Konu: [25.10.2020] Stephan_Petrosian Masis_Hovsepian  (Okunma sayısı 179 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.10.2020 21:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Stephan_Petrosia @Senseii , Masis_Hovsepian @Stairway

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.10.2020 ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

1.4) BÖLGE SİSTEMİ VE BÖLGE KURALLARI
Şehirdeki İllegal Bölgeler "Faction Management" tarafından belirlenmiştir, ihtiyaç dahilinde "Faction Management" tarafından arttırılabilir fakat istek doğrultusunda işlem yapılmaz. (Belirlenen bölgeler dışında min. bir ay boyunca rol yapmanız dahilinde "Faction Management" tarafından bölge ataması yapılabilir.)
Onaylı birlik olmaksızın, bütün birlikler en fazla iki bölge hakimiyeti kurabilir.
Sadece onaylı birlikler üç adet bölgede hakimiyet kurma hakkına sahiptir, alacağı bölge içinde burada yazan kurallar geçerlidir, sahip olduğu diğer bölgelerinde sistemsel desteğini alır.
Bölge sahibi olan oluşumlar belirli zaman aralıklarında kısıtlı bir şekilde Silah, Uyuşturucu, Para gibi sistemsel desteklere sahip olabilirler. Yapılan rol dahilinde destekler sağlanacaktır.
Bölge sistemine sahip oluşumlar, mantık dahilinde bölgelerinde bulunan diğer illegal oluşumlara üstünlük sağlayabilirler.
Bölge onayına sahip birlik, bölgesinde olsa dahi sivil ve legal karakterlere karşı mantık dahilinde rol yapmalıdır, rahat tavırlar sergileyemez.
İllegal karakterler, bölge onayına sahip bir oluşumun bölgesinde büyük bir kişi üstünlüğü olmaksızın Fear-RP kurallarına göre rol yapmak zorundadır.
Bölge sahibi olan oluşum, bölgelerinde bulunan işletmelerden koruma parası adı altında haftalık maksimum 5000$ olmak kaydıyla toplayabilir.
Bölge sahibi olan oluşum, bölgelerinde yapacakları soygun ve gasp rollerinde sunucu kurallarında belirtilen miktarın iki katını alabilirler.
Bölge sahibi olan oluşumun sayısal üstünlüğü bulunuyorsa polis departmanı üyelerinin Fear-RP yapması gerekir.
Tarafsız(Bölge onayı olmayan)  bölgede haraç rolleri kesinlikle yasaktır. Sadece bölge onayı almış oluşumlar kendi bölgesinde maksimum $2000 olmak koşuluyla diğer işletmelerle haraç rolünü yapabilir.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben hood dışarısında gezerken hood dışındaki otoparka konuşmak için çağırdı, kişiyle konuşurken kişi beni gasp etmeye çalıştı. Kişiye hood dışında gasp etmenin yasak olduğunu söyleyince kişi beni zorla hood içine sokup hood içinde yaptığı yasak olmasını söylememe rağmen 10.000 dolarımı gasp etmiştir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin gerekli cezaları alıp zararımın karşılanmasını arz ederim

#1 - 25.10.2020 21:58
Öncelikle selamlar, CK hakkın birlik lideri Zaki Badvagan tarafından verildi, seninle otoparkta konuşurken senin üstünü aradım. Gasp edeceğimi falan söylemedim sana cüzdanı nerede buldum diyorum sen bana farklı farklı cevaplar verdin. Sonra da seni bayılarak hooda sokup orada aldık paranı. Bunda yasak olan bir şey yok hood bölgesinde en fazla 10.000$ paranı alabiliyoruz. Ayrıca rolü sabote edip uymadın. @Heavenly geldi ve rolü takip etti rolde herhangi bir hata yok bizzat Heavenly tarafından takip edilen bir roldü. İyi forumlar!

#2 - 25.10.2020 22:40
Yaptığınız olayı /rapor ve /soru ike sorup yanlış olduğunu öğrendim birini zorla hooda sokup gasp etmek yasak.
 kişi savunmasında hood dışında herhangi bir gasp girişiminin olmadığını söylemektedir fakat benim attığım ss lerde de görebileceğiniz gibi rolün hood dışındaki otoparkta gerçekleşen bölümünde kişinin benden 15 bin dolar almaya çalıştığı gözükmektedir. Ayrıca Karakter seviyemin düşük olması kuralları bilmediğim anlamına gelmez. Saygılarımla.

#3 - 25.10.2020 23:37
Senseii'nin yaptığı savunma yeterli gibi, rol admin tarafından izleniyordu. Herhangi bir kural ihlali olsa rolü durdurup karışacağından pek eminim ki böyle bir şey olmadı.

#4 - 26.10.2020 02:05
Yahu güzel kardeşim, senin sslerinde bile belli. Ben orada 77.000$'ını gasp etmiyorum ki? Edemem. Seni hooda sokup 10 bin para  alıyoruz bunda bir hata yok neden anlamamakta ısrar ediyorsun. Birlikten atıldın ve CK hakkın verilmişti zaten biz de hoodumuzda 10 bin paranı alıp CK'nı gerçekleştirdik. @Heavenly takibinde yapılan bir roldü zaten, başka bir savunma gelmeyecek iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 26.10.2020 02:07 Senseii »

#5 - 26.10.2020 02:46
Ck için herhangi bir itirazım yok, yaptığınız hareket (hood dışında birini alıp hood içine götürüp gasp etmek) kurallara aykırı bir durum bunu oyun içinden helper a sorarak ta doğrularım benim tartisilmasini isteğim komu bu ck değil.

#6 - 26.10.2020 09:32
Ck için herhangi bir itirazım yok, yaptığınız hareket (hood dışında birini alıp hood içine götürüp gasp etmek) kurallara aykırı bir durum bunu oyun içinden helper a sorarak ta doğrularım benim tartisilmasini isteğim komu bu ck değil.
Tamam dayı, tamam

#7 - 26.10.2020 15:19
Merhabalar, incelendi.

Rolde bir problem görünmüyor, K&A.