Konu: [28.10.2020] David Walker - Birden fazla kural ihlali  (Okunma sayısı 162 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.10.2020 15:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:David Walker - @spykanks

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Grape Street birliği üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde b yaparak rolü baltalamak, Fear Rp, Refuse Rp.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs mavi bir elegy'le aktif olarak rol yaptığımız yere geldi, aracından inerek bizim silah dolu aracımıza bindi. Biz de endişelenerek o aracı çalacağından şüphelendik şahısı biraz darp ettik. Darp etmeye başladığımız andan beri /b ? yaparak aktif olan rolü b bölerek baltaladı. Daha sonrasında etrafında 7-8 tane kullanıcı olmasına rağmen şahıs dibimizde 911'i tuşladı, korkusuz tavırlar sergiledi. Kişinin bu yaptıkları Fear RP, Refuse Rp, aktif rolde b bölmek ihlallerine girmektedir, gerekli cezayı almasını talep ediyorum. Rolümüzü baltaladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: , , , , ,

Ek açıklamalar(varsa): Adalet yerini bulsun.

#1 - 28.10.2020 15:44
Ayrıca şahısın sistemsel olarak illegal bir birlikte olduğunu belirtmek isterim. "İllegal karakterler polise sığınamaz."

#2 - 28.10.2020 15:44
İlk ss de görüldüğü üzere, aracını çalıyor yazısından sonra tamamen rol böyle gelişti. Kişi b bölerek, pm kanalı varken. Kendi ihlal yapmaya başladı. Yeni başladığını düşünüyorum, tek bir sorum olacak. Gerçek yaşantısında kapısı açık bir arabanın içine binse, sahibi bunu görse. Ne düşünür? Bizde buna göre rol yaptık. Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 28.10.2020 16:13
Kişilerin aracının yanına gittim,kendi aracımın motorunu kapatmadan inip araçlarına baktım ve hemen indim. "Düzkontak vb hiçbir komut uygulamadım" kendi aracıma binicekken bana doğru koşan arkadaşları gördüm ve hiçbir sorgu olmadan hem rolsel hem sistemsel DM attılar. Rolü devam ettirmek adına "Araç sizin mi ? Satılık ilanı var mı? ona baktım" şeklinde rolüme devam ettim./b den yazma sebebim legal karakterim ve abartılı şekilde bana karşı illegal roller sergilemeleri,bunun önüne geçmek için mecbur kaldım. Kişinin paylaştığı ekran görüntülerindede belli oluyor /b den yazdığım "Role devam" cümlesi. Rolü hiçbir şekilde bölmedim.
Kişiler illegal birlik olduğu için de hiçbir şekilde ters gitmedim,onlara karşı tahrik edici veya tehtid edici cümleler kurmadım. Aksine onların sürekli şiddet ve tahrik edici rollerine göz yumdum normal olarak.

Yanıtlarda bir arkadaş sistemsel olarak illegal birlikte olduğumu söylemiş,aylar önce OOC arkadaşımın kurduğu aktif olmayan sadece OOC birlik kanalını kullanmak için açılmış sistemsel birşey,rolsel olarak birlikteki herkes legal çiftlik rolleri sergiliyor ,illegal roller yapmıyoruz. Bu sebepten dolayı polise sığınmamda da hiçbir sakınca yok. Rolde olan 2 arkadaşa da "PM"kanalından da belirttim legal karakter olduğumu,aşağıya bende bulunan ekran görüntülerini de paylaşıyorum.

Spoiler: GösterGizle

"/b" Kanalından bölmemin her ne olursa olsun hata olduğunun farkındayım,tekrarı olmayacaktır. Bu olayda rol esnasında tüm oyunculara "/pm" kanalından belirtemiyceğim için mecbur kaldım. Kararı yönetime bırakıyorum. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 28.10.2020 16:17 spykanks »

#4 - 28.10.2020 16:33
Kişilerin aracının yanına gittim,kendi aracımın motorunu kapatmadan inip araçlarına baktım ve hemen indim. "Düzkontak vb hiçbir komut uygulamadım" kendi aracıma binicekken bana doğru koşan arkadaşları gördüm ve hiçbir sorgu olmadan hem rolsel hem sistemsel DM attılar. Rolü devam ettirmek adına "Araç sizin mi ? Satılık ilanı var mı? ona baktım" şeklinde rolüme devam ettim./b den yazma sebebim legal karakterim ve abartılı şekilde bana karşı illegal roller sergilemeleri,bunun önüne geçmek için mecbur kaldım. Kişinin paylaştığı ekran görüntülerindede belli oluyor /b den yazdığım "Role devam" cümlesi. Rolü hiçbir şekilde bölmedim.
Kişiler illegal birlik olduğu için de hiçbir şekilde ters gitmedim,onlara karşı tahrik edici veya tehtid edici cümleler kurmadım. Aksine onların sürekli şiddet ve tahrik edici rollerine göz yumdum normal olarak.

Yanıtlarda bir arkadaş sistemsel olarak illegal birlikte olduğumu söylemiş,aylar önce OOC arkadaşımın kurduğu aktif olmayan sadece OOC birlik kanalını kullanmak için açılmış sistemsel birşey,rolsel olarak birlikteki herkes legal çiftlik rolleri sergiliyor ,illegal roller yapmıyoruz. Bu sebepten dolayı polise sığınmamda da hiçbir sakınca yok. Rolde olan 2 arkadaşa da "PM"kanalından da belirttim legal karakter olduğumu,aşağıya bende bulunan ekran görüntülerini de paylaşıyorum.

