Konu: [17.10.2020 - Luciano Martelli] Yaralı Kural İhlali, Silah Kural İhlali  (Okunma sayısı 560 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.10.2020 23:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @akaGrower

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Replika @satori

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.10.2020 - 23:11

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı Kural İhlali, Silah Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşın ihlal yaptığı açık bir şekilde gözüküyor. 22:27'de vuruluyor, 23:11'de hiçbir şey olmamış gibi aktif bir rol ortamına katılıyor. Silahlı çatışma rolüne dahil oluyor. Tek amacı DM. Emotesiz bir şekilde silah sıktığı da açık bir şekilde gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ekran görüntülerinde en sonda bulunan fotoğraf ve şu anda yaptığı hareketler. Üzücü.

« Son Düzenleme: 18.10.2020 01:18 BatuhanC »

#1 - 18.10.2020 00:52
Toxic ruhunuzdan bir an önce arınmanız gerekiyor.

#2 - 18.10.2020 00:54
Rk konusunda gelecek olursak, daha önceden vurulan ve trolleyen birisi tarafından vuruldum. Olay için rapor attım fakat yetkililer cevap vermedi, bu yüzden rk rolü yapmadım.

Emotesiz silah kullanımına gelecek olursak, bana karşı pompalıyla sıkıyorsun bende sana deagle çekiyorum. Ufak silahlarda (pistol, deagle) emote vermeden silah çekilebilir.

Burda kişi vuruluyor, kalkar kalkmaz direkt olarak bana sıkıyor.

Olaylar bundan ibaret, söylediğim gibi rapor atıp yetkiliye bildirmek istedim fakat raporuma cevap verilmediği için böyle bir şey yaptım. Zaten kişi hakkında şikayet oluşturulacak.

#3 - 18.10.2020 01:01
Ortada bir ihlal yok. Bir ihlal olduğunu düşünüyorsan rolün sonrasında şikayetini açabilirdin. Rol sonrasında şikayetini açmak yerine RK ihlalini yapıyorsun. Üstelik vurulmanın hiçbir şekilde trolling ile bir alakası yok. Thomas karakteri Kasparov birliğinden. Zaten aktif bir çatışma olmuş hala da belirli aralıklar ile devam ediyor.  Trolling olmadığı gayet açık ve net. Kasparov birliğinden bir üye tarafından vuruluyorsun. Vurulmayı yediremeyip kural ihlaline başvuruyorsun. Şikayeti açmamı yediremeyip emoji atmanız da bir hayli saçma. Raporuna cevap geldi ya da gelmedi. Kafana göre bunu kendin belirleyemezsin. Ortada bir ihlal var.

#4 - 18.10.2020 01:11
Ortada bir ihlal yok. Bir ihlal olduğunu düşünüyorsan rolün sonrasında şikayetini açabilirdin. Rol sonrasında şikayetini açmak yerine RK ihlalini yapıyorsun. Üstelik vurulmanın hiçbir şekilde trolling ile bir alakası yok. Thomas karakteri Kasparov birliğinden. Zaten aktif bir çatışma olmuş hala da belirli aralıklar ile devam ediyor.  Trolling olmadığı gayet açık ve net. Kasparov birliğinden bir üye tarafından vuruluyorsun. Vurulmayı yediremeyip kural ihlaline başvuruyorsun. Şikayeti açmamı yediremeyip emoji atmanız da bir hayli saçma. Raporuna cevap geldi ya da gelmedi. Kafana göre bunu kendin belirleyemezsin. Ortada bir ihlal var.

Konuyu uzatmak istemiyorum. Herkes vurulmuş, tek kişi 30 kişinin arasına girerek tek bana sıkması Trollnig olarak değerlendiriyorum, böyle bir şey yok bu düpe düz gelin benim kafama sıkın gibi bir şey. Üstelik kişi beni vurmadan önce vuruluyor, bunun kanıtlarını attım. Yapılan bir ihlal yüzünden Layton Adams ve birliğinin rolü iptal edildi, bunda da bir sorun olacağını sanmıyorum. Emojilere üzülüyorsanız, daha önce benim postlarımın atlına attığınız emojileri geri çekin, söz bende çektireceğim.

