Konu: [22.10.2020 - Jack Hendricks] Retarted RP, Fear-RP  (Okunma sayısı 237 defa)

#0 - 22.10.2020 17:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Okanova

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.10.2020 - 16:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hood onaylı bölgelerde FEAR-RP yapılması zorunludur. FEAR-RP yapmamayı seçtiğiniz zaman CK olmayı göze almanız gerekmektedir.
Alıntı
Retarted RP.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Martelli birliği ile soğuk bir savaştayız. Jack Hendricks karakteri hood bölgemize gelerek fotoğrafımızı çekerken yakalandı. Kendisi vuruldu ve rehin alındı. Yaptığı kural ihlalleri gayet açık bir şekilde gözüküyor. Yapılan roller sonucunda arkadaşı serbest bırakıyoruz. Daha beş saniye olmadan yürüdüğü esnada "Yanınıza bırakmayacağız." diye bağırıyor. Telefonu alındığına rağmen hoodun hemen dışına çıktığı gibi telefonuna sarılıyor. İhlaller net bir şekilde ortada. O an o kadar bitkin halde ki biz kendisini bıraktığımız esnada bile kaçması yaklaşık on dakika bulur. Topallerken ölüm korkusundan yoksun davranıyor ve üstelik bunu hood onaylı bir bölge içerisinde gerçekleştiriyor. Kişinin CK iznini talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 22.10.2020 17:31
Merhabalar, öncelikle içeride esir tutuklarında gerekli korku rpsini yaptım dışarı çıktığımda aşırı aşağıladıkları için *arkamdan tekme atıldı defalarca* yanlarına bırakmayacağımı söyledim, Telefon konusuna gelirsek otopark çıkışının az ilerisinde bir iş yeri var oradan temin edebilirim.
« Son Düzenleme: 22.10.2020 17:35 Okanova »

#2 - 22.10.2020 17:41
Böyle bir şey yapmanın imkanı yok. Bölge içerisinde bulunan tüm iş yerleri bize ait. İş yeri dediğin yer bir Cafe. Bize ait olan bir mekandan telefon alabileceğini sanmıyorum. İhlaller ortada, yetkili kararı bekleyebiliriz.

#3 - 22.10.2020 17:46
Merhabalar, öncelikle içeride esir tutuklarında gerekli korku rpsini yaptım dışarı çıktığımda aşırı aşağıladıkları için *arkamdan tekme atıldı defalarca* yanlarına bırakmayacağımı söyledim, Telefon konusuna gelirsek otopark çıkışının az ilerisinde bir iş yeri var oradan temin edebilirim.

Merhabalar @Okanova , esir tuttuğumuz sürece gerekli korku rollerine girdiğin konusunda haklısın. Ancak arkandan tekme de atılsa, sıkılsa da bulunduğun bölge onaylı hood bölgesi. Bu konuyu hafife alamazsın, kaldı ki "yanınıza bırakmayacağım" değil, "yanınıza bırakmayacağız." şeklinde konuşuyorsun. Bu şekilde yaptığın hatayı birliğine (veya güvendiğin insanlara) de bulaştırmış oluyorsun.

Telefon konusuna gelecek olursak eğer, hood alanından çıkıp telefonuna yeltenene kadar arkadaşlarım seni takip ediyordu. Bir elektronikçiye girip telefon aldığına dair rollere rastlamadılar şayet yaptıysan bu rolleri bizimle paylaşabilirsin. Bu tarz ince detaylara kafa yorulması gerektiği taraftarıyım. Girdiğimiz roller esnasında haklarını gözeterek makul kararlar almak için uğraştım fakat yaptığın bu ihlaller canımı oldukça sıktı. Savunmanı devam ettirmeyi düşünmüyorsan eğer şikayeti bir admin aracılığıyla neticelendirebiliriz.
« Son Düzenleme: 22.10.2020 18:01 tonyc »

#4 - 22.10.2020 17:52
Belirtilen iş yeri Cafe/Restorant olarak değilde Diğer olarak göründüğünden dolayı bu rolü sergiledim.

#5 - 22.10.2020 17:56
Belirtilen iş yeri Cafe/Restorant olarak değilde Diğer olarak göründüğünden dolayı bu rolü sergiledim.

Yaptığın bu rolü kendi çapımda geçerli kılabileceğimden emin değilim. Sanıyorum ki ağır yaralı halini göz ardı ederek işyerinin önüne gidip tek bir emote ile durumu geçiştirmek istedin. Durum hakkında görüşlerim yukarıda yazdıklarımdan ibaret. Kararı bekleyebiliriz, iyi roller diliyorum.

#6 - 22.10.2020 18:15
Merhabalar, bu iletiyi kural ihlali yapan arkadaşın birlik lideri olarak atıyorum. Kişi tek başıma böyle bir rol yaptığı ve birlik dışı hareket ettiği için bizim tarafımızca birlikten atıldı. Anlaşmalı bir rol ile şikayeti geri çekmeniz şartıyla kişinin CK iznini size vereceğim. Rol sizin hoodunuzda size küfür ettiği yerden devam eder. @tonyc

#7 - 22.10.2020 18:33
Merhabalar, bu iletiyi kural ihlali yapan arkadaşın birlik lideri olarak atıyorum. Kişi tek başıma böyle bir rol yaptığı ve birlik dışı hareket ettiği için bizim tarafımızca birlikten atıldı. Anlaşmalı bir rol ile şikayeti geri çekmeniz şartıyla kişinin CK iznini size vereceğim. Rol sizin hoodunuzda size küfür ettiği yerden devam eder. @tonyc

Merhabalar, durumu göz önünde bulundurduğumuzda kişinin birlikten atılması ancak sizin yararınıza olur. Şikayet dahilinde zaten gerekli CK iznini elde edeceğim yönünde düşüncem var. Her ne kadar tat kaçıran birkaç olay yaşansa da rollerin yapıldığı itibariyle kalması taraftarıyım. Art niyetli değilim, yanlış anlaşılmasın.

#8 - 22.10.2020 18:49

Merhabalar, durumu göz önünde bulundurduğumuzda kişinin birlikten atılması ancak sizin yararınıza olur. Şikayet dahilinde zaten gerekli CK iznini elde edeceğim yönünde düşüncem var. Her ne kadar tat kaçıran birkaç olay yaşansa da rollerin yapıldığı itibariyle kalması taraftarıyım. Art niyetli değilim, yanlış anlaşılmasın.
Problem değil. Şikayet kalabilir.

#9 - 22.10.2020 19:27
Daha fazla ileri gitmenin bir manası yok, saygıda kusur etmeyelim. Şikayet düşebilir, herkese keyifli roller dilerim.