Adı : Christopher
Soyadı : Richardson
Doğum Tarihi : 24.04.1995
Doğum Yeri : Sırbistan/Belgrad
Kilosu : 75
Boyu : 1.88
Göz Rengi : Mavi
Saç Rengi : Kumral
Medeni Hali : Evli
Dini İnanç : Pagan
Adı : Julia
Soyadı : Richardson
Doğum Tarihi : 25.07.1995
Doğum Yeri : Sırbistan/Belgrad
Kilosu : 60
Boyu : 1.75
Göz Rengi : Mavi
Saç Rengi : Sarışın
Medeni Hali : Evli
Dini İnanç : Pagan
Merhaba Ben Julia Camerron hayatım Sırbistan topraklarının Mayıs tacında dünyaya adım attım, ailemin tek kızıyım bu topraklarda aslında en çok etkileyen esen rüzgarları aynı zamanda, bahar kokusu çekmek için birer meyveydim aslıda.
Doğa benim için Bir tapınaktır doğa, sütunları canlı,anlaşılmaz sözler duyulur zaman, zaman sembol ormanları içinden geçer insan. Tanıdık bakışlar süzer gibidir sizi, bir derin, bir karanlık birlik içinde aydınlık kadar sonsuz, gece kadar geniş uzaktan söyleşen uzun yankılar gibi renkler, sesler, kokular karışır birbirine. Kokular vardır çocuk tenlerinden taze
"Obua sesinden tatlı, çayır gibi yeşil kokular da vardır azgın, zengin, gürül gürül"İnsana sonsuz şeylerin tadını veren misk, amber, aselbent, buhur gibi kokuları duyuları, düşünceyi alıp götüren sonunu küle çeviren doğam...
Aslında benim hikayem doğayla başladı çocukluğumun meyvesi olan Christopler ile mevsimin kültürümün en yoksul dönemine denk gelmişti.
Fakir bir aile halinde ilk tanışmamız tartışmalı geçse bile gerçekten ondan nefret ediyorum, arabasını oyuncağını aldığım için ağlayan bir çocuktuk çocukluğumuzdan yanı sıra bu hikayemizde bir fedakarlık gerçekleşti. Bir otobüs durağında karşılaştık ilk kez. Bir defa saf bakışlarımızla dudaklarımızı okuyorduk, o ilk karşılaşmadan sonra, bir kere, bir kere, bir kere daha karşılaşabilmek için, hep aynı saatte, aynı duraktan, aynı otobüse biniyorduk. Gençtik evet çok genç! Birbirilerimizle konuşacak cesareti bulamıyorduk.
Biraz zaman aldı ama sonunda Chris'in nefreti bir aşka dönüşmüştü. İkimizde de her sabah otobüse bindiğimizde aynı mahallede oturmuyorduk aslında. Delikanlı arkadaşıyla kaldığı için o duraktan binmişti otobüse, ben ise ablasında sırf birbirimizden uzaklaşmak için, her sabah erkenden evimden çıkıp, şehrin öbür ucundaki o durağa, aynı durağına geldiğimi, nefret ile itiraf etmiştim bir süre sonra... Okulumda başarılarımı sergileyerek "San Diego" Çizim grafik tasarımı mezunu oldum evet asıl olan bomba Moda'ya yönelmiştim. Christopher'in hayallerine ortak olmak deli gibi istiyordum, bir barda yuva haline getirebilmem için 22 yılımı tasarım ile geçirdim, gerçekten akıl almaz bir boyuta geçmişti Chris'in babası kayıplara bürünmüştü akıl almaz bir kaos ile evi terk etmişti. Mezar deli gibi akan göz yaşları alev alan mavi gözleriyle etrafa kızgınlık saçıyordu.
Christopher'i tek bulduğumda elinde bir avuç toprak ile gözlerini belertmiş bir şekilde anlamsızca bana bakıyordu.
"Gerçekten acı çekmesini istemiyordum, elinden tutup onun hayat arkadaşı bir dostu haline gelmeyi arzulayarak bir yola koyulduk, hedeflerimizde büyük başarılar gösterdim, onun için hayallerimi ve gerçekleştireceğim her projeyi başarıyla tamamlamıştım.. "Holding" kurarak şehirde ünlenmiştik aslında ün kazanmak kimine göre şans veya ego getirir benim şansım haline gelen Christopher gerçekten yaşayabiliyordu. Her baktığında gözlerinde gökkuşağının, dalgalanan denizi gözlerine bakınca anlıyordum..
Vice Şehirine geldiğimizde karşılaşmamızın yanı sıra hedefleri için yola koyuldukça başarı öykümüz güçlendi.
Devamını ileride anlatmak için sabırsızlanıyorum, "Bir gün, geçmişinle ilgilenmeyen biriyle tanışacaksın çünkü o kişi geleceğinde seninle olmak isteyecek.".. -Julia Camerron