Konu: [18.10.2020 Valerio_Milagrosa - Paul_Carbone - Ronald_Hammerberg] İhlal.  (Okunma sayısı 209 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.10.2020 21:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Paul Carbone ( @Smokey ) - Ronald Hammerberg ( @vodka ) - Valeria Milagrossa ( @Oberr )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gerek yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.10.2020 / Akşam saatleri.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: İl-legal kural ihlali, alt kısımdaki fotoğraflarla açıklamaya çalıştım.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler siviller fakat silahlı bir şekilde il-legal role dahil oluyorlar. @breackner 'dan izinli olduklarını söylediler fakat uyarı almışlar, izinleri olmadığı bir şekilde bu role giriştiler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli işlemin uygulanması.

#1 - 18.10.2020 22:13
Burada bizi breacknacker uyardı ve tek seferlik iznini verdi, bu kuraldan IC sicillerimiz olduğundan olmayacağını sayıyorduk fakat bir seferlik uyarı geçildi tekrarında jail yiyeceğimizi söylediler zaten.

#2 - 18.10.2020 22:27
Burada bizi breacknacker uyardı ve tek seferlik iznini verdi, bu kuraldan IC sicillerimiz olduğundan olmayacağını sayıyorduk fakat bir seferlik uyarı geçildi tekrarında jail yiyeceğimizi söylediler zaten.
Kendisiyle konuştum, uyarı verdiğini fakat izin vermediğini söyledi. Bu doğrultuda açmak istedim.

#3 - 18.10.2020 22:31
İl-legal rol yapabilmek için bir birlikte olmak zorunda değiliz diye biliyorum. Böyle bir şey varsa, realistislik sıfır zaten :D İki ittifak arasından tanıdıklarım var, silahlı bir insan olduğum ve yalnızca oraya izlemeye gittiğimi de ekleyerekten; Destek için gittiğimi söyleyebilirim. Sıkarken, il-legalliğe karşı bir şey söyleyip/yaparken bile ss yok. @breackner İsimli yetkili de şahittir, kendisinin izni olduğunu @Smokey söyledi. Yetkilinin şahitliğini oyun üzerinden aldıktan sonra SS'i kendisi salabilir gibi. Yoksa admin görmesi durumunda, bize şahitlik verebilir. İYİ FORUMLAR:)

#4 - 18.10.2020 22:34
İl-legal rol yapabilmek için bir birlikte olmak zorunda değiliz diye biliyorum. Böyle bir şey varsa, realistislik sıfır zaten :D İki ittifak arasından tanıdıklarım var, silahlı bir insan olduğum ve yalnızca oraya izlemeye gittiğimi de ekleyerekten; Destek için gittiğimi söyleyebilirim. Sıkarken, il-legalliğe karşı bir şey söyleyip/yaparken bile ss yok. @breackner İsimli yetkili de şahittir, kendisinin izni olduğunu @Smokey söyledi. Yetkilinin şahitliğini oyun üzerinden aldıktan sonra SS'i kendisi salabilir gibi. Yoksa admin görmesi durumunda, bize şahitlik verebilir. İYİ FORUMLAR:)
Hayır, bir il-legal oluşuma mensup olmak zorundasınız ve belirli bir süre geçmesi lazım. Anlaşılan yetkilinin sözünü yanlış anlayarak böyle bir sorun yaşanmış, yanlış anlaşılma oldu ve bu yüzden bu role girdiyseniz sorun yok, kasıtlı olarak girdiğinizi düşündüğüm için açtım. Ama sivilken bu tarz rollere yeltenmek hatalı diye biliyorum.

#5 - 18.10.2020 22:41
Yaşanılan rol hakkında rapor geldiğinde Paul Carbone'nin orada olduğunu ve birliğinin olmadığını fark ettim. Kendisinin il-legal geçmişi epey kabarık ve kısa süre içerisinde birlik açacaklarını söylediği için bu seferlik bu tarz rollere girmemesi için uyardım, izin vermedim. Valerio Milagrosa ve Ronald Hammerberg'in orada olduğunu görmedim ve onlar ile bir iletişimim, iznim olmadı.

#6 - 18.10.2020 22:43
Yaşanılan rol hakkında rapor geldiğinde Paul Carbone'nin orada olduğunu ve birliğinin olmadığını fark ettim. Kendisinin il-legal geçmişi epey kabarık ve kısa süre içerisinde birlik açacaklarını söylediği için bu seferlik bu tarz rollere girmemesi için uyardım, izin vermedim. Valerio Milagrosa ve Ronald Hammerberg'in orada olduğunu görmedim ve onlar ile bir iletişimim, iznim olmadı.
Anlaşılan arkadaşlar seni yanlış anlamış, şikayeti geri çekmem en doğrusu olur. Durduk yerde kimse ceza almasın, sağlık olsun.

#7 - 18.10.2020 23:40
K&A.