Konu: Gilbert Cole  (Okunma sayısı 105 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.10.2020 08:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Gilbert Cole  @Korashi

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.10.2020 - 22.59

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  Emote uymama.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Normalce yolumda gidiyordum şahıs bireden ani durdu duruna arkadan çarptım. Sonra inip küfür etmeye başladı ve ardından saldırdı bende karşılık verdim kişiyi bayılttım ve aracının anahtarını cebinden alır emotesi verdim ama do'dan aracının anahtarının üstüne olmadığını söyledi araçtan inerken motoru kapattı ama anahtarın üstünde olmadığını söyleyip durdu. Daha sonra do'dan anahtarın yerini sorduğumda söylemem dedi. Bayılma süresi bittiğnde ise yaralı rolüne uymadı direk kalkıp aracına yöneldi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - https://i.imgyukle.com/2020/10/14/565NxH.png     https://i.imgyukle.com/2020/10/14/565OpA.png

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılması.

#1 - 14.10.2020 11:41
Öncelikle söylemek isterim ki örnek şikayet konusuna uygun açılmış bir şikayet değildir. Yaptığın şeyde kural ihlalidir fakat bu bana açılmış bir şikayet olduğu için savunmamı yapacağım, akşam üzeri gerekli şikayetimi delillerimle beraberinde oluşturacağım.

Benle ilgili kural ihlaline yönelik açılan şikayet "Emote Uymama" demiş. Ben kurallarda böyle bir şey görmedim ama yinede açıklayayım. Şahısla kaza yaptık öncesinde aramızda bir münakaşa vardı. Çarptıktan sonra araçtan ilk inen oydu zaten. Ben de inip rollerimi gerçekleştirdim ve sorunsuz bir şekilde brawl rolü yaptık. Ancak ben araçtan indikten sonra anahtarı üzerime alacağım diye bir şey yok. Ben aracın yalnızca motorunu kapattım, kapılar hala açık duruyordu. Anahtar kontağın üzerinde duruyordu anlayacağın. Emote vererek belirtmişim zaten bunu sana.

Şunuda şuraya bırakayım anlaşılan kuralları bilmiyor ve okumuyorsunuz:

Not: karakterim 2 level.
Alıntı
Gasp: Gasp rolünü gerçekleştirmek için gasp eden kişi 5,  gasp edilen kişi 3 level olmalıdır. Gasp rolünü gerçekleştiren kişi karşı tarafın en fazla $3000 parasını alabilir. 2 saatte bir gasp rolü gerçekleştirebilirsiniz. Shoot-out, drive-by ve brawl rolleri sonrası gasp rolü yapılması yasaktır.
Bunun yanı sıra, uyuşturucu, silah ve materyal gasplarını yapmanız için 5 level olmanız gerekmekedir. Alacağınız uyuşturucu, silah ve materyallerin en fazla 1/3'ni alabilirsiniz. (Yerden silah almak bu kurala dahildir. Yerden farklı bir oyuncunun silahını alamazsınız. Tespit edildiğinde işleme tabii tutulursunuz.)

#2 - 17.10.2020 13:55
Savunma yeterli bulundu K&A.