Konu: [14.10.2020] Kendrick Marshall - Deathmatching  (Okunma sayısı 314 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 15.10.2020 00:30
Alıntı
Aktif olarak rol yaptığımız yere gelip masa sandalye kurarak oraya kuruluyorsunuz. Ben zenci rolü yapıyorum, gelip size normal bir şekilde "Siz kimsiniz" diye sormam normal bir durum. Bu soruya karşılık hemen agresif  tavırla karşılık verdiniz. Başka birşey söyleme gereği duymuyorum, zaten gerekli savunma @o1Kral  tarafından yapıldı. İyi forumlar.

Oraya masa&sandalye kurduğumuza dair bir SS atar mısın? Hiçbirimiz hiçbir zaman oraya masa&sandalye kurmadık zaten, ki kursak da bu sizin kendinizce "hood"unuz belirlediğiniz yere karşı bir hamle olarak gözükmemeli. Burada konu masa&sandalye kurup kurmamaktan ziyade sizin elinizde somut bir delil olmamasına rağmen (? zaten kurmadık) yalan söylemeniz. Bu arada aktif olarak rol yaptığınızı yukarıda da belirttiğim üzere hiç görmedim. Halihazırda bir "hood onayı"nız da yok zaten.

Biraz gerçekçi olalım. Biz o mekana sadece bugün gittik ve 20-30 dakika taş çatlasa durmuşuzdur. Orada da kendi aramızda gerek İtalyanca gerek normal konuşarak rolümüzü çevirdik zaten. Size karşı ne bir laf attık ne başka bir şey yaptık sebepsiz yere. Gelip bizimle role giren sizdiniz zaten. Yukarıda da detaylıca cevabımı verdim zaten. Başka savunma yoksa yönetici kararını bekleyebiliriz.
Kardeşim benim "onaylı hood" deyip duruyorsun. Orada iki tane iş yerimiz var ve oranın hakimiyetini sağlamak için yeterli birşey. Hood'umuza 4-5 kişi gelip orada duruyorsunuz ve sizin yanınıza gelip sadece "Siz kimsiniz" diyorum. Ters cevaplar veriyorsunuz, laf atıyorsunuz. Neyse, savunmalar yapıldı sonuçlanabilir.

#11 - 15.10.2020 13:19
Selamlar, iyi forumlar.

Onaylı Hoood değil, onaylı hood olmasına gerek yok. Bizim orada 2 işyerimiz var, orası bizim hakimiyetimizde. Orada gerekli FEAR-RP'ler sağlanması gerekli. Daha önce, Giampiero karakteri geldiğinde biraz FEAR-RP yaptığını gördüm. Ama bu sefer, olmadı gibi gibi.

#12 - 15.10.2020 16:19
Selamlar, iyi forumlar.

Onaylı Hoood değil, onaylı hood olmasına gerek yok. Bizim orada 2 işyerimiz var, orası bizim hakimiyetimizde. Orada gerekli FEAR-RP'ler sağlanması gerekli. Daha önce, Giampiero karakteri geldiğinde biraz FEAR-RP yaptığını gördüm. Ama bu sefer, olmadı gibi gibi.

O sokakta aktif rol çevirdiğinize hiç şahit olmadım dediğim gibi ve bir sokakta 2 işyeriniz olunca orası sizin hakimiyetinizde mi oluyor? O zaman Verdant Bluffs, Temple'da bizim de işletmelerimiz var oralar da bizim hoodumuz? Böyle bir mentalite yok. Bir yerde işyeriniz olunca orası hoodunuz olmaz. Ve size Fear RP sergilememiz için hood onayınız olmalı veya bilhassa mekanınızın içinde olmamız lazım. Mekanınızın karşısındaki yerdeyiz ve hood onayınız yok. Hood onayını geçtim onay beklemiyorsunuz bile, o bölgede aktif rol yaptığınızı hiç görmedim dediğim gibi.

#13 - 15.10.2020 18:53
Selamlar, iyi forumlar.

O sokakta aktif rol çevirdiğinize hiç şahit olmadım dediğim gibi ve bir sokakta 2 işyeriniz olunca orası sizin hakimiyetinizde mi oluyor? O zaman Verdant Bluffs, Temple'da bizim de işletmelerimiz var oralar da bizim hoodumuz? Böyle bir mentalite yok. Bir yerde işyeriniz olunca orası hoodunuz olmaz. Ve size Fear RP sergilememiz için hood onayınız olmalı veya bilhassa mekanınızın içinde olmamız lazım. Mekanınızın karşısındaki yerdeyiz ve hood onayınız yok. Hood onayını geçtim onay beklemiyorsunuz bile, o bölgede aktif rol yaptığınızı hiç görmedim dediğim gibi.

