Konu: 28.10.2020 - DEATHMATCH -- ŞİKAYET.  (Okunma sayısı 226 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.10.2020 04:27
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leo_Hill - @nevzvt

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.10.2020 - 04:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Bu oyuncumuz ile ve Casper adlı oyuncumuz ile IC olarak yaklaşık 3 gündür Brawl rolleri olarak tartışıyoruz. Ben IC olarak dövüşçüyüm, hikayem'de böyle yazılmış. Ben Casper'ı gördüm ve motoru söndürüp yanına adımladım. /me komudu ile dövüş komudunu verdim, Casper'a saldırmaya başladım, Casper'ı düşürücekken şahıs bir Brawl rolün'de silah çekti ve bana ateş açmaya başladı, yerimde durmama rağmen şahıs bana hala mermi atarak beni yaraladı. Gerekli SS'lerimi aldım, rolümü güzelce yaptım ve şahısa şikayetimi oluşturuyorum. Bir Brawl rolün'de, IC olarak dövüşçü olan ve silahsız bir oyuncuya silah çekilmez, bunu oyuncularımıza /do'dan 2 kez belirtmiştim fakat dinlemediler. SS'lerde gördüğünüz gibi, şahıs silah emotesini veriyor, bana ateş açıyor sürekli ve düşürüyor. Bunu bir Brawl rolün'de  yapıyor. Şahısın ceza almasını taleb ediyorum. Teşekkürler, iyi roller, iyi günler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın ceza almasını taleb ediyorum. İyi forumlar, iyi roller.

#1 - 28.10.2020 04:45
Size şikayet açmadım sizin burada savunma hakkınız yok dostum. Düşmek üzereydim diyorsun benim canım daha 110du bir tane bile canım inmedi. Eğer indiğinde dair SS var ise at. Burada yalan konuşmayın rica ediyorum. Car Jack diyorsun. Burada kendi motoruma biniyordum Car Jack a girmez. Şikayet açtığım adam savunmasını yaparsa sevinirim. Şahısın yetkili tarafından ortamı olduğu için böyle bir şey istemiyorum. Leo_Hill in ceza almasını taleb ediyorum. İYİ ROLLER..

#2 - 28.10.2020 04:59
Sen benim ile hiç brawl atmadın, Sadece kavgalar ettik..
Olayları ic olarak sen başlattın, Ocean bar'da Rode'a yumruk atmam üzerine beni kaldırıp yere çarptın. Sonrasında ise kavga ettik ve yaralandın.
O Gün geçtikten sonra arkadaşlarım yol kenarında araçları bozulmuş Molly ve Klauz'un, onların yanında durdum ve seni gördüm,
Seninle biraz atıştık, tekrar kavga istedin. Kabul ettim, brawl yapılmadı hiç birinde. Yine yaralandın sonra ben konuyu kapattım, ic olarak seninle de muhattab olmadım.
Ertesi gün Richardson Bar'a gittim, İnsanlar orda falan takılayım dedim, Casper birden dışarı çıktı ve ona ne haber? dedim, o cevap vermeden ileriye doğru gitti ve karşılıklı brawl izini alarak kavga etmeye başladınız, Ben Brawl'a katılmak için do'dan izin aldım, cevap alamayınca kavgayı izledim ve Casper seni dövdü.
Casper'ı tehdit ettin FEAR Rp yapmadan yaralıya düşünce etrafında onca insan varken şunu dedin; Seni rahat bırakırsam O**, SS;
Spoiler: GösterGizle

Gelelim olayın daha çok artığı yere...
Ben pizzacıda Leo Simon ile kavga ediyorum, önüme araç kırması yüzünden. Oradan ise Leonardo Jefferson adlı arkadaş seni çağrıyor ve bana ic hakaretler savuruyor ve yirmi kiloluk ghetto vb laflar savuruyor.
SS;

Sonra araçtan iniyorum ve Leonardo'ya emote vererek saldırıyorum. orada iki kişi saldırıyor ve uzaklara doğru kaçıyorum, aracımı almak istiyorum fakat şahıs aracıma binerek beni engeliyor ve buna engel oluyor. bende evime koşup silahımı alıp geliyorum. sonra aracımı boş bulunca aracıma binip oradan uzaklaşıyorum.

Sonrasında seni Banka'da görüyorum ve infernus, buffalo ile takibe alıyoruz kaçınca seni salıyoruz.
Sonra arkadaşlarımız ile Ruslan'ın evinde buluşuyoruz, ben motor ile tur atıyorum Ruslan'nın motoru.
Sonra eve geliyorum ve sen saldırıyorsun Casper'a, arkadaşlarıma ooc sordugumda direkt hiç birşey demeden emote verip saldırmışsın.
Silahımı çıkartıyorum, havaya sıkıyorum bırakman için, direkt bana odaklanıyorsun ve yumruk atmaya çalışıyorsun.
Bende geri hamle yapıp silah ile seni düşürüyorum.. Herşey ic gelişti, dm yok.
Senin amacın dm olabilir, gelip hiç birşey demeden beş kişinin arasında arkadaşlarıma saldırıp havaya silah ile sıkmama ragmen bana dönüp saldırmana birşey demiyorum. İyi geceler.
Not; Son olan rolde hiç birşekilde brawl yoktur, şahıs direkt saldırmaktadır.
« Son Düzenleme: 28.10.2020 05:35 nevzvt »

#3 - 28.10.2020 05:00
@Stance @Vonagall şahidimdir.

#4 - 28.10.2020 05:29
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=91910.msg265178#msg265178 şahıs aynı şekilde rolde olumsuzluk yaşanınca hemen şikayet açıyor ve şikayet red olmuş.

#5 - 29.10.2020 21:44
Problem bulunmuyor.