Konu: 21'FreeWorld Şikayet 19.10.2020 FearRp YKİ RK  (Okunma sayısı 437 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 27.10.2020 21:52
Dostum gerçekten artık yorulduk senden. Mounted'inde dediği gibi, orada Fear-RP sağlamaları gereken bir üstünlüğünüz yok. Her neyse, sana attığım PM'lerdeki üslubumda bir kusur göremiyorum bu yüzden bu konu hakkında savunma yapmayacağım. Bir de Mixing demişsin fakat Alfredo Pozo bağlı bulunduğum kültüre ait bir çete üyesi, Kendrall ise IC kardeşim, bana gelip Burnout'ta yaşadığınız kavgayı anlattılar, ben de seni görüp karakterimin olağan tepkisini IC olarak sergiledim. Yanlış bir şey göremiyorum.

Bu arada normalde savunma bile yapmamam gerekiyordu çünkü açtığın şikayetteki olay esnasında oyunda bile değildim lakin ayrı bir şikayet oluşturman gerekiyordu.

#11 - 28.10.2020 04:31
Tavrına dikkat etmeni öneririm şikayet açılalı 9 gün olmuş şimdi mi yazıyorsun

#12 - 28.10.2020 10:37
Onu sonradan eklediğini unuttun galiba :D

#13 - 28.10.2020 14:10
Onu sonradan eklediğini unuttun galiba :D

Bakarsan aynı gün eklemişim ve tartışma yaratmayın, boş muhabbet.

#14 - 30.10.2020 23:39
Alfredo Pezo karakterinin yaptığı NONRP+YKI kapsamında değerlendirilecek, kişiye yönelik şikayet geri çekilse dahi cezasız kalmaması konusunda karar verildi. Ek olarak, diğer Kendrall karakteri çağırılmış ve çağırıldığı yere gidip arkadaşını dövdükleri için size saldırmış, bir problem görünmüyor.

Buna ek; Zach Crawford karakteri her 5 saniyede bir rolün ortasında /b komutuyla alakasız şeyler yazmış. Rolü böyle tereddütsüz, çekinmeden bölmek alışkanlık haline gelemez, buna izin vermeyeceğiz, ceza alacak.

İki tarafın da OOC üslubunda bir pürüz var, karşılıklı sert konuşmalar geçmiş olayın akışıyla. Takibe alıyoruz, tekrarında üslup konusunda sizler de ceza alacaksınız.