Konu: [14.10.2020 Federico Caravella - Marcello Schiavoni - YRB,Noob DM]  (Okunma sayısı 125 defa)

#0 - 14.10.2020 18:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Federico Caravella @TERSO - Marcello Schiavoni @Inflexus23

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - MML Gang - Crenshaw Yankees üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.10.2020 18.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2.) Artık yeni açılan oluşumlar(arşivden geri alınan birlikler dahil), kuruldukları günden itibaren 10 gün boyunca agresif rollere dahil olamaz, kendilerine de agresif rol yapılamaz. Bu agresif roller başka oluşumları tetikleyecek ağız dalaşları, başka oluşum üyelerine silahlı veya silahsız saldırı gibi rolleri kapsamaktadır. Bu kural, ancak ve ancak iki oluşum lideri kendi aralarında OOC olarak anlaşırsa geçersiz kılınabilir ve agresif rollere oluşumları adına izin vermiş sayılır. Bu OOC anlaşma sunucu içinde /do komutu ile yapılmalı ve ekran görüntüsü alınmalıdır. Birlik kendi arasında veya guest olarak(başka kişileri etkilemeyecek şekilde) agresif rollere girişebilir.

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu arkadaşlar biz mahallemizde rol çevirirken gelip "Hey, elimizde biraz mal kaldı, ilgilenir misiniz?" dediler ve olumlu yanıt verip pazarlık etmeye çalıştım. Daha sonra birden sinirlenip küfür ettiler, "Defolun" dediğimde de gelip bizi tehdit ettiler. Yanındaki arkadaşı emote verip bize saldırdı, biz orada 6 kişiydik, onlar 2. Korku rolü de uygulamadılar. 10 gün illegal rol yasağımız olduğu için karışmadık.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 14.10.2020 18:20
Şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 14.10.2020 18:21
Şahitliği onaylıyorum.
« Son Düzenleme: 14.10.2020 19:14 Zaharyas »

#3 - 14.10.2020 18:22
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 14.10.2020 22:30
Siz defolun diyince geri dönüp duyamadım dedim, yine siz küfür ettiniz. Ek olarak arkadaşım saldırdı ben değil, chatlerde de gözüküyor ona çekil diyorum. Hasar kayıtlarına da bakılabiliyorsa eğer bakıp görebilirler benim saldırmadığımı. Alnınızda da yazmıyor "yeni birliğiz, illegal rol yasağımız var" diye.
« Son Düzenleme: 18.10.2020 13:33 TERSO »

#5 - 14.10.2020 23:32
Simdi sayın yetkililerim biz bu ilk illegal role girmeye calisân zaten o biz bir role girmeye çalıştım satmadık satamadik agrasif davrandı geri döndük sonra malları lamayinca illegal rol yasagim var dedi yasağı olduğunu baştan söylese biz zaten role girmezdik ben orada daya yiyeceğini bile bile girdim illegal rol yasagimiz.var dedi yani bu durumu ben sonradan öğrendim ortada bir dm yok yani bize ters konuştuğu için role girdik arkadaşımın bir suçu yok roleplay bir dogaclamadir bize önceden söylemesi gerekirdi teşekkürler

#6 - 19.10.2020 15:08
@TERSO ve @Inflexus23 yaptığınız rolü agresif rol olarak nitelendiriyorum ve duruma bakıldığında bir DM ihlalinin söz konusu olduğunu göremiyorum ama bu durum birliğinizin on gün kuralında söz konusu değil. İncelemelerime göre bu rolü yaptığınızda bir birlik konunuz ve sistemsel birliğiniz mevcutmuş bu yüzden burada bir birlik kural ihlali mevcut ve bu yüzden bu iki kişi cezalandırılacak. Bu tarz birlik üyelerinin sürekli agresif roller sergilemesi devam ederse diğer cezalar birliğinize yansıtılabilir.