Konu: Charles Vaccareli - @Incryz | Aimbot  (Okunma sayısı 637 defa)

#20 - 21.10.2020 01:06
Spoiler: GösterGizle
Merhaba, bu videoda hileden yasaklanmıştım, ceza kayıtlarım kontrol edilebilir. Karakterim yasaklandı ve yeni karakter oluşturdum ve benzer isim koydum. Ve artık hile kullanmıyorum eskiden yaptım evet ama cezamı aldım. Birlik liderinin haberi var demek ki birliğinde hileci bulunduruyor tarzı bir şey demişsin bunu diyenler kendi birliğinde 2 defa hileden yasaklanmış oyuncuyu oynatması peKi.
Gerekli kontrolleri yetkili yapıp, sonuçlandırabilir.

Kişi bu videoda hile kullandığını itiraf etti fakat yasaklanan karakter videodakiyle aynı değil.

Merhaba, bu videoda hileden yasaklanmıştım, ceza kayıtlarım kontrol edilebilir. Karakterim yasaklandı ve yeni karakter oluşturdum ve benzer isim koydum. Ve artık hile kullanmıyorum eskiden yaptım evet ama cezamı aldım. Birlik liderinin haberi var demek ki birliğinde hileci bulunduruyor tarzı bir şey demişsin bunu diyenler kendi birliğinde 2 defa hileden yasaklanmış oyuncuyu oynatması peKi.
Gerekli kontrolleri yetkili yapıp, sonuçlandırabilir.

Ya arkadaşım, insanları kandırmayı bırak. Yasaklanan karakterin bu değil. Zaten kanıtları bırakmışım. Başka yalan mı bulamadın?

:-\
Dostum birbirimizi kandırmanın alemi yok. Video da "VaccareLi" sin. Banlanan hesabın "VaccareLLi".

Yasaklanan karakterin iki "L" ile:

Video ve forumdaki ismin tek "L" ile:

#21 - 21.10.2020 09:39
@Manifesto hileymişim, bunuda yeni görüyorum 🤯. Ban talebimi istiyorum. Sunucudaki DM ekibi gidince yeni forum hesabı açacağım.

#22 - 21.10.2020 11:36
Şimdi sen açıklayıcı bir savunma yaptın mı bu şikayet konusuna? Önceki banlanma durumun Aimbot değildi(?) nereden çıkardın onu da anlamadım, videoyu silmişsin-başaramamışsın. Yapma böyle şeyler, son kez yeterli bir savunma bekliyoruz. Daha sonrasında yetkili kararı bekleyelim.

#23 - 21.10.2020 11:37
@Fabrodo üslubundan dolayı uyarı puanı aldı.

22/07'de eski karakterin Heavenly tarafından hileden dolayı yasaklanmış, aynı ayın 25'inde tekrar aimbot kullanarak bu video çekiliyor. Yasaklı bir karakter ile bu videoyu çekmen mümkün değil.

Yönetimi kandırmaya girişimi ve üst üste iki kez hile kullanmasından dolayı @Incryz forum hesabı ile beraber yasaklanacak.