Konu: ARŞİV  (Okunma sayısı 588 defa)

#10 - 19.10.2020 00:19
Sende Haşhaşi değilsin 4 kişi koskoca onayli hoodu basiyorsun ve bana Retared rp yapiyorsun diye şikayet açiliyor.Bence ben değilde siz yapiyorsunuz orada 30 kişinin 30 unada sıksaydım eyvallah hakliydiniz ama alacağim adama sıktım ve gittim senin 30 kişi olman bütün haklara sahip olacağin anlamina gelmez.
« Son Düzenleme: 19.10.2020 00:20 Crown_Jhonson »

#11 - 19.10.2020 07:03
Pekala, senin yaptığın o bölgedeki şey ölüm fermanı imzalamaktan başka bir şey değil. Afedersin ama kimse burada Jason Statham rolü yapmıyor. Orada senin CK iznini sormamışlar fakat bu iznini buradan isteyemeyecekleri anlamına gelmez. Bir ihlal söz konusu ki yaptığınız aşırı derecede bir fear rp kural ihlali var. Siz orda Martelli'yi RK'e düşürdünüz kabul fakat diğer 20 adamın eli armut toplamıyor değil mi? Kalbini de sökerler kafana da sıkarlar. Orada CK izni istememe konusuna tekrar gelecek olursak da birbirimizi kandırmaya gerek yok dostum, o esnada vermeyeceğini gayet iyi biliyoruz.
Karakteriniz daha mantıklı hareket ederek IC bir fırsat kollayarak, dikkatlice davransaydı neden işe yaramasın? Bunun yerine direkt olarak emoteu bile belirtmeden Martelli'e odaklanmışsınız.
« Son Düzenleme: 19.10.2020 07:21 akaJustice »

#12 - 19.10.2020 15:03
İlk olarak şunu söylemek istiyorum ben ck izni vermeden hiç bişey yapamazsın bana ck konusunda.İkinci olarak ben Martelliden 1 kurşun bile fazla yemedim 3 kurşun yedim ve kaçırıp bıraktılar beni ck etmediler yani 3 kurşun ve beni helikopterle alarak tedavi olmaya götürdüler birliktekiler sonrasında ise RK sürem bittiğinde tekrar normalce devam ettim rollerime Martelli karakteri ile önceden de ic sorunlarımız olduğu için ben sadece ona ateş ettim dediğim gibi 30 kişiyle derdim yok Martelliyle vardı bende Martelliye ateş ettim.Evet 30 kişiye sıkmış olsam haklıydınız fakat ben işimi halletim kaçarken yakalandım ve 3 kez olmak üzere vuruldum ve rolumu yaparak iyileştirildim.Beni kaçırdığı yere bizden destek gelince zaten beniim yaralarıma müdahele edildi bana herhangi bir ck işlemi uygulanmadı birliğimizin küçük düşmemesi uğrunada zaten bunu yapmalıydım Martelli karakterini RK ya düşürdüğümden sonra hala elinde silahla gezmeye devam ediyor.Martelli karakterini vurmam ck olacağım anlamına gelmez ona bakılırsa sizde bizim liderimiz olan Pakrad_Kasparov'u vurdunuz bunuda ck olmayı göze alarak yaptınızmı?
« Son Düzenleme: 19.10.2020 16:17 Crown_Jhonson »

#13 - 19.10.2020 15:12
Dostum, forumu ve şikayetleri takip etmeni öneririm orada hiç bir kural ihlalu yoktu ve 4 5 kişi değil yaklaşık 12 kişi geldik ve oluşumundaki dostlarin şikayeti geri çekti savunmamuz üzere. Konuyu saptırma ve bu konuya odalan lütfen. Ck iznini almadık zaten bu şikayette yetkililere talep ediyoruz role göre. Başka bir savunma açıklama yapmayacağım sürekli aynı şeyi tekrarlamaya gerek yok. Yönetim kararını bekleyeceğim.

#14 - 19.10.2020 15:47
İlk olarak şunu söylemek istiyorum ben ck izni vermeden hiç bişey yapamazsın bana ck konusunda.
Bu kafayla gidersen zaten senden beklenen hareket de bu olurdu.

#15 - 19.10.2020 16:40
Ben kendimi ck ettirecek bir hareket yapmadım. Üslubunu koru.

#16 - 19.10.2020 16:42
Üslubumu bozduğumu düşünüyorsan gerçekten sorunlar var demek bu arada, ağzımı bozmadım bile. Kendini CK ettirecek bir hareket de açık açık yaptın bana kalırsa. Kararları ben değil yöneticiler veriyor ama bildiğimiz gibi. Şu an yaptığımız şey buradan atışmak dışında bir şey değil, bekleyelim ve sonuçlansın.

#17 - 19.10.2020 18:19
3 kurşun yedim diyip duruyorsun 3 kurşun yiyip düştün zaten napalım yaralıya bir daha mı sıkalım. Ck iznini istesek vermeyeceğini biliyorduk istemedik. Ben sana ooc ceza almaman için admine alternatif sundum ya karakteri o rolde ck olmuş gibi devam etsin ya da ceza almasını talep ediyorum diye. Gerekli kararı yetkili verecektir ve şikayet sonuçlanabilir.

#18 - 19.10.2020 18:39
Benim orada Martelli karakteirne sıkmamada anormal bişey yokki patronum yerde diyorum yerde Pakrad_Kasparovu düşürüp silah doğrultuyordu bende sıktım bunda yanliş birşey yok tekrar söylüyorum 30 kişi olmaniz bütün haklara sahip olduğunuz anlamina gelmez.

#19 - 19.10.2020 19:46
@Crown_Jhonson Pilot/Örnek Oluşumlar arasında bulunan bir oluşumdasın. Birlik liderlerinin sana bu durumu açıklamaması üzücü.
Olay senin orada Luciano_Martelli'yi vurman değil, vurabilirsin ama 30 tane silahlı adamın yanında patronların yerde yatarken seni fark etmedik diye kaçmak yerine, silahını çıkartıp korkusuzca Luciano_Martelli'yi vurursan o zaman karakterinin ölüm iznini vermen gerekir ya da fear-rp ihlali yaptığın için ceza alman gerekir, bu kadar basit.
Luciano Martelli'ye SIKMAYACAKSIN, fark edilmediysen KAÇACAKSIN! Eğer sıkarsan fear-rp ihlali olur.