#5 - 18.10.2020 01:12
Rk konusunda gelecek olursak, daha önceden vurulan ve trolleyen birisi tarafından vuruldum. Olay için rapor attım fakat yetkililer cevap vermedi, bu yüzden rk rolü yapmadım.

Emotesiz silah kullanımına gelecek olursak, bana karşı pompalıyla sıkıyorsun bende sana deagle çekiyorum. Ufak silahlarda (pistol, deagle) emote vermeden silah çekilebilir.

Olaylar bundan ibaret, söylediğim gibi rapor atıp yetkiliye bildirmek istedim fakat raporuma cevap verilmediği için böyle bir şey yaptım. Zaten kişi hakkında şikayet oluşturulacak.

İnsanları kandırmaya çalışman hoş değil.

SS'i 42 saniye kala almissin. Acaba 117 saniye önce ne oldu? 117 saniye 2 dakikaya tekabül ediyor bilgine sadece 3 saniye eksik... Hadi bu dediklerim olmadi diyelim. Tüm bu dediklerimi bi kenara alalim olmamis gibi varsayalım. 28 geçe vurulan bir adam seni nasıl 29 geçe düşürebilir? Silahla yaralanma süresi 3 dakika diye biliyorum.

Dediğim gibi insanları kandırmaya çalışman hoş değil.
« Son Düzenleme: 18.10.2020 01:24 satori »

#6 - 18.10.2020 01:24
Detaylı bir açıklama gelecek. Yönetimi kandırmaya çalışman hoş değil. Photoshop iyiymis bu arada.

#7 - 18.10.2020 01:25
Spoiler: GösterGizle

:))) Luciano Martelli karakteri 22:27 saatinde vuruluyor, Thomas Alonso 22:28 de vuruluyor. Ayriyeten kendi attığı sste /timestamp üzerinde saat 22:30'a geliyor,  SS'ler ile oynanmış....  @akaGrower 'e açılan bir önceki şikayette sunucuya/yönetime karşı tutumunu gördünüz, burada da yetkilileri kandırmaya çalışıyor. Doğruları bildiği halde. :/ Sunucuya karşı tutumundan, birden fazla ihlalden ve yetkiliyi kandırmaktan yasaklanmasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 18.10.2020 01:32 Replika »

#8 - 18.10.2020 01:30
Kimseyi kadırdığım falan yok. Bu tarz şeyleri photoshop ile değiştirecek bilgiye sahip değilim. Zaten replika benden ekran görüntüsü istedikten iki dakika sonra ona direkt aynı ekran görüntülerini attım. İki dakika içinde chatlogu değiştirebilecek kabileyi olan arkadaş var ellerinden öperim. Bir önceki mesajlarıma gelecek olursak, doğruları söylemek yasak ise banlayabilirsiniz.

Son iletimdir, daha fazla sizinle tartışmaya girmek istemiyorum. Herkese iyi geceler.

Söylediklerimin hala arkasındayım.

#9 - 18.10.2020 01:35
Kimseyi kadırdığım falan yok. Bu tarz şeyleri photoshop ile değiştirecek bilgiye sahip değilim. Zaten replika benden ekran görüntüsü istedikten iki dakika sonra ona direkt aynı ekran görüntülerini attım. İki dakika içinde chatlogu değiştirebilecek kabileyi olan arkadaş var ellerinden öperim. Bir önceki mesajlarıma gelecek olursak, doğruları söylemek yasak ise banlayabilirsiniz.

Son iletimdir, daha fazla sizinle tartışmaya girmek istemiyorum. Herkese iyi geceler.

Söylediklerimin hala arkasındayım.

Pekala, /timestamp  yalan söylüyor o halde. Yetkili kararını bekleyebiliriz.