Konu: Ortak Nezaket - Bajiaro_Tyrone  (Okunma sayısı 161 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.10.2020 16:24
.

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bajiaro_Tyrone

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
l
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rol içinde ettiğim hakareti OOC konuşmaya taşıdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 18.10.2020 16:26 crewisgang »

#1 - 18.10.2020 16:38
Chat kısmının yukarısını almaman yönetimi kandırmak için güzel taktikmiş. Savunma geliyor, beklemede kal.

#2 - 18.10.2020 16:42
Açıklamamı belirttim, rol içerisinde yapmış olduğum hakaretten dolayı pm'den bana ulaşarak hakaret ettin.

#3 - 18.10.2020 16:45
Arabayı tamir etmek için gittiğimde seni buluyorum, sonrasında ise arabanı tamir ediyorsun orada bekleyerek yanındaki kişiyle laflıyorsunuz. "MÜSADE EDER MİSİN?!" ithamında bulunuyorum, saçma bir şekilde "siktir git, salak" gibi kelimeler kullanıyorsun. /pm kısmından saçma rol yaptığını ifade ettiğimde dalga geçer gibi /PM- yapıyorsun. Screenshot kısmında görüldüğü gibi "dell capslock" diye dalga geçiyorsun. Yanlış anlaşılma olmasın rolden dolayı sana o lakabı koymadım,(low) lakabını.
Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 20.10.2020 16:09 Zaharyas »

#4 - 18.10.2020 16:49
Dalga falan geçtiğim yok caps lock açarak yazmanın kışkırtıcı olacağını düşündüğümden dolayı yanlışlıkla yaptığımı ve bu hatamı düzeltmek için sana öyle bir geri dönüş yapmayı düşündüm ve yaptım dalga geçilebilecek bir yer göremiyorum. Daha sonra hala tamir esnasında olan aracın sen geldiğin gibi yok olmasını istediğin için IC olarak öyle bir tepki verdim, anlatmak istediğim kimse tamirhane kısmında keyfi beklemiyor. Pekala hata yaptığımı varsayalım, hataya hata ile mi karşılık veriyorsunuz?

#5 - 18.10.2020 16:52
Herhangi bir şekilde yönetimi kandırmaya çalışmıyorum her şey belli yerli yerinde IC hakaretten dolayı IC şekilde karşılık vermelisin. Hoşuna gitmeyen veya yanlış bir şey yaptığımı görüyorsan ekran görüntüsü alıp şikayet açabilirsin ve bende savunmamı yapabilirdim.

#6 - 20.10.2020 14:47
Yaşanılan olayı aramızda çözdük şikayetimi geri çekiyorum.

#7 - 22.10.2020 03:34
K & A.