Konu: V-Vice Açılmalı!  (Okunma sayısı 5936 defa)

#100 - 04.08.2021 11:30
Açılsında oynayalım, güzel olacağını düşünüyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#101 - 05.08.2021 13:34
Açılması gerektiğini düşünüyorum, çünkü çoğu GTA 5 Roleplay sunucusu bu işi sadece para için yapıyor. En azından diğer sunucular bu işin nasıl yapılacağını öğrenmiş olur  ;)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#102 - 05.08.2021 13:52
@SirZosgne ile pusuda bekliyoruz  :palmiye:
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
SirZosgne,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#103 - 05.08.2021 14:02
GTA5'e yakışan bir sunucu olacağı konusunda spoiler verebiliriz. Bugüne kadar gördüğünüz tüm roleplay sunucularını unutun.  (GTA5 veya samp demiyorum...)

Ama, ne zaman? göreceğiz...
Mükemmel
10
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
Diversa, Democrituss, puesty, Zephonis, quakeN,
Vicolays, electra_,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#104 - 06.08.2021 01:06
ViceV açılmalı mı? Bence açılmamalı, nedenine/nedenlerine hemen gelelim.

Bir çok oyuncunun bilgisayarı kötü, neredeyse Vice kitlesinin %50'sinden fazlasının sistemi kötü bu sebeple Gta V açmayacaktır, açsa bile anlık olarak bir çok oyuncunun modelini renderlayabilmesi ve RP keyfini çıkartabilmeleri için güzel bir sisteme ihtiyaçları var, bir diğer neden ise Gta V platformunun SA:MP platformundan çok fazla değişik bir oyuncu kitlesine sahip olması, GTA V platformunda Text-RP diyebileceğimiz çok az ve belli başlı sunucular var, SA:MP tan bu platformdan 50-60 adet güzel sistemli oyuncunun  GTA V sunucusuna gittiğini düşünürsek diğer oradan buradan reklamdan ve Vice Platformuna yeni giriş yapacak oyuncuların ise sayısının maksimum 100-150 olacağını düşünüyorum, unutmayalım ki bu maksimum sayı: Yani GTA V oyununun fazla büyük bir haritaya sahip olduğunu düşünürsek 100-200 userla fazla kalabalık roller döneceğini düşünmüyorum, En az SA:MP'taki gibi 400-500 user gerekmekte. Ek olarak şunu da eklemek istiyorum, sesli RP'ye kesinlikle karşıyım böyle bir şey olacaksa 18 yaş sınırının konulması gerektiğini düşünüyorum, MTA platformundaki ufak kardeşlerimizin mafya rollerine hepimiz youtube önerilenlerinden aşinayız :) Text olursa çok daha iyi olabilir. Dediğimiz gibi bu platformdan çok oyuncu gelmez. Gta V kitlesinden oyuncu çekmeniz gerekmekte. Tasarım olsun oyun içi sistemler olsun fazlasıyla ilgi çekici olmalı ve her şey iyi organize edilmiş olmalı. Bu dediklerim umarım dikkate alınır. Sadede gelecek olursak sunucu text olursa ve her şey dört dörtlük olursa açılabilir. Fakat aksi olursa gerçekten desteklemiyorum.  :minigun: :vice:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#105 - 06.08.2021 02:49
GTA5'e yakışan bir sunucu olacağı konusunda spoiler verebiliriz. Bugüne kadar gördüğünüz tüm roleplay sunucularını unutun.  (GTA5 veya samp demiyorum...)

Ama, ne zaman? göreceğiz...

Yoksaa? Çok mu yakın acaba? @keddy
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#106 - 06.08.2021 22:57
İki buçuk senelik tecrübeme dayanarak birkaç kelam da ben yazmak isterim.

San Andreas'ta roleplay yaparken ne kadar keyif alıyorsanız, Gta V'te rol yaparken 100 kat fazlasını alacaksınız. Karakterinizin yüzünü istediğiniz gibi tasarlayabileceksiniz, istediğiniz gibi giydirebileceksiniz. Animasyonlar tamamen dinamik ve rollerde aktif olarak kullanırken olayı daha da eğlenceli hâle getirecek ve sizi role daha da bağlayacak. Haritanın çok büyük, insanlar birbirlerini bulamayacaklar, hayalet şehir vs. vs. gibi olacak tarzı söylemlere de kulak asmayın. Zaten sunucu açılacak ve 1 ay içerisinde aktif rol alanları, mekanlar ve insanların toplu rol yaptıkları bölgeler oluşmaya başlayacak (bu her Gta V sunucusunda böyle oldu, tecrübeyle sabit) ve oyuncular birbirleriyle rahatlıkla etkileşim hâlinde kalabilecekler. Şehrin aktif gözükmesi, hayalet kasaba değilmiş gibi hissedilmesi için 250-300 oyuncu yeterli oluyor; fazlasını zaten öp başına koy, 200 oyuncu aşağısı pek çekilmiyor Gta V. Onun haricinde Alt:V senkronizasyonu gâyet iyi.

Gta V roleplayinin şu an yeterli kitlesi var, ViceV'nin açılmasıyla birlikte daha da artacaktır. O konuda kimsenin şüphesi olmasın, epey kalabalık bir sunucu bizi bekliyor muhtemelen. Bir an önce açılması dileğiyle, tüm ekibe iyi çalışmalar diliyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum.

Gta V'deki karakterlerimden birkaç tanesini buraya koyuyorum, ne kadar farklı tiplemeler yapılabildiğinin ve Gta V imkanların ne kadar fazla olduğunu kendi gözlerinizle görmenizi sağlayayım.

Greene ikizleri

Vince

Siyahi bir oluşumumuz vardı oradan bir görüntü bu. Arkadaki kırmızılı eleman benim.

Cameron

Timothy (soldaki)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#107 - 07.08.2021 16:22
Çok büyük bir harita mevcut, oyuncu sayısına göre belirli bir alana toplansak ve herkesin herkesle rol şansı olması çok güzel olurdu. GTA 5, SA:MP'a göre kat kat farklı ve sistemler açısından daha müsait.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#108 - 07.08.2021 18:50
Beklemedeyiz :vays: :nays:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#109 - 08.08.2021 03:33
Eski pc'm olsa yok ya olmaz derdim de, gelse harbi oynanır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok