Konu: [19.10.2020] Roshan Bell Güvenli bölge ihlali/ Dm  (Okunma sayısı 112 defa)

#0 - 19.10.2020 15:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Roshan_Bell @Dola

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Kanda_Lamai @Pigfessor Rio_bell @AloneZeus Travis_Murray @pluviophile

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.10.2020 14:48

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11)Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13)Stadium
7.14)Verdant Bluffs Malikanesi

http://vice-rp.com/harita/

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ss'lerde bulunan şahıs, Travis_Murray'ın yapmış olduğu IC rp sonucu güvenli bölgede ona saldırmıştır. /Do'dan güvenli bölge olduğunu bildirmemize rağmen Dm'ye devam etti. /Do'dan belirttiğimiz şeylere Rp yaparak cevap veriyor ve zaten Ss'lerde gözükmektedir. Güvenli bölgenin bile ne işe yaradığını bildiğinden şüpheliyim çünkü şahıs yazılanları anlamıyor ve aynı şeyi yapmaya devam ediyor. Yakınlarda bulunan Rio_Bell'e de aynı bölgede saldırarak bayıltıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - https://cdn.discordapp.com/attachments/719125530573799448/767717424941236235/sa-mp-097.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/719125530573799448/767717450602250254/sa-mp-099.png

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 19.10.2020 15:59
Dün akşam rp olarak başkaları ile kavga ediyorduk,kendisi olay yerine bisikleti ile gelip bize yardım etmişti.Ertesi gün teşekkür rp'si yapmak için yanına uğradım.Kendisi ile daha önce hiç kavga etmemiş olmamıza rağmen "Bana saldıran sen miydin?" diyip Gym'de saldırmaya başladı,karşılık vermedim güvenli bölge olduğu için.Beni bayılttı bu sırada Logan arkadaşım ssleri almıştı zaten.

#2 - 19.10.2020 19:42
Bu şikayeti oluşturan birey olarak şikayetimi geri çekiyorum. Konuşup anlaştık, sözler verildi.

#3 - 19.10.2020 21:16
K&A