Konu: Chromnionousa_Serengeti (RK,FEAR RP, YARALİ ROLÜ İHLALİ,TROLLİNG)  (Okunma sayısı 218 defa)

#0 - 23.10.2020 00:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @bamya  Chromnionousa_Serengeti

Olaya dahil olan şahit karakter adı: John_Petriadis, Leo_Kairakos

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.10.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: RK,FEAR RP, YARALİ ROLÜ İHLALİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi içeride chatlogda görüleceği üzere birlik liderine umarsızca gelip para istemekte, vermeyince de küfürler savurmakta ardından bunun üzerine kişiye rolle yumruk atarak sistemsel bayılttım, yerde sistemsel olarak baygınken de küfür etmeye devam etti. Dışarı çıkıp bu rolden sonra bir çok kişinin de anlamsızca dahil olup büyüttüğü rolde kişi yine emote vererek ilk saldırıyı başlattı. Ardından herkes birbirine vurdu alakalı alakasız, kişinin ayrıca trollden de ceza almasını istiyorum bir çok kişinin rolünü alt üst etti yaptığı saçma kaos hareketiyle.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: CHATLOG:
[22:15:27] John Petriadis (kısık ses): İşine bak zenci, kafa açma.

[22:15:31] Rudolf Joutsen: Hoş geldiniz birinizin ismini alabilir miyim?

[22:15:32] Chromnionousa Serengeti (kısık ses): Kafanı sikerim.

[22:15:32] * David Bennasi sigarasından dumalanır, gelen motorculara bakınır.

[22:15:33] [YAYIN] Darren Willford: Ve söylemem gerek ki, geri dönüşümü şereflendiren bir yer ile karşınızdayım!

[22:15:36] Jason Papanikolaou: Şu serseriyi neden sokuyorsunuz buraya?

[22:15:36] (telefon) Kurt Bowman: Kurt Bowman.

[22:15:37] * Deandre Jacques Jeremy'e doğru bakar.

[22:15:38] Diego Pedro (kısık ses): Irkçılık yapma.

[22:15:42] Thomas Wallace: Ne oluyor zencim?

[22:15:43] Rudolf Joutsen: Burada bekleyin hemen geliyorum.

[22:15:51] Carmelo Rubio: S-hittt.

[22:15:51] Chromnionousa Serengeti (kısık ses): Borcumu ver bana.

[22:15:51] Chiki Rush (bağırır): DU HAST MICH!

[22:15:52] Pagour Mardirosian: Bekle abicimç.

[22:15:52] Deandre Jacques: Aynen, ayakkabılar yakıyo.

[22:15:52] [YAYIN] Darren Willford: Şu an Jungle 8'de Ruslan Hetmanov konserindeyiz!

[22:15:53] (( Brock Stettman kendi isteğiyle sunucudan ayrıldı. ))

[22:15:54] John Petriadis (kısık ses): Kafa açma eğlencene bak.

[22:15:55] * Jason Papanikolaou Serengeti'ye sert bir yumruk savurur.
SSLER:

Ek açıklamalar(varsa): Ayrıca birlikte beraber rol yaptığımız yetkili @Kronsy Leo_Kairakos karakteriyle rolün en başından beri yanımızdaydı ve ihlalleri görmesine rağmen sırf diğer oyuncular adına tepki yaratmamak ve haksızlığa mahal vermemek adına müdahale etmedi. Kendisini bu görev anlayışından, ince düşüncesinden dolayı kutluyorum her ne kadar rolsel olarak biz zor duruma düşsek de sizin gibi yetkililere ihtiyacımız var aslında.

3.sste görüleceği üzere kişi rk kuralına uymayıp herkesi birbirine katma amaçlı diyalog rolünü bozup emote vererek kavgayı başlatıyor.

« Son Düzenleme: 23.10.2020 00:40 withoutasoulx »

#2 - 23.10.2020 11:29
En üstteki ekran görüntüsü kişiyle aramızda önceden sürtüşme olduğuna bariz kanıttır sabah yine borcumu istemeye gidiyorum ve dayak atarak uğurluyorular.

#3 - 23.10.2020 12:27
Sizinle tartışmanın bir anlamını göremiyorum, ssler gayet açık sistemsel bayıldıktan sonra dışarıda kalabalıkta birden kaos ortamı başlatıyorsunuz rk olduğunu bile bile amacınız belli, sistemsel baygınken yerde küfürler savuruyorsunuz hala.Yönetim kararını verecektir.
« Son Düzenleme: 23.10.2020 12:31 withoutasoulx »

#4 - 23.10.2020 13:10
Sizinle tartışmanın bir anlamını göremiyorum, ssler gayet açık sistemsel bayıldıktan sonra dışarıda kalabalıkta birden kaos ortamı başlatıyorsunuz rk olduğunu bile bile amacınız belli, sistemsel baygınken yerde küfürler savuruyorsunuz hala.Yönetim kararını verecektir.
Söylediğim gibi borcumu istedim beni terslediniz sslerdede ortada.

#5 - 25.10.2020 02:18
.

#6 - 31.10.2020 18:11
Savunmam bu kadar. GİDİP Borcumu isteyip (vurularak,dövülerek saçma sapan agresif role mağruz kalarak) borcumu alamadan gittiğim için karakterimi şehirden yollayıp isim attım  böyle agresif rollerin yaşanmaması dileğiyle.

#7 - 14.11.2020 04:08
Cezalandırılacak.