Konu: [26.10.2020] Tharok Ramsey, Harrold Stanford, Tristan Gruber  (Okunma sayısı 238 defa)

#10 - 26.10.2020 19:23
Bu konuda kişilere hak veriyorum, her ne kadar şikayette yer almasamda, bazı ss'lerde gözükmekteyim, yan koltuğa binip verdiğim emoteye bakınız, kişi araçtan inmiyor, ve araba ile kaçmaya çalışıyor, kişiyi araçtan atıyolar geri biniyor, yani  ne kadar mantıklı bilmiyorum, yumruk atıyorum, ona rağmen aşağıya inipde bir şey yapmıyor, bence mantıksız.

#11 - 28.10.2020 00:27
Beni araçtan atan Harrold, emoteyi veren Tharok.
Emotesiz saldırmanız da bir ayrı gülünç, emote verdiğinize dair kanıtınız varsa bekliyorum.

#12 - 28.10.2020 12:26
Dostum anlamak istemiyorsun sanırım,biz zaten aktif brawl rolündeydik,herkes emotesini vermişti,brawl rolüne katılan sensin.Senin verdiğin emote /me arkadaşını korur,madem emoteye takılan birisin bu ne peki? Onun dışında ben emote verdim araçtan inmedin,daha sonra beni ezdin.Beni ezerken verdiğim emote değil,önceden vermiştim,Harrold'un araçtan atması ile benim verdiğim emotenin bir alakası yok.Ben önceden verdim inmedin araçtan.Bizden her yumruk attığımızda emote vermemizi istiyorsun,senin verdiğin emote ise /me arkadaşını korur.Garip bir durum,şikayet sonuçlanabilir.

#13 - 29.10.2020 15:02
Dostum anlamak istemiyorsun sanırım,biz zaten aktif brawl rolündeydik,herkes emotesini vermişti,brawl rolüne katılan sensin.Senin verdiğin emote /me arkadaşını korur,madem emoteye takılan birisin bu ne peki? Onun dışında ben emote verdim araçtan inmedin,daha sonra beni ezdin.Beni ezerken verdiğim emote değil,önceden vermiştim,Harrold'un araçtan atması ile benim verdiğim emotenin bir alakası yok.Ben önceden verdim inmedin araçtan.Bizden her yumruk attığımızda emote vermemizi istiyorsun,senin verdiğin emote ise /me arkadaşını korur.Garip bir durum,şikayet sonuçlanabilir.
Verdiğiniz emoteleri takmayıp araçtan inmediğimi düşünüyorsanız şikayet açın.

#14 - 14.11.2020 04:06
Emote'lar önceden verilmiş ve olay buraya ilerleyince tekrar verilme gereği duyulmamış, savunmalar için teşekkürler.

Harrold Stanford karakteri CJ kapsamında cezai işlem görecek.

K&A.