Dün sabah kişi baha bahsettiği gibi PM attı ancak görülen o ki sadece kendi işine gelen kısımları atmış, konuşmanın tamamını atacağım (https://www.upload.ee/files/12404546/Sefec_Kifin_2.txt.html) Ayrıca görüldüğü üzere kişiye iyimser ve yapıcı bir şekilde IC çözüm odaklı yaklaştım, parayı atmasını söyledim ancak kişi halen daha parayı atmamakta ısrarlı görünüyor ki konuşmadan saatlare geçmesine rağmen halen daha para gelmedi. Kendisi mağdur eden taraf olmasına rağmen bu kadar üste çıkmasına anlam veremiyorum. Kişi bilgisayarının 2 gün bozuk iddaa ediyor. Bozuk olsa da olmasa da bu beni bağlamaz anlaşmaya uymak zorunda ancak ben yine de anlayış gösterip ekstra 2 gün beklemişim ayın 15-16 tarihinde ödemesi gerekeni süreyi 17-18 tarihine kadar sarkıtmışım. Kişi benden daha nasıl bir iyi niyet göstermemi bekliyor anlamış durumda değilim. Kişi darlandığını iddaa ediyor, eğer ki yanılmıyorsam ayın 17 ve 18'inde kişiye ulaştım. 17sinde yarın ödeyeceğim diye söz verdi. 18inde ise ödemesi gerekirken beni sürekli oyaladı ve ödememek için elinden gelini yaptı. Kişinin ceza yemesi hoşuma gidecek değil bu yüzden uyardım sonradan kişi bu durumu ciddiye almadığını görünce şikayet oluşturdum. Kendimce kişinin savunabilecek bir tarafı yok her şey oldukça açık, artık özür dileyip parayı vermesi gereken yerde hala öyleydi böyleydi diye diretiyor. Kararı yönetime bırakıyorum, eğer kişi parayı verecekse hala ılımlı bir yaklaşım sürdüreceğimi bilinmesini istiyorum. (kişi ile konuşurken elektriklerim kesildiği için oyundan düştüm)
#2 - 18.10.2020 14:46
Konu: [18/10/2020 Sefec Kifin] - IC Dolandırıcılık + OOC Yalan (Okunma sayısı 333 defa)