Hood onayım var, gibi bir şey dedim mi sence? Bak benden de sana bi tavsiye: Dikkatli oku.

O sokakta, önceden de rol yapıyoruz, yapmaya devam ediyoruz. Eğer bu doğru olmasaydı sen nasıl bulup bizle iletişime geçecektin kolayca? Bunun açıklamasını yapar mısın? Ayrıca, kuralları dikkatli okumanı tavsiye ediyorum. FEAR-RP yapman için, HOOD onayımın olması gerekli değil. Karşında 8-9 kişi olsa ve sen tek başına olsan FEAR-RP sergilemeyecek misin? Bunun cevabını bekliyorum. Fear-rp sergilemen için HOOD onayıma gerek yok dediğim gibi. Oradaki işyerlerini almışız ve orada aktif olarak rol sürdürüyoruz. Eğer orada aktif olarak rol sürdürmeseydik sizle dalaşmazdık. Bunu sen de benden iyi biliyorsun, kabul etmelisin. FEAR-RP sadece hood onaylı birliklere yapılmaz. Tavsiyelere önem verirsen iyi olacaktır. :o :o :) :)

#14 - 15.10.2020 21:13
Selamlar, iyi forumlar.

Hood onayım var, gibi bir şey dedim mi sence? Bak benden de sana bi tavsiye: Dikkatli oku.

O sokakta, önceden de rol yapıyoruz, yapmaya devam ediyoruz. Eğer bu doğru olmasaydı sen nasıl bulup bizle iletişime geçecektin kolayca? Bunun açıklamasını yapar mısın? Ayrıca, kuralları dikkatli okumanı tavsiye ediyorum. FEAR-RP yapman için, HOOD onayımın olması gerekli değil. Karşında 8-9 kişi olsa ve sen tek başına olsan FEAR-RP sergilemeyecek misin? Bunun cevabını bekliyorum. Fear-rp sergilemen için HOOD onayıma gerek yok dediğim gibi. Oradaki işyerlerini almışız ve orada aktif olarak rol sürdürüyoruz. Eğer orada aktif olarak rol sürdürmeseydik sizle dalaşmazdık. Bunu sen de benden iyi biliyorsun, kabul etmelisin. FEAR-RP sadece hood onaylı birliklere yapılmaz. Tavsiyelere önem verirsen iyi olacaktır. :o :o :) :)

Size 3-4 gün önce başka bir rolde ulaştım sadece. O da mekan açtığınızda verdiğiniz reklamdan dolayiydi. Karşımda 3 kişiydiniz ve biz 4 kişiydik? İstersen bir daha sayım yap. Ne sayıca üstündunuz, ne hood onayınız vardı, ne de mekanınızın içindeydik. Orada aktif rol bile çevirmiyorsunuz. Zaten bize dalaştıgını kendin de söylemişsin. Mekanının önündeki mekana her gelenle dalaşıyor musun? Benden de sana bir tavsiye: Bir şey yazmadan önce iyice düşün, öyle yaz.

#15 - 15.10.2020 22:40
Selamlar, iyi forumlar.

Tavsiye verecek kadar büyük müsün? Onu bilemem :D :D

Yetkili kararı...

Size 3-4 gün önce başka bir rolde ulaştım sadece. O da mekan açtığınızda verdiğiniz reklamdan dolayiydi. Karşımda 3 kişiydiniz ve biz 4 kişiydik? İstersen bir daha sayım yap. Ne sayıca üstündunuz, ne hood onayınız vardı, ne de mekanınızın içindeydik. Orada aktif rol bile çevirmiyorsunuz. Zaten bize dalaştıgını kendin de söylemişsin. Mekanının önündeki mekana her gelenle dalaşıyor musun? Benden de sana bir tavsiye: Bir şey yazmadan önce iyice düşün, öyle yaz.

#16 - 21.10.2020 14:53
Olayın içerisinde birini vuracak kadar ağır bir durum olmadığı kanısına varıldı. Biriyle ufak tartışmak, laf dalaşına girmek veya sizin sinirinizi bozması onu vuracağınız anlamına gelmez, RetardedRP kapsamında cezalandırılacak K&A.