Konu: Ciro Cafarelli - Santino Vertucci  (Okunma sayısı 284 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.10.2020 14:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ciro Cafarelli @Calux - Santino_Vertucci @Unexpec0

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Dietrich Slovenski @Montes

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Bug Abuse - Çatışma kuralı ihlali - Bunny Hop

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Santino, Dietrich ile ben çatıya tırmanırken bizi arkalıyor ve ateş etmeye başlıyor. Biz de onlara karşılık veriyoruz ve bir çatışma başlıyor. Çatıdan mekan önüne bakarken Ciro bunnyhop ile kaçıyor ve hasar almamak için direkt mekan içine giriyor. Daha sonra tekrar Santino'ya dönüyorum ve ona ateş ediyorum. Fakat kişi pompalıyla C-BUG yapıyor ve canını fazla düşürdüğümde o da mekanın içine giriyor, mekanda birkaç saniye kalıp canlarını doldurduktan sonra hemen çıkıyorlar. Ben o anda uzağa doğru giderken arkamdan bunny hop ile ikisi gelip bana tekrar saldırıyorlar. Ben yaralıya düşüyorum. Video sonlarına baktığımızda ikisinin de canının dolu olduğunu görebilirsiniz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu kadar kanıttan sonra bir savunma yapabileceklerini düşünmüyorum.

« Son Düzenleme: 23.10.2020 14:39 Ç-MAN »

#1 - 23.10.2020 14:44
0:25'de Caro Cafarelli yarı canlıyken bunnyhop ile bara giriyor. 0:42'de C-BUG var. 4:02'de ikiside canı full şekilde tekrar geri geliyor.

« Son Düzenleme: 25.10.2020 19:16 Ç-MAN »

#2 - 23.10.2020 14:48
dakikka 1:00'da bunny yapıyor bize diyor fakat kendisi yapıyor anlamadım

#3 - 23.10.2020 14:50
Olaya dahil oldum bizzat çatışmayı görmüş ve yaşamış olarak şahitliğimi onaylıyorum.Bunun akabinde aktif bir çatışma ortamındayız Ciro_Cafarelli arkadaşımızın silahı yok daha ortalıkta bize doğru koşuşturması ne kadar gerçekçi bir rol anlamıyorum.Sonra çatışıyoruz ve aktif bir çatışma varken kendi mekanlarına girip yine canlarını doldurmaları...Gerçekten beklemezdim fakat bunlar doğrular ve kanıtlarıyla birlikte sunduk.Gerekenin yapılmasını yetkililerimizden rica ederiz.

#4 - 23.10.2020 14:54
Öncelikle merhabalar, canımı fullediğime dair herhangi bir kanıtları yok ve c-bug yaptığımı göremiyorum ayrıca şahısın videosunda göreceğiniz gibi şahıs bunny-hop yapa yapa kaçıyor bu yaptığı bir kural ihlali son olarak çatışma bittikten sonra canım fullenmiş farkındaysan?

#5 - 23.10.2020 14:59
Canının fullendiğine dair benim de kayıtlarım var. Hatta sesli kayıtların bile var. Videoda NON rp yaptığını kabul ediyorsun.

#6 - 23.10.2020 15:00
Öncelikle merhabalar, canımı fullediğime dair herhangi bir kanıtları yok ve c-bug yaptığımı göremiyorum ayrıca şahısın videosunda göreceğiniz gibi şahıs bunny-hop yapa yapa kaçıyor bu yaptığı bir kural ihlali son olarak çatışma bittikten sonra canım fullenmiş farkındaysan?
Her şey videoya alınmış,belli bir kanıtı var,çatışmanın bittiğini nerden çıkarıyorsun ki?Ben orada düşmedim hala ayaktayım ve rolün sürekliğiği sağlanıyor.Öyle kafanıza göre çatışma bitmiyor,son adamda düşer öyle biter.Siz canını doldurup gelmeseydiniz o sırada Ryan_Wagner'i düşüremezdiniz,gelipte burada lütfen yalan söylemeyin.Canınızı doldurmasaydınız ben çatışmamı sürdürmeye devam edecektim.Lütfen biraz gerçekçi olun..

#7 - 23.10.2020 15:01

Eğer ihlal yaptıysa, şikayet açabilirsin. Savunmasını yapar arkadaş. Burası savunma yeri. Lütfen amaca uygun kullanalım. Videoda açık ve net olarak gözüküyor cbug ve NON-RP hareketler sergilediğiniz. Bundan önce de gördük yaptığınız NON-RP davranışları. Ve apaçık/kesin sen yaptığını kabullendin. Forumda bizle oynama lütfen.

#8 - 23.10.2020 15:06
Mekana niye girip canını dolduruyorsun ? Demek ki seni düşürmeme çok az kalmış ve kaybetmemek için kural çiğniyorsun, kanıt atıldığında kuralların çiğnenmediğini söylüyorsun. Çatışma eğer bitmiş olsa beni arkamdan silahlarla kovalamazsınız. ((EĞER KURAL DOĞRUYSA)) Ayriyetten çatışma bittikten belirli bir süre sonra canınızı fulleyebiliyorsunuz.

#9 - 23.10.2020 16:03
Her iki taraf yorumlarını attığına göre admin kararı bekleniyor.