Konu: ck ettmeye çalıştılar ve parmı aldılar.  (Okunma sayısı 278 defa)

#0 - 22.10.2020 13:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  oyun adı Sergey_Mikaelson

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  20.10.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: ck edip parmı almaya çalışılar bende bilmeyip verdim.
T
Alıntı
1-)  Gasp rolünü gerçekleştirmek için gasp eden kişi 5,  gasp edilen kişi 3 level olmalıdır. Gasp rolünü gerçekleştiren kişi karşı tarafın en fazla $3000 parasını alabilir. 2 saatte bir gasp rolü gerçekleştirebilirsiniz. Shoot-out, drive-by ve brawl rolleri sonrası gasp rolü yapılması yasaktır.
Bunun yanı sıra, uyuşturucu, silah ve materyal gasplarını yapmanız için 5 level olmanız gerekmekedir. Alacağınız uyuşturucu, silah ve materyallerin en fazla 1/3'ni alabilirsiniz. (Yerden silah almak bu kurala dahildir. Yerden farklı bir oyuncunun silahını alamazsınız. Tespit edildiğinde işleme tabii tutulursunuz.)

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kameralarımıza saldırdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 22.10.2020 13:49 Dway »

#1 - 22.10.2020 13:12
Dostum şikayetine kanıt eklemen gerekiyor(ss veyahut video) eğer eklemez isen yöneticiler şikayetini geçersiz sayacaktır.

#2 - 22.10.2020 13:50
bilmiyordum yasak olduğunu daha sonrdan öğrenince direk şikayet açtım

#3 - 22.10.2020 14:47
Kim zorla CK etmeye çalıştı? Paranızı alan kim? Kanıtlarınız yoksa bunları sıralayın, yardımcı olalım @Dway. Özel olarak da konuşabiliriz.

#4 - 22.10.2020 14:57
hiç bana ck izni falan sormadılar direk ck etmeye çlıştılar ve paramı da Sergey_Mikaelson cüzdanımı aldı daha sonra tüm parasını alır yazdı bende bilmiiyordum almanın yasak olduğunu bende role uyarak 1.5k yı  verdim direk.

« Son Düzenleme: 22.10.2020 14:59 Dway »

#5 - 22.10.2020 15:02
Yetkili kişiye para teslim edilmiştir.   :)

#6 - 22.10.2020 15:04
Sergey Mikaelson ile konuşuldu, gasp edilen para alındı ve tarafınıza iade edilecek. Tekrarında ceza alacaksınız. Ayrıca CK rolü tamamıyla iptal olmuştur. Bunun sebebi de CK işlemi için yeterli bir sebebin olmamasıdır. Bir birlikte bulunulması CK izninin liderin elinde olduğu anlamına gelmiyor, bilginize. Yeterli bir sebebin olması gerekiyor. Oyun içerisinden yardımcı olacağım @Dway. Kilit.

CK rolünün iptali sağlanmıştır, tekrar söylüyorum. @o1Kral, @Montes, @Mirmanu.

« Son Düzenleme: 22.10.2020 15:07 Heavenly »