Konu: [13.10.2020] Rick Balloni - William Torres  (Okunma sayısı 255 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.10.2020 21:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rick Balloni @Rick_Balloni William Torres @Bowser

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Christopher Howard @furkan2434 Carter Black @Migrex Roderick Killgore @Flexman

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Rolde AFK - Bunny Hop - İllegalken İllegali Polise Bildirme

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rick karakteri ve William'ı Chris, Carter ile arıyorduk ve bulduk, Rick hemen AFK oldu ve William kaçmaya başladı, kovalamaya başladık fakat bunny yapa yapa kaçtı ve polis geldi, Carter karakteri beni araç ile olay yerinden uzaklaştırdı ve izimizi kaybettik. Yeniden Rick'in yanına gittiğimizde hala AFK duruyordu ve bunu uzun süre devam ettirdi, şikayet videosunda sonrasından afk olduğu gözüküyor.

2. OLAY

Carter'a yemek yiyeceğimi ve AFK olacağımı söyledim o da kabul etti ve karakteri AFK bıraktım. Bıraktıktan sonra Rick Balloni adlı karakter olayı polislere anlatmış ve birlik hoodum olan Jefferson Motel'e polisleri toplamış. Bagajımı açmaya çalışmışlar fakat açamamışlar, yukarı çıkıp chatlogu okudum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Videolar:

Ekran Görüntüleri:

Ek açıklamalar(varsa): Jefferson Motel'deki rolde Flexman adlı yetkilide bulunuyordu. Lütfen bu son şikayetim olsun bıktım artık.

Spoiler: GösterGizle
Bu arada aracımı başka bir yere koymuştum, yetkililer araçları spawnladığı için park noktasına ışınlanmış.

#1 - 14.10.2020 00:59
Tamamiyle benim hatam, Bunny Hopun yasak olduğunu yeni öğrendim gereken ceza verilsin.

#2 - 14.10.2020 01:02
KARDEŞİM YETER ARTIK ROLDE AFK FELAN BIRAKMADIM SİZ GELMEDEN 20 DK ÖNCE BİLE AFK DIM BOŞ BOŞ ŞİKAYETLER ATMAYIN DM ATIYORSUNUZ EMOTESİZ SALIDIRIYORSUNUZ ŞİKAYETLERİN HEPSİNİ İTİRAZ EDİYORUM..

#3 - 14.10.2020 12:00
KARDEŞİM YETER ARTIK ROLDE AFK FELAN BIRAKMADIM SİZ GELMEDEN 20 DK ÖNCE BİLE AFK DIM BOŞ BOŞ ŞİKAYETLER ATMAYIN DM ATIYORSUNUZ EMOTESİZ SALIDIRIYORSUNUZ ŞİKAYETLERİN HEPSİNİ İTİRAZ EDİYORUM..
DM’ mi lütfen saçmalama rol bilmiyorsun ve gelmiş bize burda itiraz yapıyorsun,Calistal birliğindeydin, senden 3 rütbe üst olan Chris’e Fear rp yapmıyorsun. Ck olmaya gelince de afk atıyorsun ve gelmiş dm diyorsun. @Bowser e gelince Bunny hop’un yasak olduğunu yeni olduğunu öğrenmen ilginç daha önce rol yapmadığın burdan belli.

#4 - 14.10.2020 12:20
DM’ mi lütfen saçmalama rol bilmiyorsun ve gelmiş bize burda itiraz yapıyorsun,Calistal birliğindeydin, senden 3 rütbe üst olan Chris’e Fear rp yapmıyorsun. Ck olmaya gelince de afk atıyorsun ve gelmiş dm diyorsun. @Bowser e gelince Bunny hop’un yasak olduğunu yeni olduğunu öğrenmen ilginç daha önce rol yapmadığın burdan belli.
Niye ters yapıyorsun kanka hatamı kabul ediyorum ceza verilsin diyorum daha ne istiyorsun? Senin yaptığın kışkırtma değil mi şimdi?

#5 - 14.10.2020 12:59
Niye ters yapıyorsun kanka hatamı kabul ediyorum ceza verilsin diyorum daha ne istiyorsun? Senin yaptığın kışkırtma değil mi şimdi?
Ama ciddiyim insanı bıktırıyorsunuz.

#6 - 14.10.2020 16:41

20 dk önce afk olsaydın kafanın üstünde işaret görünürdü, uzun süre samp oynamış kişiler bilir, yanlış biliyorsam kusura bakmayın.

#7 - 14.10.2020 17:24
Rick Balloni 20 dakika önce değil ama siz gelmeden 1-2 dakika önce AFK kalmıştı bunu belirtmek isterim.

#8 - 14.10.2020 18:24
Kardeşim bak anlamak istemiyorsunuz her halde size hiç bir şekilde düşmanlık vs ilan etmedik başka birisi size sıktı sonra bizi birlikten attınız birlikteyken de hiç birlik havası yoktu herkes ayrı ayrı takılıyordu siz aniden düşmanlık ilan ettiniz ve afk olduğumda üstümde işaret vardı @Bowser e sorabilirsiniz atılan tüm şikayetleri itiraz ediyorum iyi roller.

#9 - 14.10.2020 20:00
Kardeşim bak anlamak istemiyorsunuz her halde size hiç bir şekilde düşmanlık vs ilan etmedik başka birisi size sıktı sonra bizi birlikten attınız birlikteyken de hiç birlik havası yoktu herkes ayrı ayrı takılıyordu siz aniden düşmanlık ilan ettiniz ve afk olduğumda üstümde işaret vardı @Bowser e sorabilirsiniz atılan tüm şikayetleri itiraz ediyorum iyi roller.

Jimmy Colosimo rolünde tek Jimmy'ye sıkmıştık ama yinede siz düşmanlığa devam ettiniz.