Öncelikle selamlar. Bu şikayetin açılacağından çok emindim ve bunu bekliyordum. Keşke olayları kendi tarafından anlatmayıp, sadece objektif davransaydın.
Olayları bütün şeffaflığı ile anlatalım ki, ortada hiçbir şekilde yanlış olmasın.
Gelelim şikayete. Karakterim ile tamirhanemin önünde şarkı dinliyordum ve bir anda siz geldiniz. Siz geldiğiniz esnada, Jack Holmes karakteride geldi. Benimle role girdiniz, "Bu araçlar sizin mi?" diye soru sordunuz ve ben de "Burada gördüğünüz her şey bizim." dedim. Hemen ardından tamir fiyatını sordunuz, size tamir fiyatıyla birlikte parça fiyatlarını da söyledim. Bunu söyledim diye sadece tamir fiyatını sormuştum dedin ve dalga geçtin. Bununla kalmayıp 150$ tamir fiyatını duyunca kahkaha atmaya başladın. Ben de sana komik mi diye sordum. Bu kadar saygısızlık yetmezmiş gibi, "Fazlasıyla, böyle devam edebilirsiniz." dedin. Doğal olarak ben de sizi gönderdim ve küfür ettim. Hiçbir şekilde FEAR-RP yapmadınız, bununla kalmayıp HOOD bölgesinin sahibi gibi rol yapıp;"Silas'a gel işareti yapar." diye emote verdin. Ben de geldim ve 10 saniye içinde gitmezsen, olacaklardan sorumlu değilim dedim. Seni uyarmama rağmen yine dalga geçer gibi "Tamam, aferin." dedin. Bunun üzerine emote verip silahım ile sizi vurdum.
Şimdi gelelim bir diğer konuya, Lieto Massari karakteri yerde yaralı yatarken;"Lieto'yu yakasından kavrar ve sürüklemeye başlar." diye emote veriyorum, bunun üzerine /do kanalından belirtiyorum. Arkadaş sistemsel yerden kalkıyor ve bunny-hop atarak kaçmaya başlıyor.
Kanıtlar;

Bütün söyleyeceklerim bu kadar, yetkili kararı beklemekteyim. İyi forumlar dilerim.