Konu: 24.10.2020 [Desmond Millard- Kaden Hunnid] FEAR-RP - DM  (Okunma sayısı 156 defa)

#0 - 24.10.2020 17:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Desmond Millard@

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @slob

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.10.2020 -

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Noob DM- Fear RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşların ihlal yaptığı tamamen ortada zaten, orada dört kişiyiz. Arkadaşlar sadece iki kişi, fear rp uygulayacakları yerde, gelip. Sözlü tartışmada ateş açıyor. Zaten sslerde de gördüğünüz üzere ilk küfür eden taraf, onlar. DM'Den ve Fear -rp ihlalinden sağlam bir ceza yemesini istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Birliklerini ve liderleri ile IC anlaşmamız olduğuna rağmen, bu şekilde tuhaf haraketler yapıp, ateş saçmaları çok saçma. Ceza almasını istiyorum.

#1 - 24.10.2020 17:35
Birlik liderlerimiz ile anlaşmanız olduğunu söylüyorsunuz fakat adamınız, biz birisine şiddet uygularken (IC Tanışmıyorlar. PM'den kendisine bizzat sordum) gelip olaya karışıyor ve bize saldırıyor. Size ateş açmamız için gayet geçerli nedenlerimiz var.  Kanıtları sunacağım şimdi.

#2 - 24.10.2020 17:38
Öncelikle savunamamı yapayım; Gelip bizim birliğimizdeki Silas_Carter ve Sean_Glennon isimli kişilere saldırıyordunuz ben gördüm ve durdum NJ yaparak motorumu çaldın, sonrasında seni yakaladım senle kavga ederken beni düşürdün, bende zaten sdo 300 ile durumumu açıkladım sonrasında motor ile Des'i aldım seni orada gördüğümde ise bu olay gerçekleşti. Fear RP ihlali + DM kesinlikle doğru değildir. Orada daha yeni kavga edilmişken, aramızda husümet varken Desmond_Millard tarafından vuruldunuz. Ben herhangi bir şekilde RK ihlali yapmadım. Zaten sizin attığınız sslerde de görülüyor.

Ben de şu şekilde bir ss atayım.

#3 - 24.10.2020 17:39
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=91867.0
ARKADAŞIM DAHA DETAYLI YAPMIŞ, ORADAN YAPIN SAVUNMANLARINIZ.

KİLİT.

#4 - 24.10.2020 17:41
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=91867.0

şikayete buradan devam edelim. @Heavenly (KİL,İT)

#5 - 24.10.2020 17:41
"Ateş açmamız için gayet nedenimiz var." Demişim. Hatalı bir cümle kurdum. Ateş açmaları için gayet haklı nedenleri var. Adamın iki saattir bize yumruk atıp saldırıyor. Resimli bir şekil de atacağım her şeyi.

#6 - 24.10.2020 17:53
işlemediğimiz suçları işlemişiz gibi gösteriyorsun bu iftiraları atarken kanıdın bile yok.DM ise söz konusu bile değil çünkü benim birliğimdeki adamlar dövülmüş ve orada anlık olarak yapılan şiddetli role göre hareket ederek silahımı çıkarıp düşürdüm sizi.

#7 - 06.11.2020 09:38
K&A.