"/b" Kanalından bölmemin her ne olursa olsun hata olduğunun farkındayım,tekrarı olmayacaktır. Bu olayda rol esnasında tüm oyunculara "/pm" kanalından belirtemiyceğim için mecbur kaldım. Kararı yönetime bırakıyorum. İyi forumlar.

Öncelikle PM diye bir komut var, bunu belirtmek isterim.B'den daha sana girişmeden /b ? yazdın. Bu çok gülünç bir durum. ::) Yapmaman gerektiğini sen de biliyordun. Ayrıca sana rolsel DM sistemsel DM atmadık. Kardeşim, aracımıza biniyorsun bizim aracımızda silah var ve bizim senden şüphelenmemiz çoooooooooook normal. Bunu anlayabilirsin. "ARACI ÇALIYOR." diye de şüphelendiğimi anlayabilirsin. Ayrıca, sana DM asla atmadık. Amacımız sürekli rol yapmak. Ben senin sistemsel olarak bir "Çete" birliğinde olduğunu görünce tabii ki de illegal olduğunu söyleyebilirim. Eğer illegal değilsen o birlikten çıkman gerek. OOC birlik kanalını kullanarak MİX yapma olasılığınız da çok yüksek. Ki amacınız da bu olduğunu düşünüyorum. İllegal değilsen o birlikten bi an önce çıkmalısın. Şikayetlerim devam ediyor. Rolü bölerek rol yapma zevkimizi yerle bir ettin zaten. Polisi araman için orada olman doğru bir hareket değil (FEAR RP ihlaline giriyor.)

#5 - 28.10.2020 16:47

Öncelikle PM diye bir komut var, bunu belirtmek isterim.B'den daha sana girişmeden /b ? yazdın. Bu çok gülünç bir durum. ::) Yapmaman gerektiğini sen de biliyordun. Ayrıca sana rolsel DM sistemsel DM atmadık. Kardeşim, aracımıza biniyorsun bizim aracımızda silah var ve bizim senden şüphelenmemiz çoooooooooook normal. Bunu anlayabilirsin. "ARACI ÇALIYOR." diye de şüphelendiğimi anlayabilirsin. Ayrıca, sana DM asla atmadık. Amacımız sürekli rol yapmak. Ben senin sistemsel olarak bir "Çete" birliğinde olduğunu görünce tabii ki de illegal olduğunu söyleyebilirim. Eğer illegal değilsen o birlikten çıkman gerek. OOC birlik kanalını kullanarak MİX yapma olasılığınız da çok yüksek. Ki amacınız da bu olduğunu düşünüyorum. İllegal değilsen o birlikten bi an önce çıkmalısın. Şikayetlerim devam ediyor. Rolü bölerek rol yapma zevkimizi yerle bir ettin zaten. Polisi araman için orada olman doğru bir hareket değil (FEAR RP ihlaline giriyor.)
Yanıma gelir gelmez yumruk attığınız için /b den "?" yolladım. HP durumum 100 değil 132 olduğundan dolayı canımın eksildiği SS'lerde belli olmamış.Rollü veya sistemsel DM atmadık diyorsun ama attığınız ekran görüntülerine bi bak istersen kaç tane şiddet emotesi var :D Rolü bölerek rol zevkimizi yerle bir ettin diyorsun da rolü hiçbir zaman bölmedim ben. Role olduğu gibi devam ettik ve oradan öyle ayrıldım.
 Ayrıca bizim OOC kurduğumuz birlikte ne konuştuğumuz,ne yaptığımız da seni ilgilendiren bir olay değil. Senin varsayımlarına göre oynamıyorum ben bu sunucuda,arkadaşlarım şuan hepsi pasif durumda karakterleri. Varsayımlarınla hakkımda olumsuz yorum yapma hakkına sahip değilsin,bu konuyu burada netleştireyim.
 Legal bir karakterin polisi araması da neden doğru bir olay değil onu anlamadım ve bende şunu eklemek isterim,sen aktif rol esnasında nerden biliyorsun benim sistemsel illegal birlikte olup birliğimde 4 kişi olduğunu? Şikayet açarken ceza almamı sağlamak adına yaptığın açık arama araştırmaları bunlar.. Daha fazla tartışmaya girmiycem sizinle,savunmamı yapmış bulunuyorum. Daha fazla yanıt atarak kimsenin zamanını çalmanın mantığı yok. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 28.10.2020 16:54 spykanks »

#6 - 28.10.2020 16:57
Savunmanı yaptın, ss'lerde her şey belli. Yönetici kararı.  :D

#7 - 30.10.2020 23:46
Çevrede 6-7 gangster sarılıyken polisi aramak elbette bir kural ihlali, "mahallede daha fazla kalamayacaksınız" "911 kimin numarasıydı?" "*gülümser." tutumlarını çevrenizde mahalleyi sahiplenmiş gangsterler varken yapmak elbette kural ihlali. Bunu FearRP kapsamında değerlendireceğiz, bu kısım David Walker karakteri içindi.

/b'den anın heyecanıyla koyulan soru işareti için bir yaptırım yapmayacağız, tolere edilebilir durumda.

Keyifli roller&forumlar.