biçin öyle yazın, ayıptır.

Son olarak şunu demek istiyorum IC olarak hiçbir role olumlu cevap vermiyorsunuz. Aşırı olumlu yaklaştığım zaman birisi gelip kaybol burası muhabbet yeri değil diyor. IC iletişim kurabilseydik bu sorun ortaya çıkmazdı. Iyi roller.