İki buçuk senelik tecrübeme dayanarak birkaç kelam da ben yazmak isterim.
San Andreas'ta roleplay yaparken ne kadar keyif alıyorsanız, Gta V'te rol yaparken 100 kat fazlasını alacaksınız. Karakterinizin yüzünü istediğiniz gibi tasarlayabileceksiniz, istediğiniz gibi giydirebileceksiniz. Animasyonlar tamamen dinamik ve rollerde aktif olarak kullanırken olayı daha da eğlenceli hâle getirecek ve sizi role daha da bağlayacak. Haritanın çok büyük, insanlar birbirlerini bulamayacaklar, hayalet şehir vs. vs. gibi olacak tarzı söylemlere de kulak asmayın. Zaten sunucu açılacak ve 1 ay içerisinde aktif rol alanları, mekanlar ve insanların toplu rol yaptıkları bölgeler oluşmaya başlayacak (bu her Gta V sunucusunda böyle oldu, tecrübeyle sabit) ve oyuncular birbirleriyle rahatlıkla etkileşim hâlinde kalabilecekler. Şehrin aktif gözükmesi, hayalet kasaba değilmiş gibi hissedilmesi için 250-300 oyuncu yeterli oluyor; fazlasını zaten öp başına koy, 200 oyuncu aşağısı pek çekilmiyor Gta V. Onun haricinde Alt:V senkronizasyonu gâyet iyi.
Gta V roleplayinin şu an yeterli kitlesi var, ViceV'nin açılmasıyla birlikte daha da artacaktır. O konuda kimsenin şüphesi olmasın, epey kalabalık bir sunucu bizi bekliyor muhtemelen. Bir an önce açılması dileğiyle, tüm ekibe iyi çalışmalar diliyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum.
Gta V'deki karakterlerimden birkaç tanesini buraya koyuyorum, ne kadar farklı tiplemeler yapılabildiğinin ve Gta V imkanların ne kadar fazla olduğunu kendi gözlerinizle görmenizi sağlayayım.
Greene ikizleri

Vince

Siyahi bir oluşumumuz vardı oradan bir görüntü bu. Arkadaki kırmızılı eleman benim.

Cameron

Timothy (soldaki)