Konu: Ballarini Crew bir çok hile.  (Okunma sayısı 1479 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.10.2020 23:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arthur Ballarini @gayrımeşhur  Nathan Landolfi @Lerenzo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @mobster @Yusarov @meikaN @nulante @Efe0 Adrian Wilson

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:farklı tarihler videolarda gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:3. parti programı.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aşağıda açıklıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Öncelikle ilk wallhack şüphem aşağıdaki videodadır. Kişi bizi görmüyorken birden bire geliyor ve direk bize odaklanıyor ve çarpıyor. Bunla ilgili şikayet ve video linkini aşağıya bırakıyorum.

Daha sonra kişilerle bu gün 2. olayda çok büyük bir açıklarını görüyorum. Kişi yine ismimizi görmeden bize sıkıyor ve şurada özellikle dikkat edin. Bizimle daha hiç bir bağlantısı bile olmayan Adrian Wilson karakterine aimi nasıl kayıyor iyi izleyin. Bu videoda aim ve wallhack kullandığı çok belli bir şekilde gözüküyor. Özellikle videoyu yavaşlattım ve yakınlaştım. Bu kısma @Efe0 şahitlik edebilir. Hatta detaylı izleyin 3 kişi arasında sürekli aim hackı kayıyor. Resimdede arkadaşımın çektiği ss var karakterin Arthur Ballarini olduğunu kanıtlıyor.
Spoiler: GösterGizle

Ve son mevzu ise Nathan karakterinden geliyor. Aşağıdaki videoda görüldüğü gibi ansızın birden düşüyorum. Hilenin ne olduğuna anlam verebilmiş değilim.

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin hile kullandıkları çok net belli. Tartışmasız. Benim talebim kişilerin cezayı alması ve şöyle bir şey var. Harry Ruthland bu rol sonrasında silahını kaybetmişti. Eğer kişiler hile olmasaydı bizde orada vurulmazdık. Biz bu rollerin iptalini, Harry'e silah iadesini ve kişilerin gerekli cezaları almalarını talep ediyoruz.

« Son Düzenleme: 18.10.2020 23:20 Noptech »

#1 - 18.10.2020 23:17
Hile ve sürekli tekrar eden kural ihlallerinin mağduriyeti yaşayanlardan birisi benim, silahıma polis ekiplerinin el koyduğu SS: https://www.upload.ee/image/12406534/sa-mp-445.png

Olası bir durumda silahımın iadesinin yapılacağının görüntüsü: https://www.upload.ee/image/12406532/sa-mp-448.png

Raw

*
v2 Oyuncusu
#2 - 18.10.2020 23:18
Olayla ilgim yok, PD ile roldeydim.

#3 - 18.10.2020 23:19

Kesin yoktur.

#4 - 18.10.2020 23:23
savunma yapacağım ilerleyen saatlerde

#5 - 18.10.2020 23:25
savunma yapacağım ilerleyen saatlerde

Zaman kazanmaya uğraşmayın. Her şey belli.

#6 - 18.10.2020 23:25
Ben ateş etmedim, olay olduğunda pd ile roldeydim. @Heavenly durumu onaylayabilir.

#7 - 18.10.2020 23:26
savunma yapacağım dedim, yapacağım. gerisi seni değil yöneticileri ilgilendiriyor savunmamı bekleyeceksin.

#8 - 18.10.2020 23:32
Videolarda her şey belli. Kişiler baştan sona kural ihlali ve hile, yönetici kararı bekliyorum.
« Son Düzenleme: 18.10.2020 23:34 Yusarov »

Raw

*
v2 Oyuncusu
#9 - 18.10.2020 23:57

Kesin yoktur.

Arkadaşım, senin boş beleş iftiraların için zamanım yok. İkisi aynı rol değil hala ne anlatıyorsun.